انیمیت حرفه ای در انیمیشن

به عنوان انیماتور بدرخشید!

3,530

به نام خالق زیبایی ها
با سلام خدمت شما مشتاقان انیمیشن و مخصوصا همراهان انیماتور نوشیکایی. با مجموعه کمک حال انیماتور در خدمت شما عزیزان هستیم. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا شما را با بروز ترین وظایف انیماتور ها برای انیمیت حرفه ای در انیمیشن آشنا کنیم تا بتوانید خود را در زمره ی متخصصان این امر قرار دهید، به زبان ساده تر اینکه بتوانید از حالت آماتوری در کار انیمیت خارج شوید. با ما تا انتها همراه باشید.

انیمیت حرفه ای در انیمیشن

یک انیماتور علاوه بر کسب توانایی لازم از جهت فنی ملزم به یادگیری قواعد کلی این شغل نیز می باشد. رفتار ها و اعمال ساده ای که اگر یک انیماتور فاقد آن باشد نمی توان از او به عنوان یک متخصص در این حوزه نام برد. انیماتور های پیشرفته به خوبی می دانند که باید با کیفیت کاری خود نظر کارگردان و تهییه کننده اثر را کسب کنند. از نظر نویسنده یک انیماتور در صنعت انیمیشن امروز باید طوری حرفه ای برخورد کند که از نظر ذهنی کاملا آماده انجام وظایف خوذ در جهت بالا بردن کیفیت اثر انیمیشنی باشد تا بتواند در کار خود موفق شود. در ادامه مقاله و طی هشت مرحله برخی از این اصول را با هم مورد بررسی قرار می دهیم. انیمیت حرفه ای در انیمیشن

کار با دوربین

برای انیمیت حرفه ای در انیمیشن تمرین بسیار خوبی است که بلافاصله بعد از شروع انیمیت یک نمای دوربینی (Camera View) ایجاد کنید و سپس آن را قفل کنید تا اشتباه نکنید. برای اکثر انیماتور ها نما های استانداردی که با آن سر و کار دارند بر سه پایه استوار است: نمای پرسپکتیو که معمولا در سمت چپ قرار می گیرد، نمای دوربین که در سمت راست قرار می گیرد و “Graph Editor” ای که در پایین کار قرار می گیرد. حال اگر پروژه های مربوط به انیمیت بازی ها را کنار بگذاریم، انیماتور باید همواره به نما های دوربین توجه ویژه ای داشته باشند. همچنین یک انیماتور نباید وقت خود را صرف چیزهایی که توسط بینندگان دیده نمیشود بکند.

پیشنهاد مطالعه  ایده داستان نویسی | شکار ایده ها

به حالت های صورت هر چه زودتر اهمیت بدهید!

انیمیت حرفه ای در انیمیشن 

یکی دیگر از ایده های مرسوم و البته مثبت برای انیمیت حرفه ای در انیمیشن این است که در ابتدای کار خود حالت ها و پوز های صورت را انیمیت کنید. آیا کاراکتر شما شاد است یا غمگین؟ خشمگین است یا مهربان؟ این پوز ها را در ابتدا مشخص کنید. گام بعدی این است که تناسب میان حالت و پوز ها را به درستی برقرار کنید و آن حالت را تا جایی که می توانید واضح و رسا انیمیت کنید. حالت های چهره یکی از کلیدی ترین نقاطی است که یک کارگردان به آن اهمیت می دهد که دلیل این امر مشخص است و آن این است که این حالت های چهره هستند که داستان را به نوعی بیان می کنند و نشان می دهند که یک شات تا چه اندازه ای برای بیننده واضح است.

Key Controls را تعیین کنید

اگر یک کاراکتر دارای چندین کنترل بدن است، که اکثر مواقع نیز همینطور است،  تصمیم بگیرید که کدام یک از کنترل ها مهم و حیاتی هستند و در امر انیمیت بیشتر به کارتان می آیند، همان ها را انتخاب کنید و به آن ها بچسبید. اگر این کار را انجام ندهید فراموش می کنید که برای کدام منحنی کنترل کی فریم زده اید و نتیجه چیزی جز سر در گمی شما در مراجعه های بعدی نیست. به عنوان مثال اگر از کنترل های چرخشی (Rotation) متعدد برای کنترل ستون فقرات یک کاراکتر استفاده کنید، ممکن است زمان بعدی که قرار است به اصلاح انیمیت خود بپردازید را صرف پیدا کردن کنترل چرخشی یک کاراکتر بکنید.

پیشنهاد مطالعه  عنصر رنگ یعنی احساس زندگی و امید در انیمیشن

توجه چشمی را از بین نبرید!

انیمیت حرفه ای در انیمیشن

 برقراری ارتباط ضعیف بین کاراکتر ها به عنوان مثال کاراکتر هایی که به هم نگاه نمی کنند، باور پذیری شات شما را برای بیننده از بین می برد. و انیمیت شما را بسیار ابتدایی و ضعیف نشان می دهد. قبل از این که شات خود را برای بررسی ارسال کنید، وقت بیشتری را برای نگاه های چشمی بین کاراکتر ها در نظر بگیرید و به این موضوع توجه داشته باشید.

هیچ صحنه ای را پیچیده انیمیت نکنید!

یکی از اشتباهات رایج انیماتور های غیر حرفه ای این است که حالات و پوزهای متعددی را در یک شات نمایش می دهند. هنگامی که شروع به انیمیت کار خود می کنید یک نگرش و برنامه کلی را برای شات خود انتخاب کنید و بر اساس همان  کار خود را ادامه دهید. سعی نکنید پوز های مختلفی را تحت عنوان نمایش توانایی های خود انیمیت کنید، چون این کار به جای اینکه تاثیر مثبت داشته باشد باعث سردرگمی بیننده می شود. در واقع سعی کنید در هر شات فقط یک حالت اصلی (Main Expression) را نمایش دهید.

کار خود را با وضوح بالا ارائه دهید!

انیمیت حرفه ای در انیمیشن

به خاطر داشته باشید که همواره کار خود را به درستی و با انصاف و احترام نسبت به دیگران انجام دهید. حتما از خود می پرسید که منظور چیست؟ وقتی برای ارائه کار خود آماده می شود این نکته را به خاطر داشته باشید که با رزولوشن بالا کار خود را رندر بگیرید، اگر این کار را انجام ندهید، حتی اگر به خوبی انیمیت کرده باشید باز هم کار شما نمای واقعی خود را نخواهد داشت و به نوعی تحسین برانگیز نیست. رندر های با کیفیت بالا کار شما حرفه ای تر نشان می دهد و احتمال آن که تایید نهایی را زود تر دریافت کنید بالا می رود.   انیمیت حرفه ای در انیمیشن

خودتان را جای مخاطب قرار دهید

هنگامی که کارتان آماده انتشار شد، و در بخش بررسی نهایی هستید، قبل از انتشار حتما به این نکته مهم توجه کنید که آیا با توجه به انیمیت انجام شده این کار تمام احساسات موجود در شات را به مخاطبان بیان میکند؟ خودتان را در جایگاه بیننده قرار دهید، آیا متوجه می شوید که چه چیزی در حال اتفاق افتادن است؟ اگر شات شما احتیاج به یک توضیحی برای روشن شدن داشته باشد آن زمان است که باید روی شات خود بیشتر کار کنید. البته وسواس زیاد در انیمیت نیز به همین اندازه خطرناک است در نتیجه همواره یک حد وسط برای خود داشته باشید.

پیشنهاد مطالعه  خطر کردن و اهمیت آن در داستان | نکاتی از داستان نویسی ( قسمت چهارم )

قلم را بردارید و یک طرح اولیه بزنید!

طرح های اولیه که با قلم روی کاغذ کشیده شوند (Sketch) یکی از راه های ساده و مفید در جهت ساماندهی ذهنی شماست. این کار باعث می شود که در ابتدا بدانید که خواسته و برنامه شما برای انیمیت چیست. آنچه در ذهن خود دارید را روی کاغذ پیاده سازی کنید و سعی کنید به آن پر و بال دهید تا بتوانید یه شات زیبا را انیمیت کنید. حتی اگر در هنر نقاشی کردن ندارید، اما جرئت این کار را داشته باشید زیرا این کار بهتر از عدم وجود برنامه در ذهن شما قبا از انجام انیمیت است. البته زمان زیادی را هم صرف این کار نکنید، چون بسیاری از ایده های جذاب در حین انجام کار است که به ذهن یک انیماتور می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید