انیمیشن های کوتاه پیکسار

با جدیدترین مجموعه انیمیشن های کوتاه پیکسار بیشتر آشنا شوید

5,052

در صنعت فیلم و انیمیشن تکنیک های تصویری و جلوه های ویژه مهم ترین عامل موفقیت یک اثر به نظر می آیند، ولی در پس تمام این جلوه های بصری داستان نقش اصلی را در موفقیت یک اثر سینمایی بازی می کند. چطور باید ایده های نو و استعداد های جدید داستان گویی را کشف کرد و پرورش داد. پیکسار برای این کار چند سالی است که پروژه ی SparkShorts را کلید زده است. هم زمان با انتشار اولین خروجی های این پروژه با نوشیکا همراه باشید تا بیشتر با SparkShorts و جدیدترین انیمیشن های کوتاه پیکسار آشنا شوید.

داستان گویی ویژگی منحصر به فرد

استودیو پیکسار از زمان تاسیسش در سال  1986 که پا در عرصه هنر و تکنولوژی های تصویر سازی سه بعدی گذاشت توانست در مدت کوتاهی به یکی از برترین تولید کنندگان انیمیشن در جهان تبدیل شود. و در طی چند دهه به عنوان یکی از موفق ترین و قدرتمند ترین استودیو های فعال در زمینه ی انیمیشن خود را معرفی کند. و جایگاه خاصی در بین هواداران دنیای انیمیشن بدست بیاورد. این جایگاه به خاطر ویژگی های خاصی است که انیمیشن های کوتاه پیکسار و انیمیشن های بلند آن برخوردار هستند. پیکسار اولین استودیویی بود که از کامپیوتر برای ساخت انیمیشن بلند سینمایی استفاده کرد، و همیشه از بروز ترین و پیشرفته ترین تکنولوژی های کامپیوتری برای ساخت انیمیشن بهره می برد. ولی مهم تر از تمام این دست آورد ها چیزی که انیمیشن های پیکسار را با دیگران متمایز می کند داستان های فوق العاده آن ها است. شیوه ی منحصر به فرد پیکسار در داستان گویی باعث شده تا طیف وسیعی از ببینده ها از دیدن این فیلم ها لذت ببرند و تا مدت ها در خاطرشان بماند.

با اینکه فیلم های پیکسار در سال های اخیر هم توانسته اند در صدر جدول های پرفروش ترین انیمیشن ها قرار بگیرند و مورد توجه باشند، اما نسبت به دوران طلایی خود فاصله زیادی گرفته اند. حتی مدیران پیکسار با ساخت دنباله هایی برای عناوین موفقشان سعی کردند تا دوباره موفقیت های گذشته را تکرار کنند ولی به جز قسمت سوم سری داستان اسباب بازی ها هیچکدام به کیفیت نسخه های اولیه خود نبودند. البته فیلم ظاهر و باطن (Inside Out) توانست تا حدی به استاندارد های پیکسار نزدیک شود ولی همچنان یک فاصله میان ساخته های سال های اخیر پیکسار با بهترین عنوان های این استودیو حس می شد. به نظر می رسید با وجود تمام نوآوری های پیکسار در جلوه ها و شبیه سازی های کامپیوتری حلقه ی مفقوده این روند «داستان» باشد.

پیشنهاد مطالعه  واکنش‌ها به اولین انیمیشن بلند دیزنی چه بود؟

راه حلی به نام SparkShorts

مجموعه انیمیشن های کوتاه پیکسار به نام SparkShorts خبر خوشی برای طرفداران انیمیشن است. استودیوی پیکسار برای کشف استعدادهای جدید و داستان ها و ایده های نو چند سالی است که این پروژه را آغاز کرده است.

برنامه ی SparkShorts سه هدف اصلی را دنبال می کند: کشف استعدادهای جدید داستان گویی، امتحان کردن شیوه های جدید بیان داستان و تجربه ی روش های جدید تولید انیمیشن.

در این برنامه از تمام کارکنان استودیو پیکسار که ایده ای داشتند خواسته شد تا داستان های خود را ارائه دهند و به بهترین ایده ها فرصتی برای ساخت و تولید اثرشان داده شد. در واقع بودجه، زمان و امکانات محدودی در اختیار این هنرمندان گمنام قرار گرفت تا ایده هایی که در ذهن داشتند را به تصویر بکشند و فصل جدیدی در داستان گویی آغاز کنند. این انیمیشن های کوتاه پیکسار در مقیاسی بسیار کوچک تر از پروژهای معمولی پیکسار ساخته شد. ولی با این حال خروجی های SparkShorts  نوید پیوستن جریانی تازه از افکار و ایده های نو است. کارگردان های و تهیه کنندگانی که در آینده به جمع تولیدکنندگان اصلی پیکسار اضافه خواهند شد و ایده های جدیدی را با خود خواهند آورد.

مجموعه جدید انیمیشن های کوتاه پیکسار به نام sparkshorts

در اولین گام شش فیلم از برنامه ی SparkShorts معرفی شدند که در هفته های آینده به تدریج منتشر می شوند. اولین فیلم کوتاه این مجموعه Purl نام دارد و در ادامه فیلم های کوتاه Loop ،Float ،Kitbull ،Smash and Grab و Wind منتشر خواهند شد. با نوشیکا همراه باشید تا با این انیمیشن های کوتاه پیکسار بیشتر آشنا شوید و آن ها را در همین صفحه ببینید.

پیشنهاد مطالعه  تاریخچه انیمیشن سازی در ایران

انیمیشن های کوتاه پیکسارپرل (Purl)

پرل اولین خروجی برنامه ی SparkShorts  است. که کارگردانی آن را خانم کریستین لستر بر عهده دارد و تهیه کنندگی آن را هم گیلین لیبرت-دانکن انجام داده است. پرل در حقیقت نام یک گوله ی کاموایی است که به تازگی در یک شرکت تجاری مشغول به کار شده است. و باید سعی کند تا با شرایط جدید در این شغل تازه کنار بیاید.

انیمیشن کوتاه پرل در واقع درباره ی وابستگی است. این داستان از یک نماد برای بیان مشکلات حضور بانوان در جامعه و بخصوص شغل های مردانه استفاده کرده است. استفاده از نماد یک گوله کاموایی انتخاب هوشمندانه ای بوده است. زیرا هم تفاوت ساختاری مرد و زن را به خوبی نشان می دهد و در عین حال می تواند در پوشش جدید و پذیرفتن قالب جدید با داشتن باطنی متفاوت را به تصویر بکشد. خانم لستر این ایده را از علاقه شخصی خود یعنی کاموا بافی گرفته است و از المان ها و نمادهای فیلم هایی مانند دختر شاغل(Working Girl) و 9 تا 5 (9to5) در این انیمیشن کوتاه استفاده کرده است.

انیمیشن های کوتاه پیکسارخرد کن و بگیر (Smash and Grab)

برایان لارسن و دیوید لالی در مقام کارگردانی و تهیه کنندگی اثر توانستند انیمیشن کوتاه جذاب و اکشنی تولید کنند. انیمیشن خرد کن و بگیر درباره ی دو رباتی است که درکنار هم کار می کنند ولی با اینکه در کنار هم قرار دارند چیزی مانع از نزدیک شدن آن ها به هم می شود.

داستان اصلی این انیمیشن کوتاه درباره ی انسان هایی است که تلاش می کنند از زندگی روزمره خود خلاص شوند. ربات ها در این انیمیشن نماد کسانی هستند که در یک شغل تکراری گرفتار شده اند. در حقیقت لارسن در این انیمیشن خود را تصویر کرده هنگامی که تلاش می کند تا از یک جایگاه شغلی تکراری خارج شود. همین انتخاب باعث شده تا برخلاف دیگر فیلم های پیکسار شاهد یک فیلم عملی-تخیلی باشیم. انیمیشن کوتاه خرد کن و بگیر فرصتی برای تجربه ی ایده های جدید ساخت انیمیشن نیز بود. در ساخت این انیمیشن حرکت همزمان بازیگران با تکنولوژی motion-capture به کامپیوتر ها منتقل شده و مدل ها را به حرکت در می آوردند. اینکار باعث افزایش سرعت زمان فرآیند ساخت و تولید شد. برای مطالعه بیشتر درباره ی این انیمیشن می توانید مطلب تخصصی ما را در اینجا مطالعه کنید.

پیشنهاد مطالعه  روانشناسی کاراکتر، اَشکال و رنگ ها در انیمیشن

انیمیشن های کوتاه پیکسارکیت بول (Kitbull)

سومین قسمت از انیمیشن های کوتاه پیکسار کیت بول نام دارد. که توسط رزانا سالیوان کارگردانی شده و کاترین هیندریکسون تهیه کنندگی آن را بر عهده داشته است. این انیمیشن کوتاه درباره ی یک ارتباط غیر معمول میان دو حیوان است؛ یک گربه و یک سگ نگهبان. که با هم دوستی را تجربه می کنند.

 

 

انیمیشن های کوتاه پیکسارشناور (Float)

انیمیشن شناور داستان یک پدر است به توانایی فرزندش در معلق ماندن پی می برد. حالا او باید تصمیم بگیرد تا این توانایی او را از دنیا مخفی کند یا آن را همان گونه که هست بپذیرد.

 

“ویدیو و اطلاعات بیشتر به محض انتشار قرار داده می شود.”

 

انیمیشن های کوتاه پیکسارحلقه (Loop)

یک پسر پرحرف و یک دختر درونگرا و ساکت در یک قایق باید عرض دریاچه را طی کنند. این داستانی است که در پنجمین قسمت از انیمیشن های کوتاه پیکسار روایت می کند. آیا این دو می توانند یاد بگیرند هرکدام چگونه دنیا را تجربه میکند یا خیر؟

 

“ویدیو و اطلاعات بیشتر به محض انتشار قرار داده می شود.”

 

انیمیشن های کوتاه پیکسارباد (Wind)

آخرین قسمت از این مجموعه انیمیشن های کوتاه پیکسار در فضایی فانتزی اتفاق می افتد. و درباره ی یک مادربزرگ و نوه اش است که درون سوراخ یک سینک عظیم و بی انتها گرفتار شده اند. و بر روی یک تخته سنگ بزرگ که بوسیله بادی قدرتمند معلق مانده زندگی می کنند. حال آن ها باید تلاش کنند تا بتوانند از اینجا خارج شده و وارد دنیا بیرون شوند.

 

“ویدیو و اطلاعات بیشتر به محض انتشار قرار داده می شود.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید