عکس قدیمی

تبدیل عکس به عکس قدیمی و تبدیل عکس به پنجره با قطرات باران

2,510

به نام خالق زیبایی ها، سلام به نوشیکایی های عزیز. طبق روال قسمت های قبل، در این قسمت می خواهیم به شما افکت هایی مانند، افکت تبدیل عکس به عکس قدیمی و تبدیل عکس به پنجره با قطرات باران برای طراحی و بهبود تصاویر خود آموزش دهیم. در قسمت های قبل، شما را با افکت پازلی کردن تصاویر، موزائیکی کردن تصویر، رنگ انتخابی،تغییر پس زمینه، تبدیل تصویر به رنگ روغن، تصاویر popart و… و همچنین اکشن های مختلفی مانند: وکتور، دوتون، خلق تصاویر دابل اکسپوژر و…. آشنا کردیم. پس شما را دعوت می نماییم تا دو افکت تبدیل به عکس قدیمی و پنجره با قطرات باران را مشاهده نمایید.

تبدیل عکس به عکس قدیمی:

در این افکت زیبا می توان تصاویر مورد نظر را به سبک عکس قدیمی یعنی به صورت سیاه و سفید و کمی قهوه ای رنگ تبدیل نماییم. و تصاویر نوستالژی جالبی خلق نماییم.

گام اول: ابتدا تصویر اصلی را وارد فتوشاپ می نماییم.

عکس قدیمی

گام دوم: برای تبدیل عکس به عکس قدیمی، در گام اول فایل اصلی را به لایه هوشمند تبدیل می نماییم. برای این کار از  گزینه ی Menu گزینه ی Convert to smart objects را انتخاب می نماییم.

عکس قدیمی

گام سوم: برای تبدیل عکس به عکس قدیمی، از فیلتر camera raw استفاده می نماییم. برای این کار ابتدا از نوار ابزار بالا از گزینه ی Filter  گزینه ی Camera raw filter  را انتخاب می نماییم. که در این لحظه یک پنجره ی جدید باز می شود. که در ابتدا از گزینه ی basic (اولین گزینه از سمت چپ) گزینه ی black&white را انتخاب می نماییم. سپس چهارمین گزینه ی از سمت چپ را انتخاب می کنیم. تا بتوانیم میزان رنگ را تغییر دهیم. البته در این تصویر چون در basic ، سیاه و سفید کردیم، میزان تیرگی های عکس را تغییر می دهیم. (البته در موارد دیگر اگر از basic گزینه ی color را انتخاب نماییم می توان از این سربرگ چهارم میزان رنگ ها را تغییر داد) در این لحظه میزان تنطیمات را به صورت زیر تنظیم می نماییم. (مقدار تنظیمات اعمال شده مربوط به این تصویر می باشد. در تصاویر دیگر مقدار تنطیمات متفاوت است.)

Reds:-35، Orange:-12، Yellows:-66، Greens:0، Aquas:77، Blues:12، Purples:64، Magnetas:3

عکس قدیمی
عکس قدیمی

گام چهارم: در این مرحله برای تبدیل به عکس قدیمی از سربرگ پنجم از سمت چپ گزینه ی split toning را انتخاب می نماییم. سپس برای تغییر سیاه و سفید به حالت قهو ه ای کمرنگ، در تصاویر کهنه و قدیمی وجود دارد انجام می دهیم. تا عکس قدیمی به نظر برسد. برای این کار ابتدا از قسمت highlights میزان Hue را 17 و میزان Saturation را 24 قرار می دهیم.(تا زمانی که مقدار Saturation از صفر خارج نشود با تغییر دادن Hue در تصویر اتفاقی نمی افتد.) سپس مقدار Balance را روی 58-  قرار می دهیم. از قسمت Shadows مقدار Hue را روی 41 و میزان Saturation را روی 22 قرار می دهیم. (مقدار تنظیمات اعمال شده مربوط به این تصویر می باشد. در تصاویر دیگر مقدار تنطیمات متفاوت است.)

عکس قدیمی

گام پنجم: برای انجام تنظیمات دیگر از سربرگ اصلی Camera raw از سمت راست سومی که Effects را انتخاب می نماییم. در این بخش تنطیمات به 2 صورت کلی Grain و Post crop vignetting انجام می گیرد که در ابتدا برای اینکه حالت دون دون به عکس دهیم از Grain استفاده می نماییم و مقدار Amount را روی 40 و مقدار Size را روی 45 (مقدار بزرگ نمایی دون دون را تعیین می نماید) و Roughness را روی 57 ( میزان اشباع شدگی را مشخص می نماید) قرار می دهیم. سپس از Post crop vignetting که می توانیم لبه های تصویر را کم رنگ نماییم. برای این کار مقدار Amount  را روی 27 و مقدار Midpoint را روی 51 و مقدار Roundness را روی 26-  و مقدار Feather را روی 66 قرار می دهیم. (مقدار تنظیمات اعمال شده مربوط به این تصویر می باشد. در تصاویر دیگر مقدار تنطیمات متفاوت است.)

پیشنهاد مطالعه  داستان نویسی تاثیرگذار و حرفه ای برای تبلیغات

عکس قدیمی

گام ششم: در این مرحله برای تغییر میزان کنتراست، از سربرگ Basic از سمت چپ را انتخاب می نماییم. همان طور که گفته شد در این سربرگ میزان کنتراست و تیرگی را تغییر می دهیم. در تصاویر قدیمی میزان کنتراست کمتر می باشد. برای این کار مقدار Contrast را روی 94-، میزان Highlights را روی 13-، میزان Shadows را روی 32-، مقدار Clarity را روی 32- و در نهایت مقدار Dehaze را روی 6- قرار می دهیم. مابقی موارد تنظیمی را برای این تصویر تغییری ایجاد نمی نماییم. (مقدار تنظیمات اعمال شده مربوط به این تصویر می باشد. در تصاویر دیگر مقدار تنطیمات متفاوت است.)

عکس قدیمی

گام هفتم: سپس OK را می فشاریم تا تنظیمات انجام شده روی تصویر اعمال شود. در این لحظه کار به اتمام رسیده، و توجه شما را به تصویر نهایی جلب می نماییم.

عکس قدیمی

عکس پنجره با قطرات باران:

در این افکت شما می توانید تصویر مورد نظر را از پشت یک شیشه ای که با قطرات باران خیس شده است ببینید. در این افکت شما علاوه بر تصویر اصلی نیاز به یک تصویر شیشه ای، که با قطرات باران خیس شده است نیاز دارید. در نهایت شما منظره مورد نظر را از پشت یک شیشه بارانی می بینید.

گام اول: در ابتدا تصویر اصلی را وارد فتوشاپ می نماییم. که در این آموزش عکسی از نمای شهر نیویورک می باشد. و همچنین یک عکس از قطرات باران را وارد می نماییم. عکس قطرات باران در فتوشاپ، باید در بالای لایه تصویر شهر باشد.

پیشنهاد مطالعه  ابزار کاربردی در نرم افزار فتوشاپ

پنجره با قطرات باران
پنجره با قطرات باران

گام دوم: در قطرات آب یک سری نقاط وجود دارد که از سربرگ Filter گزینه ی Camera raw filter را انتخاب می نماییم. بعد از باز شدن پنجره Camera raw گزینه ی سوم از سمت چپ به نام Details را زده، و از قسمت Noise reduction مقدار گزینه ی Luminance را روی 100 قرار می دهیم. و روی OK کلیک می نماییم.

پنجره با قطرات باران

گام سوم: در این مرحله لایه قطره را انتخاب می نماییم. و حالت لایه را روی screen قرار می دهیم.

گام چهارم: در این مرحله از نوار ابزار پایین سمت راست از گزینه ی Create new fill or adjustment layer  گزینه ی Brightness/contrast را انتخاب می نماییم. که در پنجره جدید باز شده، مقدار Brightnees را روی 120- و مقدار Contrast را روی 92 قرار می دهیم. (مقدار تنظیمات اعمال شده مربوط به این تصویر می باشد. در تصاویر دیگر مقدار تنطیمات متفاوت است.)

پنجره با قطرات باران

گام پنجم: مجددا گزینه ی Create new fill or adjustment layer  را کلیک می نماییم و این بار گزینه ی Vibrance  را انتخاب می نماییم. که در پنجره باز شده مقدار Vibrace را روی 61- و مقدار Saturation را روی 52 قرار می دهیم.

پنجره با قطرات باران

گام ششم: از لایه اصلی با کلیدهای میان بر CTRL+J یک کپی می گیریم که نام لایه اصلی را Bakground1 و نام لایه کپی را Blur قرار می دهیم. از نوار ابزار بالا از گزینه ی Filter/Blur/Gaussian blur را انتخاب می نماییم. و در پنجره باز شده مقدار Radius را روی 12 قرار می دهیم. سپس تیک لایه Blur را بر می داریم.

پنجره با قطرات باران

گام هفتم: در این مرحله لایه Background را انتخاب می نماییم و از نوار ابزار بالا Filter/Distort/Zigzag را انتخاب می نماییم. در پنجره باز شده مقدار Amount را رو ی 2- و مقدار Ridges را روی 4 قرار می دهیم.

پنجره با قطرات باران

گام هشتم: مجددا لایه Blur را انتخاب می نماییم. البته تیک چشم را فعال می نماییم. سپس Brush را انتخاب می نماییم. و میزان بزرگی را روی %200  و مقدار opacity را روی %70 قرار می دهیم. و رنگ فورگراند را مشکی می نماییم. سپس در وسط تصویر یک مقدار اسپری می نماییم. سپس از نوار ابزار پایین سمت راست گزینه ی Add vector mask را انتخاب می نماییم. سپس رنگ فورگراند را سفید می نماییم و روی عکس می کشیم.

گام نهم: در این لحظه کار به اتمام رسیده است و توجه شما را به تصویر نهایی جلب می نمایم.

پنجره با قطرات باران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید