با آثار معروف استودیوی دریم ورکس آشنا بشیم

9,470

مقالۀ امروز در مورد یه استودیوی انیمیشن‌سازیه که این شخصیت‌ها رو به ما معرفی کرده: یه غول سبز دوست‌داشتنی، کلی ترول صورتی‌رنگ، یه پاندا که فنون رزمی بلده، یه بچه که به قول نقی معمولی توی سریال پایتخت «فکر اقتصادی داره»، و یه نوجوون وایکینگ و اژدهایی که حیوون دستیشه. ممکنه بعضی‌ها همۀ این انیمیشن‌ها رو دیده باشن، ولی ندونین که چه استودیویی این‌ها رو ساخته: دریم ورکس (DreamWorks). این استودیو توی سال 1994 به عنوان یه استودیوی لایواکشن توسط استیون اسپیلبرگ معروف (سازندۀ فیلم‌های «آرواره‌ها»، «فهرست شیندلر» و «نجات سرباز رایان») و جفری کاتزنبرگ (Jeffrey Katzenberg) و دیوید گفن (David Geffen) تأسیس شد.

آرواره‌ها و فهرست شیندلر - دریم ورکس

دریم ورکس :

غول سبزرنگ دوستداشتنی

حالا بریم سراغ شخصیت‌های معروفی که ابتدای این مقاله اسمشون رو آوردیم. اون غول سبز دوست‌داشتنی همون شرک خودمونه. انیمیشن «شرک» (Shrek) یه انیمیشن کمدیه که اولین قسمتش توی سال 2001 و بر اساس کتاب تصویری افسانه‌ای «شرک» ساختۀ ویلیام استیگ ساخته شد.

حقوق کتاب استیگ رو استیون اسپیلبرگ توی سال 1991 خریداری کرد (یعنی سه سال قبل از تأسیس دریم ورکس). اولش اسپیلبرگ قصد داشت که یه فیلم انیمیشنی سنتی بر اساس این کتاب تولید کنه، ولی جان اچ ویلیامیز (John H. Williams) اون رو متقاعد کرد که این فیلم رو به شرکت تازه‌تأسیس دریم ورکس بسپاره.

حالا این جناب ویلیامز کیه؟ ویلیامز یه تهیه‌کنندۀ فیلمه که به خاطر کارهاش هم توی عرصۀ انیمیشن و هم توی عرصۀ لایواکشن معروفه. در نهایت هم خود همین جان ویلیامز یکی از تهیه‌کننده‌های انیمیشن «شرک» شد.

شرک - دریم ورکس

داستان «شرک» در مورد یه غولی به همین اسمه که توی یه جنگل سرسبز زندگی می‌کنه تا اینکه مأمورهای پادشاه به منطقه‌ای نزدیک میان و از مردم چیزهای عجیب‌شون رو می‌خوان. یه پیرزن توی اون منطقه ادعا می‌کنه که الاغش حرف می‌زنه. تریلر بانمک این انیمیشن رو می‌تونین ببینید.



ترولهای صورتیرنگ و پاندای رزمیکار!

ترول‌ها - دریم ورکساون ترول‌های صورتی‌رنگ هم مربوط به انیمیشن «ترول‌ها» (Trolls) هست که در سبک فانتزی و موزیکال و به کارگرانی مایک میچل (Mike Mitchell) و توی سال 2016 ساخته شد. نکتۀ جالب این انیمیشن اینه که توی لیست صداپیشگانش، اسم جاستین تیمبرلیک (Justin Timberlake) هم به چشم می‌خوره.

تیمبرلیک ملقب به «جی تی» خواننده و ترانه‌سرای پاپه که با شرکت توی مسابقۀ «به دنبال ستاره» خیلی سریع مشهور شد. توی سال 1990 به شبکۀ دیزنی رفت. این شبکه متعلق به گروه تلویزیونی دیزنی ای.بی.سی هست.

یکی از شخصیت‌های «ترول‌ها» پاپی هست که یه ترول شاد صورتیه و در پایان قصه ملکه میشه. پاپی معشوقۀ برانج هست. برانج کیه؟ یه ترول سیاه که در پایان داستان آبی میشه. کوپر هم یکی دیگه از ترول‌هاست که صورتی-بنفشه و گردنش خیلی درازه. این شخصیت‌ها رو توی تریلر این انیمیشن، می‌تونید ببینید.



اون پاندای علاقه‌مند به فنون رزمی هم متعلق به مجموعه فیلم «پاندای کونگ‌فوکار» (Kung Fu Panda) در ژانر کمدی، ووشیا (Wuxia) و اکشن هست که اولین قسمتش توی سال 2008، دومی توی سال 2011 و سومی توی سال 2016 اکران شد.

شخصیت اصلی این مجموعه پو هست. از این مجموعه چندتا بازی ویدئویی، چندتا فیلم کوتاه و دو تا مجموعۀ تلویزیونی ساخته شده. این سه فیلم خیلی مورد تحسین قرار گرفتن. مثلاً دو تا فیلم اول نامزد دریافت جایزۀ اسکار بهترین انیمیشن شدن.

داستان قسمت اول در مورد یه پاندا به اسم «پو» هست که دوست داره استاد کونگ فو بشه. تایلانگ یه جنگجوی خطرناکه که از زندان فرار کرده. توی یکی از صحنه‌ها تایلانگ، استاد شیفو رو می‌خواد از بین ببره که در همین لحظه پو از راه می‌رسه و می‌گه «دست نگه دار!». طومار اژدها دست پو هست، به خاطر همین پو میگه که اگه تایلانگ این طومار رو می‌خواد، باید با پو مبارزه کنه. بخشی از مبارزۀ بین پو و تایلانگ رو می‌تونین ببینید.



اگه دقت کنین، می‌بینید که پو توی این مبارزه تقریباً از هیچ فن رزمی‌ای استفاده نمی‌کنه و فقط با شیطنت و ذکاوت و همچنین استفاده از ابزارآلات محیط اطراف با تایلانگ مقابله می‌کنه. حتی پو توی این مبارزه تا حدی هم دست و پا چلفتیه. ولی حالا ادامه رو ببینید که نیمۀ دوم این مبارزه‌ست.

پیشنهاد مطالعه  انیمه چه تفاوتی با انیمیشن دارد؟



توی این کلیپ می‌بینیم که طومار اژدها باز میشه و راز اژدها فاش میشه. راز اژدها اینه که هیچ رازی وجود نداره! حالا از اینجا پو رو می‌بینیم که برخلاف نیمۀ اول، داره مبارزه می‌کنه و از فنون رزمی استفاده می‌کنه. حتی وقتی اولین فن رزمی رو روی تایلانگ پیاده می‌کنه، با تعجب و لذت به دستای خودش نگاه می‌کنه؛ انگار هنوز باورش نشده که دستهای خودش دارن این فنون رو اجرا می‌کن.

پاندای کونگ‌فوکار 2 توی سال 2011 منتشر شد. کارگردان این دو فیلم یکی نیستن. اولی رو جان استیونسن (John Stevenson) ساخته بود، در حالی که دومی رو جنیفر یو نلسون (Jennifer Yuh Nelson). ولی هر دو انیمیشن توسط دریم ورکس ساخته و توسط پارامونت پیکچرز منتشر شد.

داستان قسمت دوم در مورد یه طاووس به اسم «شن» هست که سلاح خطرناکی درست می‌کنه تا بتونه بر کل چین حکومت کنه. یه بز پیشگو هم پیش‌بینی می‌کنه که اگر مسائل همین‌طور پیش بره، یه جنگجوی سیاه و سفید این طاووس رو شکست میده. حالا ما نمی‌گیم اون جنگجوی سیاه و سفید کیه که داستان لو نره! تریلر این اثر رو می‌تونین در ادامه ببینید.



پاندای کوفگ‌فوکار 3 توی سال 2016 منتشر شد و دو تا کارگردان داشت: یکیش که همون جنیفر یو نلسون بود، اون یکی آلساندرو کارلونی. داستان این قسمت مربوط به زمانیه که پو پس از گذروندن تمرین‌های طاقت‌فرسای استاد شیفو به یه جنگجوی کامل تبدیل شده و حالا با یه پاندای دیگه روبه‌رو میشه که دنبال فرزند گمشده‌ش می‌گرده. این رو هم نمی‌گیم که این فرزند گمشده‌ش کیه که داستان لو نره! تریلر این اثر رو می‌تونین ببینید.



اینم تا یادمون نرفته بگیم که آهنگساز هر سه قسمت پاندای کونگ‌فوکار هانس زیمر هست. توی همین تریلرها هم اگه ببینید، آهنگ‌های جالبی رو برای انیمیشن استفاده کرده. مثلاً آهنگ‌های راکی که قبلاً خونده شده رو توی انیمیشن استفاده می‌کنه.

اگه شما هم به انیمیشن سازی علاقه دارین و نمیدونین از کجا شروع کنین، میتونین دوره آموزش مبانی انیمیشن رو تهیه کنین.

نوجوون وایکینگ و اژدهاش

بریم سراغ شخصیت بعدی: نوجوون وایکینگ که مربوط به انیمشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» (How To Train Your Dragon) میشه. این فیلم در سبک اکشن فانتزی و به کارگردانی کریس سندرز و دین دبلوا و توسط پارامونت پیکچرز توی سال 2010 اکران شد.

چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم - دریم ورکس

داستان این انیمیشن بر اساس رمانی به همین نام و به قلم کرسیدا کاول (نویسندۀ انگلیسی) ساخته شده. داستان فیلم توی دنیای وایکینگ‌ها و در سرزمینی به نام برک که مدام مورد حملۀ اژدهایان قرار می‌گیره، اتفاق می‌افته. یه نوجوون وایکینگ به نام هیکاپ اونجا زندگی می‌کنه که آرزو داره به یک اژدهاکش تبدیل بشه.

«چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در 21 مارس 2010 توی آمفی‌تئاتر گیبسون و پنج روز بعد توی تاریخ 26 مارس در سینماهای آمریکا اکران شد. فروش فیلم خیلی خوب بود و نزدیک به 500 میلیون دلار فروش رفت و تحسین خیلی از منتقدها رو در پی داشت. تریلر این کار رو می‌تونین در ادامه ببینید.



حیواناتی که از باغ وحش فرار کردن!

انیمیشن معروف دیگۀ استودیوی دریم ورکس «ماداگاسکار» (Madagascar) هست که توی سال 2005 منتشر شد. داستان فیلم در مورد چندتا حیوونه که از باغ وحش مرکزی نیویورک به طور ناخواسته فرار می‌کنن و پا به دنیای وحش طبیعی می‌ذارن. اون‌ها به طور ناخواسته سر از جزیرۀ ماداگاسکار درمیارن!

ماداگاسکار

بن استیلر (Ben Stiller) کمدین معروف آمریکایی هم جزو صداپیشه‌های این انیمیشن هست. یکی دیگه از صداپیشه‌های این انیمیشن کریس راک (Chris Rock) هست که صدای شخصیت «مارتی» رو اجرا می‌کنه. مارتی یه گورخره که توی پارک مرکزی نیویورک دهمین سال تولدش رو جشن می‌گیره.

مارتی آرزوهای بزرگی داره. اون می‌خواد به دنیای آزاد بره، ولی در این مسیر با مشکلاتی روبه‌رو میشه. چهار شخصیت اصلی این فیلم که عکسشون روی پوستر اصلی انیمیشن هست، چهار تا حیوونن: مارتی (گورخر)، آلکس (شیر)، گلوریا (اسب آبی) و ملمن (زرافه). تریلر این فیلم رو در ادامه می‌تونین ببینین.



یکی از سکانس‌های بامزۀ این اثر رو هم می‌تونین در ادامه ببینید که آواز «من دوست دارم تکونش بدم» خونده میشه. مارتی و گلوریا و ملمن اولین باره که با حیوون‌های دنیای وحش روبه‌رو میشن و می‌بینن که اون‌ها توی پارتی دارن خوش می‌گذرونن و آواز می‌خونن.

پیشنهاد مطالعه  5 دلیل برای شرکت در دوره های آنلاین آموزش انیمیشن

بچه هم میتونه فکر اقتصادی داشته باشه؟

شخصیت بچه‌ای که فکر اقتصادی داره، متعلق به انیمیشن «بچه رییس» (The Boss Baby) هست. «بچه رییس» یه انیمیشن سه بعدی به کارگردانی مایکل مک‌کولرز هست که توی تاریخ 31 مارس 2017 اکران شد. داستان انیمیشن بر اساس کتابی به همین نام نوشتۀ مارلا فارزی نوشته شد.

بچه رییس

دنباله‌ای برای این فیلم توی سال 2021 با نام «بچه رییس: کسب و کار خانوادگی» (The Boss Baby: Family Business)  منتشر شد. سریالی هم بر اساس این فیلم با نام «بچه رییس: بازگشت به کار» (The Boss Baby: Back in Business) توی سال 2018 ساخته شد.

بچه رییس: کسب و کار خانوادگی

داستان انیمیشن در مورد خانواده‌ای هست که با ورود بچه‌ای عجیب و غریب به خونه‌شون اتفاقات زیادی رخ میده. خانواده انگشت اتهام رو به سمت پسر بزرگتر نشونه میره و اون رو حسود می‌دونه، ولی طولی نمی‌کشه که اوضاع عوض میشه و دو برادر با هم متحد میشن تا از خانواده در برابر یه خطر محافظت کنن. تریلر این انیمیشن رو می‌تونین در ادامه ببینید.



یه نکتۀ جالبی که در مورد تریلر این انیمیشن وجود داره، اینه که ویدئوی اون توی سایت یوتیوب 9100 تا دیس‌لایک گرفته. این تعداد زیاد دیس‌لایک برای تریلر چنین انیمیشن معروفی خیلی عجیبه. ولی تعداد لایک‌های این تریلر هم خیلی زیاده: 79 هزارتا. تعداد بازدید این تریلر به طرز عجیبی بیشتر از بازدید تریلرهای دیگه‌ست: نزدیک به 24 میلیون دفعه! برای اینکه زیاد بودن این رقم رو بهتر درک کنیم، کافیه بدونیم که تعداد بازدیدهای تریلر «ماداگاسکار» حدود 2 میلیونه.

بچه رییس 2 یا همون «بچه رییس: کسب و کار خانوادگی» توی سال 2021 و به کارگردانی تام مک‌گراث ساخته شد. مک‌گراث کارگردان قسمت اول این فیلم و همچنین «ماداگاسکار» هم بود. صدای شخصیت اصلی این فیلم رو الک بالدوین بازی می‌کنه. تریلر این کار رو هم می‌تونین ببینید.



سریالهای دریم ورکس

خب تا اینجا با فیلم‌های استودیوی دریم ورکس آشنا شدیم. خوبه که یه نگاهی به سریال‌های تلویزیونی این استودیو هم بندازیم. یکی از سریال‌های این کمپانی «شکارچیان ترول» (Trollhunters) به کارگردانی گی‌یرمو دل‌تورو هست که از سوی نتفلیکس پخش میشه.

Trollhunters

اولین فصل این سریال از 23 دسامبر 2016 و در 26 قسمت از نتفلیکس پخش شد. خلاصه داستان اینه که جیم لیک جونیور یه دانش‌آموز دبیرستانیه که با پیدا کردن یه طلسم، یه دفعه به یه غول‌کش تبدیل میشه. حالا جیم باید از دنیای خودش و دنیای غول‌ها در مقابل هیولاهای اهریمنی دفاع کنه. تریلر این سریال رو می‌تونین در ادامه ببینید.



یه فیلم سینمایی هم با توجه به این سریال توی سال 2021 ساخته شده به اسم «غول‌کش‌ها: ظهور تایتان‌ها» (Trollhunters: Rise Of the Titans) که در ژانر اکشن-ماجراجویی هست. این اثر هم محصول دریم ورکس و نتفلیکسه. تریلر این فیلم رو در ادامه می‌تونین ببینید.



سریال تلویزیونی دیگه‌ای که دریم ورکس تولید کرده «اسپیریت سوارکار» (Spirit Riding Free) هست. این سریال بر اساس یه فیلم انیمیشنی دیگه که خود دریم ورکس توی سال 2002 به اسم «اسپیریت اسب سیمارون» (Spirit Stallion of the Cimarron) تولید کرده بود، ساخته شد.

اسپیریت اسب سیمارون

اولین قسمت این سریال در تاریخ 5 مه 2017 از سوی نتفلیکس پخش شد. از روی همین شخصیت‌ها یه فیلم دیگه هم توسط دریم ورکس توی سال 2021 ساخته شده به اسم «اسپیریت رام‌نشده» (Spirit Untamed). تریلر اون سریال رو می‌تونین در ادامه ببینید.



داستان این انیمیشن سریالی دربارۀ یه دختر سرزنده در غرب قدیمه که دوست و همدمش یک اسب وحشیه. تریلر «اسپیریت رام‌نشده» رو هم در پایین متن می‌تونین ببینید.



سریال انیمیشنی دیگۀ دریم ورکس «زنده باد پادشاه جولین» (All Hail King Julian) هست. شخصیت‌های اصلی این سریال پادشاه جولین، مورسی و مورت هستن که ماجراهای این مجموعه قبل از فیلم اصلی ماداگاسکار اتفاق می‌افته.

زنده باد پادشاه جولین - دریم ورکس

این سریال از 19 دسامبر 2014 از سوی نتفلیکس منتشر شد که پنج قسمت اولش 22 دقیقه‌ای بودن. فصل دوم توی 16 اکتبر 2015 منتشر شد. فصل سوم توی 17 ژوئن 2016 و فصل چهارم توی 11 نوامبر 2016. فصل پنجم با اسم «پادشاه جولین: تبعید شده» منتشر شد.

پیشنهاد مطالعه  انیمیشن کوتاه Bao روایت تنهایی و غربت

داستان این انیمیشن در مورد شاه جولینه که یه شبکۀ تلویزیونی جدید به اسم «جولین-ویژن» راه‌اندازی می‌کنه، ولی فوراً به این نتیجه می‌رسه که مردم سرزمینش فقط دوست دارن برنامۀ ساخته‌شده بر اساس زندگی خود اون رو تماشا کنن. تریلر این سریال رو می‌تونین در پایین ببینید.



یکی از فیلمها رو یادمون رفت!

ای بابا! یه چیزی رو یادمون رفت. یکی از فیلم‌های دریم ورکس رو باید می‌گفتیم، ولی نگفتیم توی قسمت فیلم‌ها. خب اشکال نداره. همین جا میگیم. آخه نیست که موضوع این فیلمه عجیبه و در مورد انسان‌های اولیه‌ست، به خاطر همین اصلاً یادمون رفت که سراغش بریم: «غارنشین‌ها» یا «کرودها» (The Croods).

کرودها - دریم ورکس

این انیمیشن سه بعدی کامپیوتری توی سال 2013 و در سبک کمدی ماجرایی ساخته شد. نیکلاس کیج (بازیگر فیلم‌های «تغییر چهره»، «گوست رایدر» و «دختر دره») و اما استون (بازیگر فیلم‌های «مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز»، «بردمن» و «کروئلا») جزو صداپیشگان این فیلم هستن.

داستان فیلم توی دوران ماقبل تاریخی به اسم «کرودیشِز» اتفاق می‌افته. دوره‌ای شامل موجودات خارق‌العاده، زمانی که یه مرد به عنوان سرپرست شکار شناخته میشه و از نبوع خودش در برابر تهدیدات محیطی استفاده می‌کنه و اختراعاتی انقلابی شبیه به کشف آتش انجام میده.

نویسنده و کارگردان این اثر کرک دمبکو هست. شروع اکرانش از 22 مارس 2013 بود. نقش اصلی این انیمیشن دختری به اسم ایپ توی یه خانواده از انسان‌های غارنشین از نژاد انسان‌های هوشمند نئاندرتال هست. خانوادۀ ایپ یکی از معدود خانواده‌هایی هست که توی این منطقه زنده موندن. تریلر این اثر رو می‌تونین  ببینید.



اولین انیمیشن دریم ورکس

حالا با همۀ این انیمیشن‌های معروف دریم ورکس آشنا شدیم. اما یه سؤال: این کمپانی کار خودش رو با چه انیمیشنی شروع کرد؟ انیمیشن «مورچه‌ای به نام زی» (Antz). این انیمشن توی سال 1998 و در سبک ماجراجویی و کمدی و به کارگردانی اریک دارنل و تیم جانسون ساخته شد.

antz - دریم ورکس

اریک دارنل یکی از دو کارگردان‌های فیلم‌های «ماداگاسکار» هست. نویسنده‌های این اثر تاد آلکات، پائول ویتز و کریس ویتز هستن. وودی آلن (کارگردان و بازیگر فیلم‌های «عشق و مرگ»، «جنایت و جنحه» و «تقدیم به رم با عشق») و شارون استون (بازیگر فیلم‌های «غریزۀ اصلی»، «هنرمند فاجعه» و «رختشویگاه») و جنیفر لوپز (بازیگر، خواننده و رقصندۀ معروف آمریکایی) جزو صداپیشگان این اثر بودن.

ویژگی جالب این انیمیشن اینه که بعضی از شخصیت‌های اصلیش شبیه به صداپیشه‌هاشون هستن. «مورچه‌ای به نام زی» اولین انیمشن دریم ورکس و سومین انیمیشن کامیپیوتری تاریخ انیمیشن به حساب میاد: بعد از «داستان اسباب‌بازی» (1995) محصول مشترک پیکسار و دیزنی؛ و «کاسیوپیا» (1996) که یه انیمیشن برزیلی هست.

حرف پایانی در مورد استودیو دریم ورکس

توی این مقاله انیمیشن‌های کمپانی دریم ورکس رو مرور کردیم و دیدیم. بهترین راه برای آشنایی با یه کمپانی اینه که ببینیم چه چیزهایی ساخته. فضای کلی آثارش، ما رو با خود کمپانی آشنا می‌کنه. ما هم تو این مقاله همین کار رو کردیم.

توی این مقاله برخلاف مقالات والت دیزنی و پیکسار، ترتیب تاریخی رو رعایت نکردیم. یه دلیلش این بود که توی مقالات پیکسار و دیزنی ما فقط در مورد انیمیشن‌های معروف‌شون صحبت نکردیم و در مورد یه سری جنبه‌های دیگۀ اون کمپانی‌ها هم حرف زدیم.

از این جهت مهم بود که پله پله و گام به گام بیایم جلو تا ببینیم که چطوری به شهرت امروزشون رسیدن. ولی توی این مقاله فقط خواستیم کلکسیونی داشته باشیم از آثار معروف دریم ورکس. یه دلیل دیگه‌‌اش هم اینه که دریم ورکس اون سابقۀ تاریخی پیکسار و دیزنی رو نداره.

در پایان هم می‌خوام یه حدس شخصی بزنم. ممکنه حدس من اشتباه باشه. حدس من اینه که توی ایران، آثار دریم ورکس معروف‌تر از آثار پیکسار و والت دیزنی هستن. یعنی مثلاً تعداد شخصیت‌هایی که این کمپانی معرفی کرده و افراد باهاش آشنا هستن، شاید بیشتر از اون دو کمپانی باشه. نظر شما چیه؟

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • نازی

    18 مرداد, 1402

    اون مورچه آبیه تو عکس مورچه به نام زی مگه مربوط به زندگی یک حشره نبود آیا؟

    • امیرحسین دهزاد

      5 شهریور, 1402

      بله
      احتمالاً تیم تولید محتوای نوشیکا برای مخاطبین باهوشی مثل شما گذاشتن که آیا تشخیص میدین یا نه؟! 😉

  • محمد

    28 مرداد, 1401

    دریم ورکس کاراش دار هر روز بهتر و بهتر میشه ، نه مثل دیزنی اومده با انیمیشن های جدیدش مثل افسون برینه ، حالا میخواید بگین که این انیمیشن گلدن گلوب گرفته زر نزن
    الان دو دلیل میگم که چرا گلدن گلوب گرفته

    ۱-انیمیشن های جدید دیزنی مزخرف شدن ، اینم خوب نبود ولی از بقیه بهتر بود
    ۲-کاراکتر های سیاه پوست داخلشونو یادتونه ، خواهر میرابل(که انیماتور های دیزنی اینقدر کثافت بودن که معلوم نیست این خواهره ژنش به کی رفته) ، شوهر خاله ، دختر خاله ، پسر خاله کوچیکه ، واسه این گرفته
    تازه یه چیز دیگه هم هست باید بگم
    گلدن گلوب ، تحریم شده بود!!!!!
    چون تمام داور هاش سفید پوست بودن
    ببینین من نژاد پرست نیستم ، هیچ فرقی بین سیاه پوست و سفید پوست نیست
    تازشم ، دریم ورکس صد قدم از دیزنی بالاتره ، چرا ، الان میگم
    انیمیشن هوم(home) یادتونه
    دختره ، دیدین موهاش فر بود
    دیزنی یکبارم نتونست تو انیمیشناش مو فر درست کنه چون تکنولوژیشو نداشتن ، الان که دارن ، مثل عُقده‌ای ها رفتن موی یَک یَک شخصیت های فیلم افسون رو فر کردن

  • مهسا مهرابی

    25 بهمن, 1400

    دریم ورک به نظرم بعد از دیزنی و پیکسار بهترینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید