انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

14,553

با سلام و درود خدمت شما همراهان همیشگی نوشیکا، در این مقاله قصد داریم به چگونگی تولید و شکل گیری انیمیشن در ژاپن ، از ابتدا پیدایش تا کنون بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

تاریخچه انیمیشن در ژاپن

انیمیشن در ژاپن را می توان به آغاز قرن بیستم با اولین فیلم های مطرح، که از سال 1917 آغاز شد، ارزیابی کرد.

نسل اول انیمیشن سازان در اواخر دهه 1910 شامل اوتین شیموكاوا، جونچی كوچی و سیتارو كیتایاما بود كه معمولا “پدران انیمیشن” خوانده می شدند. فیلم های تبلیغاتی مانند ماموتارو نویمویشی (1943) و (Umi no Shinpei (1945، که دومین فیلم مهم انیمیشن می باشد، در طول جنگ جهانی دوم ساخته شدند. در طول دهه 1970 انیمیشن با الهام از انیماتورهای دیزنی، جدا از خود، ریشه های غربی و ایجاد ژانرهای متمایز مانند :

  • Mecha
  • its super robot

پیشرفت کرد. نمایش های معمول از این دوره عبارتند از:

  • Astro Boy
  • Lupine III
  • Mazinger Z

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

در طول این دوره، فیلمسازهایی، به نامهای  Hayao Miyazaki و Mamoru Oshii  به شهرت رسیدند.

در دهه 1980، انیمیشن در ژاپن جریان اصلی خود را تجربه کرد و با افزایش محبوبیت انیمیشن هایی مانند Gundam، Macross، Dragon Ball و ژانرهایی مانند real robot (ربات واقعی)، space opera (فضای اپرا) ، باعث رونق تولید فیلم های انیمیشنی شدند.

فیلم Akira در سال 1988، بعنوان یک فیلم انیمیشنی موفق بین المللی شناخته شد و در سال 2004، سازندگان همین فیلم، Steamboy را تولید کردند، که به عنوان گران ترین فیلم انیمیشن تبدیل شد.انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

ریشه ی انیمیشن در ژاپن (اوایل 1900 تا 1922)

طبق گفته ناتسوکی ماتسوموتو، اولین انیمیشن متحرک تولید شده در ژاپن، از اوایل سال 1907 میلادی تولید شد. انیمیشن Katsudō Shashin، گاهی اوقات Matsumoto نامیده می شود، که یک انیمیشن کوتاه پنجاه فریمی است و قدیمی ترین اثر در تاریخ انیمیشن در ژاپن، شناخته شده است. البته خالق آن ناشناخته است اما شواهدی نشان می دهد که این انیمیشن کوتاه، قبل از سال 1912 ساخته شده است. بنابراین ممکن است تولید آن قبل از اولین نمایش فیلم های متحرک غربی در ژاپن اتفاق افتاده باشد. انیمیشن Katsudō Shashin در مجموعه ای از فیلم ها و پروژکتور ها در کیوتو در سال 2005 به دست آمد که مستقیما بر روی نوار سلولوئید قرار گرفته است.

آشنایی با انیماتورهای قدیمی و برجسته جهان

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز James Stuart Blackton  (جیمز استوارت بلوکتون)

جیمز استوارت بلوکتون یکی از تولید کنندگان و کارگردانان سینمای آمریکایی و از پیشگامان صنعت فیلم سازی بود که در سال 1897 ، Vitagraph Studios (استودیو ویتاگراف) را تاسیس کرد.

او جزء اولین فیلم سازانی بود که توانست از تکنیک های توقف و حرکت در انیمیشن استفاده کند و همچنین به عنوان پدر انیمیشن آمریکایی موفق به تولید اولین انیمیشن کلاسیک و صامت  بنام “طراحی سحر آمیز” شد.

چگونگی ثبت استودیو ویتاگراف :

بلوکتون هنگام ملاقات ادیسون در بلک ماریا برای نخستین بار مجذوب تصاویر متحرک شد. ادیسون امتیاز یک ویتاسکوپ را به بلکتون اجاره داد. بلکتون نیز محبت ادیسون را با کپی کردن از دستگاه او و ساختن فیلم‌های خود پاسخ داد. بلکتون و شرکایش شرکت خود را تأسیس کردند و نام آن را ویتاگراف نهادند.

در فیلم های او : رویای نیمه تابستان و هتل طلسم شده، برای اولین بار اشیاء به حرکت در آمدند. این اتفاق در فرانسه به حرکت آمریکایی معروف شد. بعدها نخستین کارگردان اروپایی به اسم امیل کول از این روش در راهی هنری استفاده کرد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروزÉmile Cohl

در سال 1912، Les Exploits de Feu Follet، توسط Émile Cohl، به عنوان اولین فیلم متحرک در سینمای ژاپن ساخته شد.

Émile Cohl : یک شخصیت فرانسوی از جنبش غافلگیرانه فراموش نشدنی است. کاریکاتوریست و قدیمی ترین انیماتور پاریس بود و به نام “پدر کارتون متحرک” شهرت یافت.

اولین فیلم کوتاه انیمیشن توسط سه شخصیت برجسته در صنعت فیلم سازی ژاپن ساخته شده است:

  •  Ōten Shimokawa  یک کاریکاتوریست سیاسی و یک هنرمند ژاپنی بود که برای مجله توکیو کار میکرد. او توسط Tenkatsu استخدام شده بود تا برای ساخت یک انیمیشن در ژاپن با آنها همکاری کند. اوتین شیموکاوا یکی از بنیانگذاران و پیشگامان عرصه فیلم و انیمیشن بود. تنها بخشی از زندگی شخصی اش شناخته شده است، به غیر از این که او زمانی که 9 سال داشت، خانواده اش به منطقه توکیو نقل مکان کردند، اطلاعات دیگری در دست نیست.
  •  یکی دیگر از انیماتورهای برجسته این دوره Jun’ichi Kōuchi است. او کاريکاتوريست و نقاش بود که در زمینه نقاشی آبرنگ نيز فعالیت می کرد. او در سال 1912، وارد بخش کاریکاتور شد و بعد از آن در سال 1916 برای ساخت انیمیشن توسط کوبایاشی شاکایی استخدام شد. او به عنوان تکنسین ترین هنرمند ژاپنی در دهه 1910  شناخته شده است. آثار او شامل حدود 15 فیلم است.
  • سومین انیماتور Seitaro Kitayama بود. او به تنهایی انیمیشن هایی را ساخت و تولید کرد اما توسط شرکت های بزرگ استخدام نشد. او در نهایت استودیوی انیمیشن خود را بنام Kitayama Eiga Seisakujo که بعدها به دلیل عدم موفقیت تجاری بسته شد، تاسیس کرد. او با استفاده از تکنیک تخته سیاه، انیمیشن کاغذی، با پس زمینه و گاهی اوقات بدون استفاده از پس زمینه های پیش چاپ شده انیمیشن ها را تولید کرده است.
پیشنهاد مطالعه  پایان عصر یخبندان: مروری بر آثار استودیوی بلو اسکای (قسمت اول)

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

انیمیشن در ژاپن در سال های  (1939-1923)

Yasuji murata (یاسوجی موراتا)، Sanae yamamato (سانا یاماموتو) و Noburo ofuji (نوبرو اوفوجی)، دانش آموزان کیتایاما سیتارو بودند و در استودیوی فیلم او کار میکردند.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

آنها با چندین مشکل مواجه بودند. اولا، مجبور بودند با تولید کنندگان خارجی مانند دیزنی رقابت کنند که در بین مخاطبان و تولید کنندگان تأثیرگذار بود. فیلم های خارجی قبلا در خارج از کشور بسیار سودآور بوده ولی در بازار ژاپن ممکن بود با استقبال زیادی روبرو نشود و در نتیجه با قیمت های پایین تر از آنچه که تصور می شد مواجه شده و رو به فروپاشی برود.

به این ترتیب، انیمیشن سازان ژاپنی مجبور بودند که در کمپانی های کوچک با تعداد کمی از کارکنان کار کنند و سپس با ارائه محصولاتی با کیفیت، در حد محصولات خارجی، بتوانند با آنها به رقابت بپردازند.

زیرا اواسط دهه 1930 و با شروع جنگ، انیمیشن در ژاپن  به جای انیمه Cel، به طور کلی از انیمیشن برش استفاده می کرد زیرا سلولوئید گران شده بود و عدم استفاده از آن، مانع از حرکت تصاویر به جلو و عقب می شد.

  • انیمیشن برش، یک سبک از کار با کاغذ است که مستلزم متحرک سازی اشیاء صاف از کاغذ، پارچه و یا عکس های فیزیکی است و سپس با حرکت دادن آنها به اطراف، تصاویر را متحرک می کند.
  • انیمیشن Cel، هنر ایجاد انیمیشن 2D با دست بر روی ورق های پلاستیکی شفاف به نام  cels است.  پس از یک روند برنامه ریزی، انیمیشن سازان طرح های پیش نویس را روی ورقه های شفاف پلاستیکی به نام cels انتقال می دهند. هر cels دارای یک نقاشی با یک طرح کلی در یک طرف پلاستیک است و رنگ از طرف دیگر پر شده است.

با این حال، چنین نوآوری هایی صرفا به لحاظ مالی تقریبا غیر ممکن بود، بنابراین انیمیشن پیش از جنگ به میزان قابل توجهی به حمایت و سرمایه گذاری شرکت های فیلم سازی بستگی داشت. ولی طی این دوره، انیماتورها اغلب روی ساخت فیلم های PR برای شرکت ها، فیلم های آموزشی برای دولت و در نهایت کار تبلیغاتی برای ارتش تمرکز داشتند و این امر باعث عقب ماندن صنعت انیمیشن سازی ژاپن از دایره رقابت با محصولات خارجی گردید.

Toei Animation (انیمیشن تائی)

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

در سال 1948، انیمیشن تائی تاسیس شد و تولید اولین نوع از فیلم انیمیشن تائی به نام Hakujaden   در سال 1958،  در ایالات متحده آمریکا آغاز شد.  و بعد از آن در سال 1961 فیلم هایی با عنوان پاندا و مار جادویی منتشر شد.  پس از موفقیت این پروژه، دیگر سبک تائی، با تأکید بر هر انیماتور که ایده های خود را برای تولید مشخص می کردند، شناخته شد.

سهم عمده ای از سبک Toei به انیمه مدرن، روش ” money shot ” بود. این روش برش، به انیمیشن اجازه می دهد تا بر روی عکس های مهم، تاکید بیشتری داشته و آنها را با جزئیات بیشتر از بقیه کار بسازد.

اولین بار Yasuo Otsuka انیماتور تایی، شروع به آزمایش با این سبک کرد و  او بیشتر به همین روش به تولید کارهای تلویزیونی پرداخت. در دهه 1980، Toei توانایی خود را برای شرکت های زیر نشان داد و چندین انیمیشن متحرک، برای آمریکا در این دوره ساخت.

  •  Sunbow Entertainment : یک استودیوی انیمیشن بود که در سال 1980 تاسیس شد و تا سال 1998، تبلیغات گریفین بیکال در شهر نیویورک و در ایالات متحده متعلق به آن بود.
  • Marvel Productions Ltd : چندی بعد به نام New World Animation Ltd  شناخته شد. گروه تلویزیونی و فیلم استودیویی واقع در هالیوود، لس آنجلس، کالیفرنیا بود. بعدها به عنوان یک شرکت جدید تابعه از سرگرمی های جهانی و در نهایت به شرکت News Corporation تبدیل شد.
  • DIC Entertainment Corporation : یک شرکت تولید فیلم و تلویزیون بین المللی بود.
  • Murakami-Wolf-Swenson : یک استودیوی انیمیشن آمریکایی است که در دهه 1960 توسط فرد وولف و جیمی موراکامی تاسیس شد.
  • Ruby-Spears Productions : یک شرکت تولید سرگرمی آمریکایی در کالیفرنیا بود که با شعبه دیگری در رم، ایتالیا در حوضه انیمیشن تخصص داشت. این شرکت در سال 1977 توسط نویسندگان جانباز Joe Ruby  (جو روبی) و Ken Spears  (کن اسپیرز) تاسیس شد.
  • Hanna-Barbera Productions :  یک استودیوی انیمیشن آمریکایی بود که در سال 1957 توسط سازندگان تام و جری و مدیران انیمیشن سابق Metro-Goldwyn-Mayer William Hanna (ویلیام هانا) و Joseph Barbera (جوزف باربرا) در مشارکت با جورج سیدنی کارگردان شد، تاسیس گردید.

بررسی انیمشن در ژاپن در مقیاس جهانی از دهه 1960 تا کنون

دهه 196۰

در دهه 1960، انیمیشن به تلویزیون آمریکا وارد شد. اولین فیلم انیمیشن که در سال 1960 پخش شد، “Three Tales” بود. چند سال بعد نخستین سری از سریال تلویزیونی “Instant History” در فستیوال ژاپن پخش شد، هرچند که این فیلم به طور کامل، انیمیشن نبود.

پیشنهاد مطالعه  فهرست انیمیشن های جذاب در سال 2019 - (بروزرسانی شده)

دهه ۱۹۶۰ تعداد زیادی از انیمه در مورد روبات ها ساخته شد. در سال 1963، Sennin uraku اولین انیمه، با عنوان ” late night”  و نخستین مجموعه تلویزیونی

The Wolf Boy Ken ”  را ساخت. Mushi Pro همچنان به تولیدات تلویزیونی بیشتر و موفق با عناوین مانند” Kimba The White Lion ” در سال 1965 ادامه داد.

ساخت انیمیشن سریالی با عنوان “Sazae-san” نیز در سال 1969 آغاز شد و  با پخش بیش از 6500 قسمت، تا سال 2014 ادامه یافت و با استقبال مخاطبان زیادی مواجه شد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

دهه 1970

یکی از اولین تولیدات تلویزیونی موفق در اوایل دهه 1970، Tom s Day Joe، یک انیمه بوکس بود که در ژاپن شهرت یافت.

در سال ۱۹۷۴، ایاسو تاکاهاتا، به ساخت فیلم تلویزیونی با عنوان، هایدی دختر آلپ ها پرداخت. در ابتدا این نمایش به فروش سختی انجامید زیرا این یک درام واقعی واقعگرا بود که کودکان در آن نقش داشتند و اکثر شبکه های تلویزیونی تصور می کردند که وجود کودکان می تواند شگفتی ها و جذابیت بیشتری به همراه داشته باشد. هرچند، هایدی، یک موفقیت بین المللی محبوب، در میان بسیاری از کشورهای اروپایی و بسیار موفق بود.

در طول این دوره، انیمیشن ژاپنی در سراسر  قاره اروپا با محصولاتی که برای کودکان ساخته می شد به بزرگترین شرکت ساخت انیمیشن اروپایی و ژاپنی تبدیل شد. با نمونه های بسیار برجسته ای مانند:

  •  Heidi
  •  Barbapapa
  • Vicky the Vikings

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

کشورهای  ایتالیا، اسپانیا و فرانسه علاقمند به محصولات ژاپنی شدند که با قیمت پایین تری عرضه می شد.

در این زمان ژانر دیگری به نام  mecha  شناخته شد. برخی از کارهای اولیه در این ژانر شامل:

  • (Space Battleship Yamato (1974
  • (Mobile Suit Gundam  (1979  است.

تا سال 1978 بیش از پنجاه نمایش برای پخش در تلویزیون ساخته شد.

دهه 1980

تقریبا در آغاز دهه ۱۹۸۰، تغییر جهت در اپرا فضایی با موفقیت تجاری فیلم جنگ ستارگان (1977) ایجاد شد. این ایده، برای عملیات فضایی  (Space Battleship Yamato (1974 به عنوان یک فیلم تئاتر بازسازی گردید. موفقیت نسخه های تئاتری به عنوان آغاز رونق انیمیشن دهه 1980 و دوره دوم طلایی سینما ژاپن شد.

(اپرا فضایی، یک زیربنای علمی تخیلی است که بر جنگ های بین فضایی، عاشقانه های قهرمانانه و ریسک پذیری تأکید می کند و معمولا منجر به درگیری بین مخالفان با توانایی های پیشرفته، سلاح های آینده و سایر تکنولوژی های پیچیده همراه می شود. اپرا فضایی در دهه 1930 ظاهر شد و همچنان در ادبیات، فیلم، تلویزیون و بازی های ویدئویی کاربرد دارد.)

یکی از تاثیرگذارترین انیمه ها بنام، (Nausicaä of the Valley of the Wind (1984، در این دوره ساخته شده است. این فیلم اعتبار فوق العاده ای به انیمیشن در ژاپن داده است به طوری که می توانست تامین مالی بسیاری از پروژه های تجربی و جاه طلبانه را که در مدت کوتاهی پس از انتشار آن سرمایه گذاری شده بود ، به عهده بگیرد.

همچنین به Hayao Miyazaki کارگردان و همکار قدیمی اش Isao Takahata اجازه داده است تا استودیوی خود را تحت نظارت Toshio Suzuki تدوینگر سابق اما به عنوان تولید کننده تاسیس کنند. این استودیو به عنوان استودیوی جبلی شناخته شد و اولین فیلم آن با عنوان  (Laputa: Castle in the Sky (1986 یکی از فیلم های جنجالی Miyazaki محسوب می شد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

Dragon Ball  در سال 1986، سبک ژانرهای رزمی را پایه گذاری کرد و در صنعت انیمیشن ژاپنی به شدت تاثیر گذاشت و آن را تحت الشعاع بسیاری از انیمه های رزمی،  شامل:

  • (1990)  YuYu Hakusho
  • (1999)   One Piece
  • (Naruto (2002 قرار داد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

دهه 1980 را میتوان آغاز ورود (OVA(Original video Animation  به بازار ویدیو خانگی به حساب آورد. ( OVA : یک واژه ژاپنی برای انیمه‌هایی که مستقیما بر روی ویدئو منتشر شده‌اند، بدون اینکه برای اولین بار بر روی تلویزیون یا در سینماها نمایش داده شوند. اُوی‌اِی‌ها معمولاً دارای کیفیت بالاتری نسبت به سریال‌های تلویزیونی می‌باشند، به دلیل بودجه بالا و زمان بیشتری که برای تولید انیمه اختصاص داده می‌شود. به جز تعداد معدودی استثناء، تمام انیمه‌های شهوت انگیز به علت محتویاتشان که برای سینما و تلویزیون مناسب نیستند، به صورت اُوی‌اِی منتشر می‌شوند.)

دهه 1980 را می توان، آغاز ادغام انیمیشن با بازی های ویدئویی نام برد. پخش (Red Photon Zillion (1987 و انتشار بازی همراهش، به عنوان یک شوخی بازاریابی توسط Sega (سگا) برای ترویج فروش سیستم عامل تازه منتشر شده خود در ژاپن به شمار می رود.

انیمیشن ورزشی، همانطور که در حال حاضر شناخته شده است، اولین آن را در سال 1983 با انیمیشن Yoichi Takahashi کاپیتان Tsubasa، که اولین انیمه موفق در سراسر جهان شد، آغاز کرد. تم ها و داستان هایش یک فرمول بود که در بسیاری از سری های ورزشی که به دنبال آنها بود مانند:

  • (1993) Slam Dunk
  • (1999) Prince of Tennis
  • (2002) Eyeshield 21
پیشنهاد مطالعه  به سوی انیمیشن و فرا تر از آن | ارمغان پیکسار برای صنعت انیمیشن (قسمت اول)

استفاده می شد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

در اواخر دهه 1980 تعداد زیادی از فیلم های با درآمد بالا و تجربی مشاهده شد. در سال 1985، توشیو سوزوکی کمک مالی برای فیلم آزمایشی (1985) Angel’s Egg را به همراه آورد. انتشارات تئاتر بلندپروازانه تر شد، هر فیلم سعی در فرار کردن یا فراتر رفتن از پیشینیان خود داشت و این نشانه هایی از موفقیت های محبوب و انتقادی Nausicaä است.

از فیلم و انیمیشن در ژاپن، که در قالب ادبی و بلند پروازانه ساخته شده اند، می توان به انیمیشن های زیر اشاره کرد:

  • (Night on the Galactic Railroad (1985
  • (The Tale of Genji (1986
  • (Grave of the Fireflies (1988

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

  • در این سال ها بودجه بندی عظیمی برای ساخت و تولید انیمیشن های دو بعدی مانند:
  • (Royal Space Force: The Wings of Honnêamise (1987
  •  (Akira (1988

شکل گرفت.

انیمیشن (Kiki’s Delivery Service (1989  که متعلق به Studio Ghibli  بود، به عنوان برترین فیلم های انیمیشن دو بعدی سال 1989 بود و درآمدی بیش از 40 میلیون دلار را کسب کرد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

دهه 1990

در اوایل دهه 1990، از مهمترین اتفاقات سینمای ژاپن می توان به ساخت انیمشن Neon Genesis Evangelion توسط  Hideaki Anno نام برد. این فیلم در بین طرفداران انیمه در ژاپن بسیار محبوب شد و از طریق رسانه های اصلی به عموم مردم معرفی و مخاطبین زیادی را به خود اختصاص داد و نیز فیلم The End of Evangelion که در سال 1997 ساخته و فروش آن به بیش از 10 میلیون دلار رسید، در صنعت فیلم سازی ژاپن، موفقیت آمیز اما بحث برانگیز شد. زیرا بسیاری از صحنه های خشونت آمیز و جنسی در Evangelion ، تلویزیون توکیو را تکان دادند و مجبور به سانسور محتوای انیمه شدند.  در سال 1998 هنگامی که Cowboy Bebop برای اولین بار پخش شد، به شدت سانسور شد و تنها نیمی از قسمت پخش شد؛ آن هم در ژاپن و هم در خارج از کشور. اما با این حال محبوبیت سنگینی به دست آورد.

در اواخر دهه 1990، شاهد احیای حیات ژانر  ربات فوق العاده با Brave Exkaiser نیز بودیم که نسبت به ربات واقعی و نشانگرهای روانشناختی مانند Gundam، Macross و Evangelion محبوبیت بیشتری داشت. تعداد زیادی از نمایشگاه های فوق العاده ربات های عجیب و غریب پس از آن به وجود آمد، تا اینکه در سال 2007، Tengen Toppa Gurren Lagann تولید شد.

در سال 1998، بیش از صد نمایش انیمه در تلویزیون ژاپن پخش شد. از جمله، مجموعه های محبوب عبارتند از:

  •  Dragon Ball Z
  •  Sailor Moon
  •  Digimon

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

موفقیت بین المللی این نمایش ها، به ترتیب به سبک ژانر ابرقهرمان هنرهای رزمی، ژانر دختر جادویی و ژانر اکشن-ماجراجویی، به رسمیت شناخته شده بود. به ویژه Dragon Ball Z و Sailor Moon به بیش از دوازده زبان در سراسر جهان ترجمه و پخش شدند.

دهه 2000

انیمیشن های مبتنی بر ارواح و رمان های بصری در دهه 2000 محبوبیت زیادی پیدا کرد و بر اساس یک روند آغاز شده در اواخر دهه 1990، توسط آثاری تحت عنوان:

  •  (Sentimental Journey (1998
  •  (To Heart (1999

به کار خود ادامه داد.

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

انیمیشن درژاپن، در این دهه با ساخت و تولید انیمیشن های زیر توسعه یافت:

  • (Inuyasha (2000
  • (Fullmetal (2003
  • (Bleach (2004
  • (Aria The Animation (2005
  • (Haruhi Suzumiya (2006
  • (Lucky Star (2007
  • (Toradora! (2008
  • (Fairy Tail (2009

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

این نشان می دهد معمولا چندین سال طول می کشد تا به فانتزی های بزرگ دست پیدا کنند. با این وجود، عناوین اصلی انیمیشن، همچنان با همان موفقیت، تولید می شوند.

دهه 2010

در این دهه، انیمیشن در ژاپن رشد چشمگیری داشت. به عنوان مثال عبارتند از:

  • (Hunter x Hunter (2011
  • (Sword Art Online (2012
  • (Kill-la-Kill (2013
  • (Parasyte-maxim- (2014
  • (One Punch Man (2015
  • (Academie My Hero (2016
  • (Black Clover (2017
  • (2018) Cells at Work!

انیمیشن در ژاپن از ابتدا تا امروز

در حال حاضر، شرکت های مختلف توزیع بین المللی انیمه مانند:

  •  ADV Films : یک استودیوی سرگرمی چند رسانه ای آمریکایی بود که در اواخر قرن بیستم به عنوان بزرگترین تولید کننده انیمه آمریکایی و بریتانیایی بود. ADV Films در مقر اصلی هوستون، تگزاس، در سال 1992 توسط طرفداران بازی ویدیویی و انیمه تاسیس شد.
  • Bandai Entertainment : سازمانی ژاپنی برای تولید و پخش فیلم و انیمیشن، توسط Bandai Company Limited شکل گرفت.
  •  Geneon Entertainment : یک شرکت برای تولید و پخش موسیقی و انیمیشن خانگی و سرگرمی در ژاپن است که مکان آن در توکیو، ژاپن می باشد. شعبه آمریکای شمالی Geneon، در زمینه توزیع انیمیشن و خدمات مربوطه، مانند موسیقی متن در سراسر منطقه تخصص دارد.

با توجه به درآمد ناچیزشان بسته شده اند و دارایی های آنها به شرکت هایی مانند:

  •  Sentai Filmworks : یک شرکت صدور مجوز آمریکایی واقع در هوستون تگزاس است که متخصص در انیمیشن و فیلم ژاپنی است. این شرکت در سال 2008 توسط جان لدفورد تشکیل شد.

داده شده است.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • Temoros

    27 آذر, 1401

    ありがと
    ^ ^
    = ○ ^ ○ =
    U ♡ U

    • امیرحسین دهزاد

      28 آذر, 1401

      どういたしまして 😊

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید