ساخت انیمیشن دو بعدی

بهترین نرم‌افزارهای ساخت انیمیشن دو ‌بعدی

73,625

از وقتی کامپیوتر ها به شکل گسترده وارد زندگی ما شدند چیزی نزدیک به 30 سال می‌گذره و در این مدت کمتر بخشی از زندگی و فعالیت های انسان ها بوده که تحت تاثیر این فناوری مهم قرار نگرفته. تکنولوژی که باعث شده اغلب کارهای ما تغییر جدی داشته باشه، فعالیت هایی که سال با سختی و زحمت انجام می شدند خیلی راحت تر و در زمان کمتری انجام بشن و دیگه حتی کسی تصور هم نمیکنه این کارها بدون کامپیوتر ها چطور انجام میشدن. صنعت ساخت انیمیشن هم از همین دست کارهاست که با ورود کامپیوترها دچار تغییرات زیادی شده. انیمیشن سه بعدی ارمغانی بود که کامپیوترها به دنیای انیمیشن هدیه دادند. اما مهم ترین تغییرات در فرآیند های تولید و ساخت انیمیشن دو بعدی صورت گرفت.

همان اوایل ورود کامپیوتر ها جایی بود که بعضی نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی متولد شدند. تعدادی از شرکت های نرم افزاری به فکر راه حلی برای کم کردن مشکلات تولید انیمیشن ها بودند، راه حل آن ها همان نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی بود. نرم افزارهای که در طول این مدت رفته رفته با گسترش نفوذ خود در بین تولیدکنندگان این رشته به غول های بزرگ صنعت ساخت انیمیشن دو بعدی تبدیل شدند. غول هایی که تقربیا میشه تمام تولیدات انیمیشنی دو بعدی رو در اختیار خودشون قرار گرفتند و با امکانات و ابزارهای جدیدی که ارائه میدن سعی میکنن تا هرجه بهتری نیازهای هنرمندان این رشته رو بر طرف کنند.

اما در بین این بزرگان پر سابقه، هستن نرم افزارهای کم سن و سال تری که تونستن با نوع نگاه جدیدشون به حل مسئله در مدت کوتاهی به رقیبی جدی برای نرم افزارهای قدیمی تر تبدیل بشن. علت اصلی وجود این همه نرم افزارهای متعدد برای ساخت انیمیشن های دو بعدی هم نگاه متفاوت هر کدوم از این نرم افزارهاست. هر کدوم امکانات و ابزارهای مختلفی رو در اختیار کاربرها قرار میدن و کابرها با توجه خروجی که انتظار دارن، نزدیک ترین نرم افزار متناسب با خواسته هاشون رو انتخاب میکنن.

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

آشنایی با مهم ترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی

 در ادامه این مقاله چند تا از مهم ترین و پرکاربردترین نرم افزارهای صنعت ساخت انیمیشن دو بعدی مثل: تون بوم هارمونی(Toon Boom Harmony)، تو وی پینت (TVPaint)، ادوبی انیمیت (Animate CC)، افتر افکت (After Effects)، کاراکتر انیماتور (Character Animator) و موهو (Moho) معرفی شدند و هر کدوم در چند بخش مجزا تحت بررسی قرار گرفتند. در بخش اول سعی شده تا با سبک کاری هر نرم افزار و خروجی که با استفاده از اونها تولید میشه آشنا بشید. در ادامه مدت زمان مورد نیاز برای یادگیری اونها رو با هم مقایسه کردیم و بعد از اون ویژگی ها و فرآیند تولید هر نرم افزار مورد بررسی قرار گرفته. تا با بررسی اونها بتونید بهترین گزینه برای خودتون رو انتخاب کنید.

ساخت انیمیشن دو بعدی

تون بوم هارمونی (Toon Boom Harmony)

تون بوم هارمونی از اون غول هایی که برای رسیدن به جایگاهش حسابی زحمت کشیده، خون دل خورده و تونسته به جایگاهی که الان داره برسه. سابقه این نرم افزار همه کاره بر میگرده به همون اویل دوران ورود کامپوترها به صنعت انیمیشن. ابزارهایی که در این نرم افزار در اختیار تولید کنندگان قرار داده بود باعث شده تا به سرعت یکی از مهم ترین ابزارهای انیمیشن های سریالی تبدیل بشه و صنعت ساخت انیمیشن های تلویزیونی رو تحت تاثیر خودش قرار بده.

هارمونی برای اینکه توی اون دوران بتونه جایگاه خودش رو در بین انیمیشن ساز ها تثبیت کنه سعی کرد خیلی از فرآیند های تولید و ابزارهای سنتی ساخت انیمیشن های به صورت دیجیتالی ایجاد کنه تا همون حس و حال انیمیشن های سنتی رو حفظ کنه. برای همین یکی قدرتمند ترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی با روش فریم به فریم به حساب میاد. این نرم افزار تو این سال هم از گسترش تکنولوژی عقب نموده و برای پاسخ به نیاز تولید کنندگان برای کاهش زمان تولید ابزارهای انیمیت کات اوت دیجیتالی رو هم اضافه کرده و همین موضوع باعث شده تا در همه زمینه های انیمیشن سازی حرفی برای گفتن داشته باشه.

1. سبک انیمیشن سازی

این نرم‌افزار به دلیل برخورداری از امکانات بسیار گسترده و انعطاف‌پذیری قابل قبول، می‌تونه برای ساخت انواع انیمیشن‌ها مورد استفاده قرار بگیره. به عنوان مثال امکانات فراوانی را برای ساخت انیمیشن‌های دوبعدی داره. به همین دلیل بهترین گزینه برای ساخت انیمیشن‌های بلند و انیمیشن‌های با کیفیت تجاری در نظر گرفته می‌شود.

همین طور که گفتیم هارمونی به عنوان یکی از نرم‌افزارهای پیشرفته برای ساخت، انیمیشن‌های کاوت اوت دیجیتالی به حساب میاد. در این نوع از انیمیشن ها شخصیت ها کامل طراحی میشن و بعد برای اون ها اسکلت بندی یا همون  ریگ‌بندی ایجاد میشه. که در افزایش سرعت انیمیت نقش مهمی داره. چون که امکان استفاده مجدد از طراحی‌های انجام‌شده رو بوجود میاره.

در ادامه چند انیمیشن عالی که با Toon Boom Harmony ساخته شده را می‌توانید مشاهده کنید:



انیمیشن Looney Tunes



انیمیشن Star vs. the Forces of Evil



انیمیشن  Stella and Sam

2. مسیر یادگیری

یادگیری سطح مقدماتی Toon Boom Harmony که برای ساخت انیمیشن فریم به فریم مناسبه نسبتا میشه گفت آسان تره اما مسیر یادگیری سطح پیشرفته اون کمی دشوارتره. اگر قصد استفاده از تمام مزیت‌های این نرم‌افزار رو دارید باید خود رو برای یادگیری تکنیک‌های تخصصی اون و تمرین مداوم آماده کنید.

مخصوصاً اگر هدفتون تسلط بر ویژگی‌های این نرم‌افزار، مانند: ریگ‌بندی پیشرفته شخصیت (advanced character rigging) و سیستم ترکیب‌بندی گره‌ای (nodal compositing system) باشد. تسلط بر این بخش‌ها توانایی شما را در انیمیشین‌سازی بسیار افزایش می‌دهد. اما در صورتی‌ که به اون‌ها نیاز ندارید، یادگیری همه این قسمت‌ها اونقدرها هم ضروری نیست.

3. ابزارها و امکانات طراحی

Toon Boom Harmony دارای ابزار نقاشی بیت مپی و وکتوریه.
در هارمونی ابزارهای بیت مپی برای طراحی طبیعی تر و جلوه های رنگی تر و ابزارهای برداری برای ایجاد طراحی رنگی و جوهری تمیز، قابل استفاده هستن.
خطوط برداری می تونه استایل هایی داشته باشند که ظاهر انیمیشن های سنتی تر را تداعی کنه.
از ابتدا که بیشتر ابزارهای طراحی هارمونی برداری بودند، بسیاری از امکانات پیشرفته آن نیز در مراحل کار روی طرح های طراحی برداری تکیه دارن.

4. ویژگی‌های انیمیشن سازی (انیمیت)

انیمیشن فریم به فریم

نرم‌افزارهای Toon Boom Harmony ابزار و امکانات فوق العاده‌ای برای ساخت انیمیشن فریم به فریم و تکرار مراحل ساخت انیمیشن کلاسیک دو بعدی دارن.
در ابزار قلم جوهری نرم‌افزار Toon Boom Harmony که به صورت وکتوری کار می‌کنه، فرآیند تمیزکاری نقاشی شما رو سریع‌تر و آسون‌تر کرده و به کمک اون، طراحی‌های نهایی شما چشم‌نوازتر میشه.

 

ریگ‌بندی شخصیت در کات اوت دیجیتالی

اینجا جایی است که Toon Boom Harmony تفاوت‌های واضح خودش رو با دیگر رقبا به نمایش می‌گذاره و که امکان ایجاد کارکترهای اسکلت‌بندی‌شده (ریگ‌بندی شده) است.
با استفاده از هارمونی می‌تونید برای شخصیت‌هاتون، استخوان‌ها و متغیرهایی ایجاد کنید که فرآیند متحرک‌سازی (انیمیت) و ژست‌دهی کاراکترهای شما را سریع‌تر و آسان‌تر می‌کنه. با تمرین بیشتر و یادگیری اصولی‌تر ریگ‌بندی، می‌توانید شخصیت‌هایی استخوان‌بندی کنین که توانایی حرکت در تمام زوایا رو دارند و می‌توانند هرکاری انجام دهند (یعنی هر حالتی را به خود می‌گیرند: می‌توانند بنشینند، بدوند، خم شوند، بپرند و حتی بچرخند!). خیلی از انیمیشن‌هایی که با نرم‌افزار تون بوم هارمونی ساخته شدن، ممکنه از شخصیت‌های ریگ‌شده استفاده کرده باشن در حالی که اصلاً قابل تشخیص نیستند و این مسئله، به قدرت و میزان مهارت شما در این موضوع بستگی داره.

 

ابزارهای استوری‌برد

Toon Boom Harmony به جای قرار دادن قابلیت و پنل‌های مربوط به طراحی استوری‌برد در درون خود نرم‌افزار، از نرم‌افزار جانبی این شرکت، به نام Toon Boom Storyboard Pro برای انجام این بخش از فرآیند انیمیشن‌سازی استفاده می‌کنه.

 

قاب‌بندی و جلوه‌های ویژه

یکی دیگر از امکانات قابل توجه هارمونی، که باعث شده استفاده از اون شما را ترغیب کنه قابلیت قدرتمند قاب‌بندی این نرم‌افزاره. اگر علاقه‌مند به یادگیری این بخش از نرم‌افزار هارمونی هستید، می‌توانید صحنه خود را به کمک ابزارهای قدرتمند این برنامه، در یک فضای سه بعدی همراه با یک دوربین مجازی بچینید، به آن افکت‌های ویژه بصری اضافه کنید و کنترل دقیق بر جانمایی و تعامل بین المان‌های مختلفی که در صحنه شما وجود دارند، داشته باشید.

5. قیمت

قیمت نسخه‌های مختلف هارمونی متفاوت می‌باشد:

  1. Harmony Essentials: برای افرادی که تازه طراحی با هارمونی را آموزش می بینند مناسب است.
  2. Harmony Advanced: دارای ابزارهایی برای نقاشی بیت‌مپی و ابزارهای کاربردی‌تر برای کسانی که می‌خواهند طراحی‌های کلاسیک دستی انجام دهند.
  3. Harmony Premium: دارای امکانات پیشرفته بیشتر برای ریگ‌بندی شخصیت‌ها و سیستم قاب‌بندی گره‌ای (node-based compositing system) برای جلوه‌های بصری پیشرفته و رندرینگ است.

 

شما می توانید به جای خرید اشتراکی هارمونی، آن را به صورت دائمی و یا مجوز مادام العمر نیز تهیه کنید:

Harmony Essentials Harmony Advanced Harmony Premium
اشتراک سالانه $15/mo $39/mo $75/mo
اشتراک ماهانه $24/mo $60/mo $112/mo
لایسنس دائمی $390 $1005 $2035

 

6. جمع‌بندی

Toon Boom Harmony انتخاب مناسب تری است: اگر علاقه مندید که انیمیشن‌های فریم به فریم را با امکانات قدرتمندی مثل ساخت شخصیت‌های عروسکی ریگ‌بندی شده تلفیق کنید

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

تی وی پینت (TVPaint)

مثال TVPaint دقیقا همون مثالی هست که میگه: «من از استادی که 1000 تا فن بلده نمی ترسم، از استادی می ترسم که فقط یک فن بلده ولی اون فن رو هزار بار تمرین کرده!»

نرم افزار TVPaint هم ساده کلاسیک معتقد به همون اصول ساخت انیمیشن های سنتیه و تمام ابزارهایی مورد نیاز برای این کار رو در اختیار شما قرار میده. TVPaint چیز بیشتری از اماکن انیمیت و طراحی فریم به فریم در اختیار شما قرار نمیده و شما برای ساخت انیمیشن دو بعدی خودتون باید تمام اون فریم ها در نرم افزار بکشید. اما اینجا دقیقا همون نقطه قوت نرم افزار TVPaint  حساب میشه. ابزارهای طراحی و نقاشی این قدر در این نرم فزار خوب و قدرتمند عمل میکنن که شما تقربیا می تونید تمام حال و هوای نقاشی واقعی رو در این نم افزار پیاده سازی کنین.

1. سبک انیمیشن سازی

با توضیحاتی که داده شده می تونیم نتجیه بگیریم که نرم‌افزار TVPaint به عنوان بهترین نسخه دیجیتالی برای ساخت انیمیشن‌های دوبعدی سنتی شناخته میشه و بنابراین گزینه مناسبی برای استودیوها و هنرمندانیه که به دنبال ساخت صحنه‌ها و احساسات انیمیشن‌های کلاسیک که به صورت فریم به فریم با دست طراحی شده می‌باشند.

برای بازسازی انواع مختلف استایل‌های سنتی هم این نرم‌افزار گزینه مناسبی به حساب میاد و به همین دلیل برای ساخت فیلم‌های بلند و کوتاه انیمیشن با هدف ایجاد دید هنری بخصوص می تونه مورد استفاده قرار بگیره.

پیشنهاد مطالعه  نرم افزارهای تدوین

در ادامه می توانید مجموعه‌ای از استایل‌هایی که با TVPaint ساخته شده را مشاهده کنید:

 



انیمیشن لاک پشت قرمز (The Red Turtle)

 



انیمیشن کوتاه Kitbull

 



انیمیشن اتل و ارنست (Ethel And Ernest)

 



انیمیشن My Dog Tulip

 



انیمشن The Reward: Tales of Alethrion “The First Hero

 



انیمیشن سریالی جک سامورایی

2. مسیر یادگیری

مهم‌ترین مسئله‌ای که در یادگیری این نرم‌افزار با اون روبرو خواهید شد، تفاوت زیاد محیط کاری با سایر نرم‌افزارهایی که تا به حال کار کردید. مثلاً اگه کارکردن با محصولات شرکت ادوبی را تجربه کرده باشین، به راحتی به این تفاوت پی خواهید برد.

یادگیری TV Paint شاید در ابتدا کمی گیج‌کننده و سخت به نظر برسه ولی اگر یک معلم درکنارتون باشه که اصول اولیه این نرم‌افزار رو به شما یاد بده، می بینید که این نرم‌افزار آن‌قدرها هم سخت نیست، جوری‌ که پس از آشنایی با ابزارهای طراحی، به راحتی می تونید تکنیک‌ها و امکانات مختلف را یاد بگیرید و برای ساخت انیمیشنتون از اون ها استفاده کنید.

در مجموع، موفقیت شما در این نرم‌افزار به مهارت‌های انیمیشن‌سازی خودتان بستگی داره. اگر اصولی اون را یاد بگیرید، کسب مهارت عمیق در استفاده از امکانات TV Paint، کار دشواری نیست.

 

3. ابزارها و امکانات طراحی

انیمیشن فریم به فریم

نرم‌افزار TVPaint به صورت تخصصی برای تولید و طراحی نقاشی های دیجیتالی ساخته شده و ابزار و امکانات فوق العاده‌ای برای ساخت انیمیشن فریم به فریم و بازسازی دیجیتالی مراحل ساخت انیمیشن کلاسیک دو بعدی داره. بطوریکه با استفاده از اون می ­تونید دقیقا عین نرم افزارهای تخصصی طراحی مثل فتوشاپ و  Procreate طراحی تخصصی انواع استایل ها رو انجام دهید.

این انعطاف پذیری یک مزیت بزرگ برای TV Paint به شمار میره چون فیلم سازها بخش زیادی از زمانشون رو صرف طراحی های تکراری و سبک های کلاسیک  می کنند.

البته بر خلاف رغیب قدیمی یعنی Toon Boom Harmony ابزارهای وکتوری در این نرم افزار تعبیه نشده. در نرم افزار Toon Boom Harmony ابزار قلم جوهری به صورت وکتوری کار می‌کند، در حالی‌که TVPaint هیچ گزینه‌ی قلم جوهری مبتنی بر وکتور ندارد.

ساخت انیمیشن دو بعدی

4. ویژگی‌های انیمیشن سازی (انیمیت)

ریگ‌بندی شخصیت در کات اوت دیجیتالی

انیمیشن‌های ساخته شده با TVPaint ابزاری برای اسکلت‌بندی وجود نداشته و سبک انیمیشن‌سازی در این نرم‌افزار، کاملاً متمرکز بر طراحی دستی می‌باشد.

 

ابزارهای استوری‌برد

یکی از امکانات اصلی TVPaint که در نسخه‌های پیشرفته وجود داره، ابزارهای اختصاصی استوری‌برد و انیمیشن‌سازی این نرم‌افزاره.
شما به صورت مستقیم می‌تونید در این نرم‌افزار، استوری‌برد بکشید و استوری‌بردهای طراحی شده را به صورت فایل های PDF خروجی بگیرید. همین طور می­تونید استوری‌بردهای خودتون رو در تایم لاین بچینید، روی آن صداگذاری کنید و اصطلاحاً «انیماتیک» بسازید. و پس از نهایی کردن تغییرات صدا و زمان‌بندی استوری‌بردها، از آن خروجی ویدیویی بگیرید.

از این خروجی نیز می‌توانید در پروژه اصلی TVPaint خود استفاده نمایید تا براساس آن‌ها، شروع به نهایی کردن طراحی‌های اولیه کنید. این مسئله، باعث ایجاد یکپارچگی بسیار محسوس در سازمان‌دهی تمامی صحنه‌های انیمیشن شما خواهد شد و تیم تولید رو از سردرگمی‌های مرسوم و سوءبراشت‌های احتمالی نجات می‌ده.

 

قاب‌بندی و جلوه‌های ویژه

TVPaint نیز از قابلیت جلوه‌های بصری و ترکیب‌بندی برخوردار بوده اما نسبت به هارمونی بسیار محدودتره. همچنین استفاده از این قابلیت‌ها پیچیده‌تره و به کمی آشنایی بیشتر و دونستن ترفندهایی از این نرم‌افزار بستگی داره.

 

5.قیمت

نرم‌افزار کامل TVPaint فقط به صورت یک‌بارخرید به فروش می‌رسد. همچنین نسخه فیزیکی آن به صورت DVD نیز موجود است. علاوه بر نرم‌افزار، برای تأیید اعتبار این نرم‌افزار به یک کلید امنیتی نیاز دارید.
TV Paint در دو نسخه استاندارد و پیشرفته موجود است:

TVPaint 11.0 – Standard Edition 500 € (~591.5 USD*)
TVPaint 11.0 – Professional Edition 1250 € (~1478.75 USD*)

 

امکاناتی که تنها در نسخه پیشرفته وجود دارد:

  1. ابزارهای طراحی استوری‌برد و ساخت انیماتیک
  2. لایه‌های CTG (روشی برای سرعت بخشیدن به فرآیند رنگ‌آمیزی)
  3. قابلیت Wrap (برای اعوجاج یا پیچ دادن وجوه مختلف طراحی شما که باعث می‌شود همه چیز را دوباره طراحی نکنید)
  4. حالت‌های Blending بر روی لایه‌ها که کمک بسیاری به ترکیب بافت یا رنگ لایه‌های مختلف می‌کند. (افرادی که با فوتوشاپ آشنا هستند، کاربردی بودن قابلیت Blending mode را برای لایه‌های مختلف لمس کرده‌اند)
6.جمع‌بندی

TVPaint انتخاب مناسبی خواهد بود: اگر فقط علاقه مند به انیمیشن فریم به فریم طراحی شده با دست هستید و می خواهید از بالاترین کیفیت ابزارهای طراحی برای داشتن ظاهر و احساس طبیعی از طراحی دستی هستید.

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

ادوبی انیمیت (Animate CC)

به جرات میشه نرم افزار Animate CC بزرگترین غول این لیست بشمار میره. نرم افزاری که شاید اسم و رسم پر سابقه ای نداشته باشه اما میراث دار تجربه ای طولانی و ارزشمنده. در حقیقت Adobe Animate همون نرم افزار خوش نام و پر سابقه Flash که تغییر چهره داده و با یه اسم و رسم جدید دوباره به میادین برگشته.

Flash هم از اون نرم افزارهای بود که از همون اوایل ورود کامپوتر به صنعت انیمیشن تولید شده و کم کم راه خودش رو در این حرفه باز کرد. و با گسترش ابزارهای ساخت انیمیشن دوبعدی تونست فرآیند تولید رو به کلی تغییر بده. و به همین خاطر به یکی از پای ثابت های استودیو های انیمیشن سازی تبدیل شد.

البته دست روزگار خیلی با اون خوب رفتار نکرد و در اوج مجبور شد تا به خانواده ادوبی ملحق بشه. با اینکه استقلالش گرفته شد اما برادر خواندهای جدید و قدرتمندش در کنار اون قرار گرفتن تا ضعف های اون رو به خوبی پوشش بدن. ورود به خانواده ادوبی یعنی یکپارچگی ظاهری و رابط کابری با معروفترین نرم افزارهای حوزه گرافیک و طراحی یعنی فوتوشاپ و یلاستریتور و کمک اونها به برادر تازه واردشون باعث شد تا کاربرها بیشتر از قبل به نرم افزار فلش نزدیک بشن و برای پوشش نقطه ضعف های طراحی به راحتی بتونن از فوتوشاپ و ایلاستریتور کمک بگیرند.

با اینکه فلش وارد خانواده شده بود اما همچنان به فاصله ای حس می شد و آخرین مرحله برای رفع این فاصله تغییر چهره فلش بود. از سال 2016 با نام Animate CC وارد بازار شد و از اون زمان تا به امروز مهمترین عضو انیمیشن ساز خانواده ادوبی به شمار میره.

1. سبک انیمیشن سازی

Animate CC (Flash) برای ساخت انیمیشن‌های کلاسیک که به صورت فریم به فریم با دست طراحی شده و انیمیشن های مورد استفاده در وب سایت ها کاربرد داره. اگرچه انیمیشن های ساخته شده یا Adobe Animate خیلی به واقعیت و حتی انیمیشن های سنتی نزدیک نیستن، اما به دلیل برخی از ویژگی ها بسیار مورد توجه قرار گرفتن. ویژگی هایی مثل:

  • امکان جابه جایی و متحرک سازی قسمت های مختلف شخصیت ها به صورت جداگانه
  • امکان تغییر حالت یا موقعیت یک شخصیت بدون طراحی مجدد آن در انیمیشن های عروسکی

این ویژگی ها منجر به صرفه جویی در زمان متحرک سازی فریم به فریم می شود. بنابراین برای پروژه هایی با بودجه کم و برنامه زمانی محدود مانند سریال های تلویزیونی و اینترنتی بسیار مناسب است.

امروزه به دلیل سهولت استفاده از Animate CC و موانع کمتری که برای یادگیری آن وجود دارد، به نرم افزار مورد علاقه انیمیشن سازهای مستقل مانند یوتیوبرها جهت تولید انیمیشن تبدیل شده است.

نمونه ایی از کارها ساخته شده با Flash که در یوتیوب منتشر شدند:



انیمیشن Animator vs. Animation IV



انیمیشن Scams That Should be Illegal



انیمیشن The Most Underrated Game Ever

 

از Adobe Animate برای ساخت انیمیشن تلویزیونی نیز استفاده شده است.
انیمیشن های تلوزیونی پرطرفدار که با استفاده از Adobe Animate (Flash) ساخته شدند:



انیمیشن My Little Pony: Friendship Is Magic



انیمیشن Motorcity Character Action Demo Reel

 

2. مسیر یادگیری

Adobe Animate CC یکی از آسان ترین نرم افزارهای انیمیشن سازی برای یادگیریه. رابط کاربری مناسبی دارد که پروسه ساخت انیمیشن رو آسان می کنه. این نرم افزار امکانات و تکنیک های زیادی داره و بنابراین اگر قصد استفاده کامل از این نرم افزار رو دارید باید خودتون رو برای یادگیری همه اونها آماده کنین.

به علاوه برای مهارت کسب مهارت روی ابزارهای طراحی وکتوری (برداری) این نرم افزار نیاز به کمی تمرین دارید.

 

3. ابزارها و امکانات طراحی

از نظر ابزارهای طراحی Adobe Animate CC برخلاف TV Paint دارای مجموعه ایی از ابزارهای طراحی وکتوری است. که با استفاده از اونها می توانید طراحی هایی دقیق و با کیفیت انجام دهید. همچنین این طراحی های حجم کمی دارند و بخش کوچکی از حافظه رایانه شما را پر می کنند.

اگر با نرم افزارهای طراحی بیت مپی مانند فتوشاپ یا Procreate کار کرده باشید، برای یادگیری این نرم افزار با مشکل خاصی روبه رو نخواهید شد.

توجه داشته باشید که ابزارهای وکتوری نرم افزار Adobe Animate CC کاملا با ابزارها و امکانات طراحی وکتوری سایر نرم افزارهای تخصصی مانند ایلوستریتور متفاوت هستند و برای طراحی و متحرک سازی شخصیت بهینه سازی شده اند. به همین دلیل نرم افزار Animate CC را یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی در  زمینه ساخت انیمیشن دو بعدی  می دانند.

ساخت انیمیشن دو بعدی

 

4. ویژگی های انیمیشن سازی (انیمیت)

انیمیشن فریم به فریم

از نرم افزار Adobe Animate CC می توانیم برای ساخت انیمیشن های فریم به فریم استفاده کنیم. مهمترین تفاوت آنها به میزان مهارت شما در استفاده از ابزارهای طراحی وکتوری و بیت مپی هر یک از آنها بستگی دارد.

 

ریگ بندی شخصیت های دیجیتالی

با استفاده از Animate CC علاوه طراحی فریم به فریم، امکان استفاده مجدد و تغییر حالت کارکترها نیز وجود داره. این ویژگی منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه میشه. همچنین می توانید تکنیک های مختلف ساخت انیمیشن دو بعدی رو هر زمان که نیاز داشته باشید و به طور ترکیبی با یکدیگر استفاده کنید.

 

ابزارهای استوری برد

در Adobe Animate CC هیچ ابزار اختصاصی برای طراحی استوری برد وجود نداره، بنابراین امکان تهیه فایل PDF از طراحی ها وجود نداره. اما می توانید مانند استوری برد یک تایم لاین برای انیمیشن خود در نظر گرفته و هر پنل را به عنوان یک فریم طراحی کرده و متحرک سازی کنید. و با این شکل انیماتیک رو برای انیمیشن تون بسازید.

 

دوربین مجازی

امکان انیمیت کردن حرکات روی مانیتور با استفاده از دوربین مجازی در این نرم افزار وجود دارد. همچنین با استفاده از این افزار می توانید جهت ایجاد عمق و اختلاف منظر در حرکات دوربین، لایه های دو بعدی را در فضای سه بعدی ایجاد کنید.

پیشنهاد مطالعه  آشنایی با تکنیک ها و ابزارهای ساخت انیمیشن شنی

 

سایر ویژگی ها

از ویژگی های قابل توجهی که Animate CC را از هر نرم افزار انیمیشن سازی دیگری متمایز می کند شامل:

1) توانایی انتشار انیمیشن ساخته شده با این نرم افزار روی وب سایت ها

2) امکان ساخت انیمیشن های HTML5 ، WebGL و  SVG

3) ساخت انیمیشن هایی تبلیغاتی و تجاری

5. قیمت

Animate CC  فقط از طریق اشتراک ماهانه و سالانه توسط شرکت ادوبی عرضه می شود. به این صورت که این نرم افزار را به تنهایی یا به صورت پکیج به همراه سایر نرم افزارهای شرکت ادوبی قابل خریداری است.

ماهانه سالانه (پرداخت ماهانه) سالانه (پیش پرداخت)
Animate CC $31.49/mo $20.99/mo $239.88/yr
ALL Adobe Apps $79.49/mo $52.99/mo $599.88/yr
6. جمع بندی

اگر قصد سرمایه گذای و کار در زمینه ساخت انیمیشن های حرفه ایی کلاسیک به سبک دو بعدی را دارید می توانید از TV Paint استفاده کنید. طراحی هایی که با استفاده از این نرم افزار انجام می شود حالت و احساس طبیعی طراحی خواهد داشت.

در موارد زیر می توانید از Animate CC استفاده کنید:

  1. روشی ساده برای شروع انیمیشن سازی
  2. صرفه جویی در وقت و هزینه برای ساخت انیمیشن
  3. قصد استفاده از تعداد محدودی متحرک سازی و عروسک های ریگ بندی شده دارید

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

افتر افکت (After Effects)

1. سبک انیمیشن سازی

After Effects مهمترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک و اینفوگرافی است. از این نوع انیمیشن ها برای ساخت تیزرهای تبلیغاتی و تجاری استفاده می شود.

برای رسیدن به نتیجه ایده آل در این نوع انیمیشن ها، طراحی دوبعدی آنها بسیار اهمیت دارد. After Effects امکانات ترکیب بندی بی نظیری را برای انتقال بین صحنه ها در اختیار شما قرار می دهد. البته انیمیت کردن کارکترها در این نوع انیمیشن ها بسیار محدود شده است.



چگونگی ساخت انیمیشن در استودیو Kurzgesagt

برای ساخت انیمیشن هایی کلاسیک می توانید از انیمیشن های کوتاه عروسکی طراحی های دقیق تر شخصیت استفاده کنید مانند انیمیشن FX’s Archer



تریلر انیمیشن Archer

 

2. مسیر یادگیری

کار با Adobe Animate  راحت تر از After Effects بوده بنابراین به افراد مبتدی توصیه می شود کار خود را با Adobe Animate  شروع کنند. با اینکه After Effects یک نرم افزار بصری است، ولی یادگیری آن دشوار است. به این دلیل که After Effects یک نرم افزار جامع بوده که علاوه بر ساخت انیمیشن، در سایر زمینه ها نیز کابرد دارد.

این گستردگی باعث پیچیده شدن امکانات آن می شود که حتی یادگیری اصول اولیه کار با آن را دشوار می کند. بطوریکه بدون کمک گرفتن از راهنما در شناخت پنل ها و امکانات مرتبط با ساخت انیمیشن دچار مشکل می شوید. همچنین برای شروع کار با آن باید با ریگ بندی شخصیت جهت متحرک سازی آشنا باشید.

 

3. ابزارها و امکانات طراحی

در این نرم افزار آرت ورکی ایجاد نمی شود. بلکه بطور معمول در ایلستریتور یا فتوشاپ شخصت ها به صورت اشکال برداری طراحی شده، سپس به فضای After Effects انتقال داده می شوند.

در محیط After Effects با استفاده از امکاناتی مانند Puppet Pin امکان ریگ بندی قسمت های مختلف شخصیت ها جهت متحرک سازی آنها وجود دارد.

همچنین می توانید تصاویر بیت مپی که در محیط فتوشاپ طراحی شده را در محیط After Effects به عنوان کاراکترهای عروسکی اسکلت بندی کنید. فقط توجه داشته باشید که آزادی عمل شما در تغییر قسمت های مختلف تصویر محدودتر است. چون با تغییر بیش از حد، شخصیت از حالت اصلی خود خارج می شود.

ساخت انیمیشن دو بعدی

 

4. ویژگی های انیمیشن سازی (انیمیت)

انیمیشن فریم به فریم

اگرچه After Effects به عنوان یک نرم افزار ویرایش فیلم شناخته شده، اما امکانات فوق العاده ایی برای انیمیشن سازی دارد. البته برای ساخت انیمیشن فریم به فریم در این نرم افزار، ابتدا باید فریم ها در نرم افزارهای دیگر طراحی شوند سپس به محیط After Effects منتقل گردند. شخصیت موجود در انیمیشن های After Effects همگی عروسک های اسکلت بندی شده هستند.

 

ریگ بندی شخصیت های دیجیتالی

ابزارهای اسکلت بندی در Animate CC بسیار ابتدایی است. به همین دلیل به راحتی می توانید کار کردن با آن را شروع کنید و به سرعت شخصیت مورد نظر خودتان را ایجاد کنید. با استفاده از After Effects به سرعت می توانید عروسک های ساده ایی بسازید. ولی برای اینکه به نتیجه مشابه سایر نرم افزارها برسید، باید کمی بیشتر به ریگ بندی بپردازید. اما ساخت شخصیت کامل که قابلیت خم شدن و انعطاف پذیری داشته باشد نیاز به دانش و مهارت بیشتری دارد.

خوشبختانه پلاگین هایی در After Effects وجود دارد که امکان اسکلت بندی خودکار برای ساخت یک شخصیت وجود دارد. برای اینکه با مراحل این نوع اسکلت بندی آشنا شوید، می توانید از پلاگین رایگان DUIK BASSEL استفاده کنید.

 

دوربین مجازی

در این نرم افزار هم مانند نرم افزار Adobe Animate CC امکان استفاده از دوربین و فضای سه بعدی چند لایه ای وجود دادرد. اما دوربین به کار رفته در After Effects پیشرفته تر بوده و می تواند ویژگی های دوربین واقعی مانند عمق میدان را شبیه سازی کند. همچنین می توانید به طور خودکار، حالت تاری به عناصر متحرک خود اضافه کنید.

5. قیمت

After Effects فقط از طریق تهیه اشتراک شرکت ادوبی عرضه می شود، به صورت جداگانه ولی با قیمت مشابه قابل خریداری هستند.

اشتراک ماهانه اشتراک سالانه (پرداخت ماهانه) اشتراک سالانه (پرداخت نقدی)
After Effects $31.49/mo $20.99/mo $239.88/yr

با این حال توجه داشته باشید که برای کار با  After Effects و ساختن آثار هنری به نرم افزار دیگری مانند فتوشاپ یا ایلستریتور نیز نیاز دارید که باید جداگانه تهیه کنید. اما در صورتیکه از اشتراک شرکت ادوبی استفاده کنید، امکان دسترسی به سایر برنامه های شرکت را دارید.

اشتراک ماهانه اشتراک سالانه (پرداخت ماهانه) اشتراک سالانه (پرداخت نقدی)
اشتراک همه برنامه ها $79.49/mo $52.99/mo $599.88/yr

به جای فتوشاپ و ایلستریتور می توانید Affinity Photo را با قیمت 49.99 دلار یا Affinity Designer را با قیمت 49.00 دلار تهیه کنید. البته توجه داشته باشید که امکان عدم سازگای بین آنها و نرم افزارهای انیمیشن سازی نیز وجود دارد. بنابراین به دنبال برنامه هایی باشید که امکان ارائه خروجی psd. یا eps. برای طراحی ها وکتوری را دارند.

6. جمع بندی

اگر علاقه مند به یادگیری نرم افزاری قدرتمند که در بسیاری از موضوعات غیر از انیمیشن سازی هم به شما کمک کند، می توانید از After Effects استفاده کنید. اما برای ساخت انیمیشن های شخصیت محور یا داستانی مناسب نیست.

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

کاراکتر انیماتور (Character Animator)

1. سبک انیمیشن سازی

یکی از ویژگی های بارز Character Animator امکان دریافت تصویر و صدا از دوربین و میکروفون جهت ثبت همزمان اجرا و متحرک سازی اتوماتیک شخصیت ها است. این قابلیت باعث صرفه جویی در وقت می­شود.
اما این ویژگی برای کارتون هایی با صحنه های مبنی بر گفتگو مناسب بوده و برای انیمیشن هایی با حرکات زیاد و بدون گفتگو چندان کارایی ندارد.

برای مثال نمایش کارتون “رئیس جمهور من” با نرم افزار Character Animator ساخته شده است. اکثر صحنه ها در این نمایش گفتگو بین دو یا چند نفر را شامل می شود، به همین دلیل با استفاده از این نرم افزار همه کارها به صورت پرفورمنس کپچر (performance capture) قابل انجام است.

همچنین برای ساخت انیمیشن هایی با ژانر طنز موقعیت (topical humor) نیز مناسب است. بنابراین این نرم افزار این امکان را به شما می­دهد تا تعداد زیادی صحنه را در زمان اندک متحرک سازی کنید. در غیر اینصورت فقط برای ساخت یک قسمت از انیمیشن باید ماه ها وقت صرف کنید.



انیمیشن Our Cartoon President

یکی دیگر از مزیت ها منحصر به فرد نرم افزار Character Animator، توانایی تعامل همزمان جهت متحرک کردن کارکترهای دوبعدی است.
از آنجایی که حرکات شخصیت توسط یک بازیگر هم زمان درحال هدایت است، خروجی نرم افزار می تواند به صورت زنده روی آنتن برود. برای مثال کارتون ترامپ با استفاده از همین تکنولوژی ساخته و پخش شد:



حضور شخصیت کارتونی دونالد ترامپ در برنامه زنده تلویزیونی

 

همچنین شخصیت های ساخته شده با نرم افزار Character Animator، امکان یکپارچه سازی با فیلم نامه هایی مبتنی بر واقعیت افزوده و واقعیت مجازی دارند مانند لاک پشت های نینجا محصول استودیو نیکلدون (Nickelodeon) وجود دارد.



پشت صحنه ساخت انیمیشن سریالی لاک پشت های نینجا

 

2. مسیر یادگیری

برای یادگیری Character Animator به عنوان یک نرم افزار اختصاصی برای ساخت انواع انیمیشن ها که در بالا به آنها پرداختیم، با مشکل زیادی مواجه نخواهید شد. فرآیند ساخت انیمیشن در این نرم افزار کاملا مشخص بوده و هیچ امکانات غیرضروری وجود ندارد که باعث سردرگمی شما شود.

بنابراین اگر علاقه چندانی به یادگیری مهارت های انیمیشن سازی ندارید ولی در عین حال به دنبال تبدیل ایده های خود به انیمیشن هستید، این نرم افزار بهترین گزینه ممکن است. چرا که اساسا Character Animator جهت تسهیل کردن ساخت انیمیشن دو بعدی بدون در نظر گرفتن نکات فنی وارد بازار شد.

 

3. ابزارها و امکانات طراحی

نرم افزار Character Animator هیچ ابزاری برای طراحی ندارد. به همین دلیل از فتوشاپ و ایلستریتور برای طراحی استفاده می شود.

شما می توانید قسمت های مختلف یک شخصیت را به صورت جداگانه در ایلستریتور یا لایه های مختلف فتوشاب طراحی کنید. سپس به کمک Character Animator می توانید این قسمت هایی که جداگانه طراحی شده را به عنوان بخشی از کارکتر عروسکی قابل تحرک، ریگ بندی کنید.

ساخت انیمیشن دو بعدی

4. ویژگی های انیمیشن سازی (انیمیت)

انیمیشن فریم به فریم

Character Animator هیچ ابزاری برای ساخت انیمشن فریم به فریم ندارد.

 

ریگ بندی شخصیت های دیجیتالی

Character Animator در ریگ بندی شخصیت های عروسک ها بسیار قدرتمند است. در صورتیکه قسمت های مختلف کارکتر را براساس اصول نرم افزار Character Animator نامگذاری کنید، نرم افزار به صورت خودکار متحرک سازی شخصیت براساس تصاویر ویدیویی دریافتی را انجام می دهد. علاوه بر آن توانایی فرم دهی به اشکال و تنظیم فریم های کلیدی با دست برای ویرایش نهایی را دارید.

 

انیمیشن به سبک پرفورمنس کپچر

یکی از دلایل پرفروش بودن  Character Animator به قابلیت آن در ساخت انیمیشن هایی به سبک پرفورمنس کپچر برمی گردد. عملکرد آن به این صورت است که پس از ساخت یک شخصیت عروسکی، می توانید با استفاده از یک دوربین حالت های چهره و بدن خود را ضبط کرده و همان حالت ها را همزمان برای حرکت دادن شخصیت عروسکی خود استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه  استاپ موشن و انواع مختلف آن را بهتر بشناسیم

علاوه براین می توانید اجرا خود را به صورت زنده برای مخاطبان خود پخش کنید، یا اجرا ضبط شده را به تایم لاین پروژه خود منتقل کرده و به صورت دستی آن را تصحیح کنید. صدا گذاری می تواند همزمان با اجرا یا به صورت جداگانه صورت گیرد.

درحالیکه هیچ نرم افزار ساخت انیمیشن دو بعدی هیچکدام از این امکانات را ندارند.

سایر ویژگی ها

یکی از ویژگی های منحصر به فرد Character Animator که در بالا به آن اشاره شد، توانایی آن در نمایش اجراهای تعاملی زنده می باشد. خروجی این نرم افزار قابلیت پخش زنده با نرم افزارهای پخش آنلاین مانند OBS یا پروژه های شخصی را دارد. Character Animator بهترین گزینه برای اینگونه نمایش های زنده با شخصیت های دوبعدی به شمار می رود.

5. قیمت

برای خرید Character Animator می توانید از اشتراک کلود کریتیو شرکت ادوبی استفاده کنید

ماهانه سالانه (پرداخت ماهانه) سالانه (پیش پرداخت)
Adobe CC $31.49/mo $20.99/mo $239.88/yr

اشتراک Character Animator را می توانید فقط از طریق کریتیو کلود شرکت ادوبی خریداری کنید. متأسفانه به صورت جداگانه ارائه نمی شود.

توجه داشته باشید که برای طراحی شخصیت ها به نرم افزارهای فتوشاپ یا ایلستریتور نیاز دارید، بنابراین باید حداقل یکی از این نرم افزارها را نیز خریداری کنید.

اشتراک ماهانه اشتراک سالانه (پرداخت ماهانه) اشتراک سالانه (پرداخت نقدی)
همه نرم افزارهای شرکت ادوبی $79.49/mo $52.99/mo $599.88/yr
6. جمع بندی

اگر پروژه شما جزء انیمیشن های گفتگو محور بوده و برای صرفه جویی در زمان، به دنبال طراحی با دست نیستید، Character Animator انتخاب مناسبی است. همچنین اگر نیاز به نمایش همزمان انیمیشن به صورت پخش آنلاین یا پروژه های شخصی را دارید، حتما از Character Animator استفاده کنید.

 

ساخت انیمیشن دو بعدی

موهو (Moho)

1. سبک انیمیشن سازی

مهم ترین ویژگی نرم افزار Moho ابزار بسیار قدرتمند این نرم افزار برای ایجاد ریگ بندی کاراکترها در انیمیشن کات اوت است. با کمک این ابزار به راحتی می توانید ریگ بندی های کامل برای کنترل کاراکترهایتان در اختیار داشته باشید.

در حقیقت ساده بودن یادگیری و کارکردن با ابزارهای این نرم افزار در عین قدرتمندی باعث محبوبیت این نرم افزار در بین کابران شده و این نرم افزار رو برای ساخت انیمیشن های کات اوت در بستر تلویزیون، اینترنت و حتی بازی های ساده به گزینه مناسبی تبدیل کرده.

هر چه قدر ابزارهای انیمیت و ریگ بندی در این نرم افزار کارآمد و قدرتمند هستند، ابزارهای انیمیت دستی و فریم به فریم در این نرم افزار به صورت محدود وجود داره و خیلی برای ساخت انیمیشن های دستی مناسب نیست.

به دلیل تازه وارد بودن، استودیوهای بزرگ خیلی از نرم افزار Moho استفاده نمی کنند. اما قیمت پایین تر این نرم افزار نسبت به سایر رقبا باعث شده تا مورد استقبال تولیدکنندگان مستقل قرار بگیره و اما این ابزار به خوبی تونسته توانایی خودش رو نشون بده و حتی تعدادی از انیمیشن های بلند سینمایی که بوسیله این نرم افزار تولید شدن، تونستن برای جوایز اسکار نامزد بشن.

در ادامه با چنتا از انیمیشن هایی که بوسیله این نرم افزار تولید شدن قرار داده شده تا بیشتر با سبک کاری نرم افزار Moho آشنا بشید.



تریلر انیمیشن بلند سینمایی آواز دریا (Song of the Sea)



تریلر انیمیشن بلند سینمایی نان آور (Breadwinner)

 

2. مسیر یادگیری

یکی از ویژگی هایی که سازندگان نرم افزار Moho به آن افتخار می کنند. سهولت در یادگیری و رابط کاربری ساده و قابل فهم آن است. تا جای ممکن در این نرم افزار سعی شده تا از پیچیدگی های ایجاد ریگ بندی برای کاراکترها کمتر شده و فرآیند یادگیری راحت تر انجام پذیرد. اما با وجود ساده بودن فرآیند ایجاد ریگ بندی همچنان شما توانایی ایجاد استخوان بندی های بسیار پیشرفته را با کمک ابزارهای هوشمند این نرم افزار خواهید داشت.

 

3. ابزارها و امکانات طراحی

نرم افزار Moho محیط طراحی وکتوری کاملی به همراه ابزار مختلف برای خلق انواع کاراکترها و فضا سازی های متنوع را در اختیار شما قرار داده و علاوه بر آن امکان طراحی با ابزارهای بیت مپ هم در این نرم افزار تعبیه شده اما به اندازه محیط وکتوری نرم افزار توسعه پیدا نکرده. و اگه علاقه کار با طرح های بیت مپی را داشته باشید بهتره که از نرم افزار های دیگه برای طراحی استفاده کنید و سپس طرح هایتان را به نرم افزار Moho منتقل کنید.

البته بیشترین ابزارهایی که شما در این نرم افزار از آن استفاده خواهید کرد ابزارهای ریگ بندی هستند که به خوبی در هر دو بخش وکتوری و بیت مپی می توانید از آن ها استفاده کنید.

ساخت انیمیشن دو بعدی

 

4. ویژگی های انیمیشن سازی (انیمیت)

انیمیشن فریم به فریم

اگر به دنبال ساخت انیمیشن های دستی هستید نرم افزار موهو  انتخاب مناسبی برای شما نخواهد بود زیرا با وجود داشتن ابزارهایی برای تولید انیمیت فریم به فریم، اما به اندازه کافی در این زمینه توسعه پیدا نکرده است.

ریگ بندی شخصیت های دیجیتالی

همون طوری که تا اینجا باید متوجه شده باشید. موهو کاملا برای ساخت انیمیشن های کات اوت بهینه سازی شده و ابزارهای ریگ بندی قدرتمندی رو در اختیار کاربران قرار میده. در واقع چیزی که این نرم افزار رو از سایر نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی متمایز میکنه همن ابزارهای پیشرفته ریگ بندی که تمام نیاز های شما رو برای ریگ بندی های پیچیده بر طرف میکنه.

سیستم استخوان بندی هوشند و منحصر به فردی که این نرم افزار ارائه داده راحت ترین راه برای ریگ بندی و انیمیت کاراکتر هاست که در عین حال حس و حال انیمیت دستی رو برای مخاطب ایجاد میکنه.

سایر ویژگی ها

افکت های مختلفی در نرم افزار Moho وجود داره که در زمان ساخت انیمیشن می تونید از این افکت ها استفاده کنید. افکت هایی مثل اضافه کردن سایه و تنظیمات رنگی که در زمان کار خیلی به کمکتون میاد.

البته ممکنه در زمان استفاده از این افکت ها کمی دچار مشکل بشید. به دلیل اینکه افکت های مختلف در کنار هم قرار ندارند و شما برای پیدا کردن این افکت ها ممکنه دچار سردرگمی بشید. از طرفی بعضی از این افکت ها در حالت کار نمایش داده نمی شوند و برای مشاهده تاثیر افکت ها باید رندر بگیرید و همین موضوع یعنی افزایش مدت زمان کار و تعداد رندرگیری.

5. قیمت

نرم افزار Moho در دو نسخه متفاوت عرضه می شود. Moho Debut و Moho Pro

نسخه Moho Debut بیشتر برای افراد تازه کار تهیه شده و دارای امکانات محدود تری است. و برخلاف آن Moho Pro از تمامی امکانات و ابزارهای مهم مثل ریگ بندی هوشمند و وارپ هوشمند پشتیبانی می کند. همین موضوع باعث شده تا Moho Pro گزینه مناسب تری باشه برای افرادی که به طور جدی قصد ساخت انیمیشن را دارند.

در کنار ابزارهای که گفته شد. در نسخه Moho Pro قابلیت هایی مثل عدم محدودیت در ظرفیت حجمی پروژه ها و امکان استفاده از ابجکت های سه بعدی برای شما وجود داره.

Debut Pro
Moho $59.99 $399.99/mo

6. جمع بندی

در نهایت اگه قصد ساخت انیمیشن های دو بعدی با سبک کات اوت رو دارید موهو می تونه بهترین انتخا برای شما باشه. چون با ابزارهایی که داره خروجی با کیفیت بالاتر از متوسط رو به شما ارائه میده در حالی که سرعت یادگیری این نرم افزار به مراتب خیلی بالاتر از نرم افزارهای رقیبش به شمار میره.

 

چطور نرم افزار مناسب خودم رو انتخاب کنم؟

تا اینجا با مهم ترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی آشنا شدید. و هرکدام از این نرم افزار ها رو در 6 بخش مختلف بررسی کردیم. بخش هایی که به شما برای شناخت بهتر ویژگی ها، کاربردها و ابزارهای این نرم افزاراها کمک می کند. هر کدام از این نرم افزارها ویژگی های و نگاه های متفاوتی برای اجرای هرچه بهتر فرآیند ساخت انیمیشن ارائه می دهند. در مرحله بعدی شما با توجه به شناختی که از هرکدام از نرم افزار ها پیدا کردید می توانید مناسب ترین نرم افزار مطابق با خواسته ها و نیازهایتان انتخاب کنید. برای شناخت بهتر می تونید به این سوالات پاسخ بدین:

  1. انتظار دارم سبک ظاهری خروجی به چه شکل باشد؟
    کاملا تخت و دو بعدی، شبه سه بعدی: دارای عمق ظاهری و رعایت قوانین پرسپکتیو و …
  2. چه امکاناتی در اختیار دارم؟
    ابزارهای نقاشی دیجیتال، وب کم و میکروفون و …
  3. آیا یک طراح جدا گانه به شما کمک می کند یا قرار است تمام طراحی ها توسط خودتان انجام شود؟
    با توجه به پاسخ این سوال می توانید مشخص کنید در چه نرم افزاری قرار است طراحی ها انجام گیرد.
  4. تا چه اندازه سرعت در فرآیند تولید نقش دارد؟
    پخش روزانه دارید یا در یک پروژه بلند مدت فعالیت می کنید

با پاسخ دادن به این سوالات بهتر می تونید نیازهای خودتون رو بشناسید و نرم افزار متناسبتون رو پیدا کنین. در جدول زیر سعی کردیم به صورت خلاصه این نرم افزارهای رو با هم مقایسه کنید.

تفاوت‌های اصلی نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی

TVPaint Toon Boom Harmony Animate CC After Effects Character Animator
Moho
فیلم‌های بلند انیمیشنی فیلم بلند و سریال تلویزیونی انیمیشن های داستانی موشن گرافیک ساخت انیمیشن های بر مبنی گفتگو
قابلیت استفاده دوباره از کاراکترهای ریگ بندی شده
انیمیشن‌های هنری کوتاه پروژه‌های سنگین و بلندمدت انیمیشن‌سازی انیمیشن های تحت وب سایت ها صداگذاری روی فیلم ساخت انیمیشن هایی در زمان کم
مناسب برای پروژه های با زمانبندی فشرده
فریم به فریم انیمیشن‌های کات اوت / فریم به فریم انیمیشن های کات اوت/ فریم به فریم شخصیت های دیجیتالی پخش زنده انیمیشن
ابزار ریگ بندی هوشمند

 

از کجا شروع کنیم؟

نوشیکا برای شروع یادگیری این نرم‌افزار دوره‌های آموزشی منسجم تهیه کرده است. در صورتی که علاقمند به یادگیری هر یک از آن‌ها هستید به ما بپیوندید. با کمک این آموزش‌ها به راحتی می‌توانید یک راست و بدون هیچ پیش‌نیازی به مرحله انیمیت در هرکدام از این نرم‌افزارها بروید. چرا منتظرید؟ بفرمایید.

انیمیشن کات اوت - دوره اموزشی نرم افزار انیمیت سی سی انیمیشن کات اوت - دوره آموزشی نرم افزار ادوبی کاراکتر انیماتور

انیمیشن کات اوت - دوره آموزشی نرم افزار افتر افکت

 

وقتی اینجایی یه معنی بیشتر نمی تونه داشته باشه یعنی تو هم مثل ما عاشق انیمیشن و انیمیشن‌سازی هستی و اول راهی، اما نمی دونی از کجا باید شروع کنی؟ ما برای شما یه مقاله ویژه آماده کردیم و سعی کردیم به تمام سوالات شما درباره انیمیشن و یادگیری انیمیشن توضیح بدیم.
یعنی برای انیمیشن‌ساز شدن فقط یک کلیک فاصله داری!
تنها کاری که باید بکنی اینه که روی شروع کلیک کنی

 

202 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • امید

    16 مهر, 1402

    عرض ادب استادگلچین گویا شما کی رو از قلم انداختی که اتفاقا رقیب جدی و بشدت گردن کلفتی براشون به حساب میاد و اونGrease Pencil
    من موهو ادوب انیمیت تی وی پینت رو در کامپیوتر نصب کردم هیچ کدوم محیط اولیه ش منو جذب نکرد یه جوری بود کلا حس میکردم دارم توشون خفه میشم اما از دو سال پیش که با بلندر و بخش دو بعدیش آشنا شدم واقعا توش حل شدم و شما اونو فراموش کردین

    • امیرحسین دهزاد

      23 مهر, 1402

      سلام به شما
      خداقوت
      دقیق یادم نمیاد ولی اون موقعی که این مقاله نوشته شده بود، بلندر تازه داشت گل میکرد و قابلیت گریس پنسلش هم خیلی به اندازه الان بهینه سازی نشده بود
      در کل، بلندر نرم افزار سه بعدی هست که شما برای یادگیری بخش گریس پنسلش، نیاز دارین اول با محیط سه بعدیش آشنا بشین
      شاید هدف آقای گلچین، معرفی نرم افزارهای صرفاً 2بعدی و تخصصی این حوزه بوده
      ولی بازم ممنونم از دقت نظرتون که انقدر وقت گذاشتین و پیشنهاد به این خوبی رو اضافه کردین زیر این مقاله تا بقیه دوستانی که میان و میخونن، با این بخش از بلندر هم آشنا بشن
      دمتون گرم

  • یاس

    7 مرداد, 1402

    سلام وقت بخیر
    خسته نباشید.
    توی سایت ها فقط نسخه۳۲ بیت برنامهTVpaint پیدا میشه..
    سایتی سراغ دارین که نسخه ۶۴بیت داشته باشه؟
    رایگان البته🥲

    • امیرحسین دهزاد

      14 مرداد, 1402

      سلام
      64 یکمی سخت پیدا میشه
      معمولاً همه 32 رو نصب میکنن
      مگر اینکه سابسکرایب اصلیش رو دانلود کنید و پرداخت داشته باشید به شرکت سازنده

  • Hesam Haghighi

    29 تیر, 1402

    سلام انیمیشن آستریکس راز معجون جادویی دوبعدی است یا سه بعدی و اینکه با چه برنامه ای ساخته شده

  • عرفان

    26 تیر, 1402

    سلام من تازه میخوام شروع کنم و به این عرصه وارد شم اما هیچ ذهنیتی از دنیای ی انیمیشن و ساخت کاراکتر و کار کردن با این نرم افزار ها رو ندارم به نظر شما از کدوم شروع کنم بهتره؟
    در این حد تازه کارم که حتی نمیدونم ساخت به روش فریم به فریم یا کات اوت و …
    چی هست

    • امیرحسین دهزاد

      27 تیر, 1402

      سلام به شما
      مقاله از کجا شروع کنم رو بخونید
      پاسخ سوالات احتمالیتون رو اونجا دادم

  • Pouria Pouria

    24 خرداد, 1402

    سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم بدونم انیمیشن های frame order و انیمیشن های explosmentertainment
    که داخل یوتیوب هستن
    با چه نرم افزاری ساخته شدن

  • خالدی

    14 خرداد, 1402

    برای ساخت انیمیشن “پسر، موش کور، روباه و اسب” از چه انیمیشنی استفاده شده؟

  • خالدی

    26 اردیبهشت, 1402

    در ادامه پیام قبلی که ارسال کردم:
    … نرم افزاری که علاوه بر آسون و سریع بودن برای یادگیری، بشه باهاش تو تایم کوتاه و سریع انیمیشن درست کرد و نیاز به سیستم حرفه ای نداشته باشیم
    ممنونم

  • خالدی

    26 اردیبهشت, 1402

    سلام. وقت بخیر.
    آسونترین و سریعترین نرم افزار برای یادگیری، کدوم هست.
    من نیاز دارم که سریع آموزش ببینم تا بتونم طرحم رو پیاده کنم به صورت یه انیمیشن ساده

  • reza

    17 فروردین, 1402

    عالی و کامل بود توضیحاتتون ممنون

    • امیرحسین دهزاد

      17 فروردین, 1402

      موفق باشین

  • سارا

    16 فروردین, 1402

    با سلام
    من ب تکنیک فریم بای فریم علاقمندم و طراحی دستی و ایجاد ی محیط با بافت و تکسچر شبیه نقاشی ،ایا ادوبی انیمیت این امکان رو بمن میده ؟

    • امیرحسین دهزاد

      17 فروردین, 1402

      سلام به شما
      بله 🙂

  • مهر

    9 فروردین, 1402

    سلام
    ممنون از مطلب خوب و کامل دست نویسنده اش درد نکنه.
    باب اسفنجی با ادوبی انیمیت ساخته شده؟

    • امیرحسین دهزاد

      10 فروردین, 1402

      سلام
      خواهش میکنیم
      lبا تون بوم هارمونی ساخته شده ولی میتونه با ادوبی انیمیت هم ساخته بشه

  • امید

    20 اسفند, 1401

    سلام وقتتون بخیر چطور می تونم کرک شده نسخه 2023 برنامه adobe character animator رو تهیه کنم. متاسفانه فایلی که در سایت های داخلی وجود داره حالت استراترش هست. و نمی شه کار خاصی انجام داد. از طرفی هم که در ایران تهیه نسخه پولی هم مشکله. ممنون می شم راهنمایی کنید.

    • امیرحسین دهزاد

      28 اسفند, 1401

      سلام
      از اونجایی که تازه محصولات 2023 ادوبی اومده، یکمی طول میکشه تا کرک نرم افزارهاش بیاد
      از 2022 استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه
      درضمن راه پرداخت دلاری هم وجود داره و سخت نیست
      با یک سرچ ساده میتونید از نسخه باکیفیت این نرم افزار و فول امکاناتش استفاده کنید

  • امید

    19 اسفند, 1401

    سلام من دارم نرم افزار adobe character animator رو یاد می گیرم.ولی متاسفانه نسخه 2023 اون به صورت استارتر در سایت های داخلی موجوده. چطور می تونم کرک پرو 2023 رو پیدا کنم؟

    • امیرحسین دهزاد

      28 اسفند, 1401

      از سایت soft98 استفاده کنید دوست خوبم

  • Roxi

    4 اسفند, 1401

    سلام می خواستم بدونم انیمیشن های Avatar: The Last Airbende و The Amazing World of Gumball و Adventure Timeبا چه تکنیک و چه نرم‌افزاری ساخته شدن؟

  • محمد

    11 دی, 1401

    سلام، نرم افزار بلندر در زمینهٔ انیمیشن دو بعدی پیشرفت خیلی خوبی داشته و نسخهٔ جدیدش دست کمی از موهو نداره. (بلندر هم دوبعدی و هم سه بعدی هست). لطفاً اگه ممکنه به نقد و بررسی و مقایسهٔ بلندر هم بپردازین. با تشکر

    • امیرحسین دهزاد

      13 دی, 1401

      ممنون
      پیشنهاد خوبیه
      یکسری مقالات هم آماده داریم میکنیم در این خصوص که به تدریج منتشر خواهیم کرد

  • امیرمهدی

    12 مهر, 1401

    درود😊. امیرمهدی هستم 16 ساله دانش آموز و علاقه مند پر و پا قرص هر چیزی مربوط به کامپیوتر, به ویژه نرم افزار. ضمن عرض خسته نباشید و آرزوی موفقت برای شما, و البته تشکر از بابت تلاش بخصوصی که در این مطلب خاص در سایت نوشیکا به کار بردید 👍👌💕, درخواستی از شما داشتم. من قصد داشتم برای استفاده شخصی خودم, به تنهایی, از انیمیشن سازی برای راحت تر کردن روابطم با کرابران در کانال های خودم در سایت ها و اپ های مختلف استفاده کنم مثل یوتیوب, اینستاگرام و باقی. قصد دارم کاراکتر هایی با ظاهر احتمالا تخیلی و کمی فانتزی و کارتونی بسازم تا بتونم بهترین بازخورد رو از کاربر بگیرم. از همین جهت مسیرم به سایت نوشیکا رسید, و از این بابت خوش حالم 😍✌. درخواستم این هست که درمورد انتخاب ابزار های مناسب توی این راه, و کلا نقشه راه این حرفه کمکم کنید تا بتونم بهترین نتیجه رو از تلاشم بگیرم. ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید, چون میشه گفت اولین باری هست که گذرم به این وادی خورده😊. بدون شک این لطف تون خیلی بهم کمک میکنه.

  • Alireza

    1 مرداد, 1401

    سلام وقتتون بخیر
    بین این نرم افزار ها کدوم یکی برای بازی 2بعدی مناسب تره؟

  • Amin

    7 تیر, 1401

    سلام به نظر شما من از کدام یک از نرم افزار هارو استفاده کنم بهتره من نرم افزاری میخوام که هم توی ریگ بندی خوب باشه و هم توی فریم به فریم خیلی قوی و پر قدرت باشه به نظر شما از چه نرم افزاری استفاده کنم

    • امیرحسین دهزاد

      8 تیر, 1401

      سلام
      با توضیحاتی که دادین
      تون بوم هارمونی فکر میکنم مناسبتون باشه

  • مهدی

    24 خرداد, 1401

    سلام میشه لطف کنید بگید انمیشن انبوسازان در اینستا به چه روشی ساخته میشه ممنون

  • ناشناس

    22 خرداد, 1401

    سلام
    برای انیمیشن دو بعدی و فریم به فریم تون بوم بهتره یا تی وی پینت؟ یا هر دوش و با هم استفاده کنیم؟

    • امیرحسین دهزاد

      25 خرداد, 1401

      هر دو کارآ هستن دوست خوبم
      بسته به خودتون داره

  • ابراهیم

    25 فروردین, 1401

    من چیز کمی از انیمیشن میدونم و میخام بدونم ابتدایی ترین برنامه چیه
    من برای شروع یه برنامه میخام که محیط ساده ای داشته باشه
    تابتونم کارکتر بسازم و مفصل بزارم و مفصل هارو به حرکت در بیارم

    • امین فرخی

      30 فروردین, 1401

      سلام، وقتتون بخیر
      ما برای اینکه پاسخ درستی رو بدیم و راهنمایی کرده باشیم در داخل یک بخشی با عنوان (از کجا شروع کنیم؟) ایجاد کردیم تا با مطالعه این بخش به پاسخ پرسش های خودتون دست پیدا کنید.

  • متین

    22 اسفند, 1400

    منظورم با چه برنامه هایی است درست می شود ؟

  • متین

    22 اسفند, 1400

    سلام می خواستم بپرسم که انمیشن مثل بتمن hush اینطوری کارتون های اکشن و رزمی با چه تون بوم هار مونی است؟ در کدوم بسته تکنیک های سه بعدی یاد دادید ؟

  • متین

    22 اسفند, 1400

    سلام می خواستم بپرسم که انمیشن مثل بتمن hush اینطوری کارتون های اکشن و رزمی با چه تون بوم هار مونی است؟ در کدوم بسته تکنیک های سبعدی یاد دادید ؟

  • بنده خدا

    16 اسفند, 1400

    یه چیزی میخوام که ساده باشه مثل موهو موهو رو یاد گرفتم یه چیز دیگه که مثل موهو راحت باشه چی هست؟

    • نگار هراتی

      13 بهمن, 1401

      با هر نرم افزاری میشه کلیپ های خوب ساخت توی همون موهو استاد بشید میتونید هر کاری توش بکنید و بعدن برید سراغ یه نرم افزار دیگه

  • morteza

    13 بهمن, 1400

    سلام انیمیشن های سینمایی اسکوبی دو با چه نرم افزاری ساخته میشه؟

    • محسن گلچین

      15 بهمن, 1400

      سلام
      در قسمت های قدیمی تر از تکنیک انیمیت فریم به فریم استفاده می‌کردند ولی آخرین قسمت این سری انیمیشن از تکنیک انیمیت سه بعدی استفاده شده

  • مسعود

    11 بهمن, 1400

    سلام ادوب انیمیت فقط برای وب سایت ها کار برد داره یا میتونیم باهاش در اینستاگرام هم انیمیشن قرار بدیم؟؟؟

    • احمد گلچین

      13 بهمن, 1400

      سلام
      با این نرم افزار شما می تونید خروجی ویدیویی داشته باشید و اون رو در وبسایت و یا سایر شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید.

  • مهدی صیفی

    5 بهمن, 1400

    سلام وقتتون بخیر
    یک سوالی داشتم
    انیمیشن آمفیبیا یا آبشار جاذبه با چه نرم افزاری ساخته شده ؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدهید

    • محسن گلچین

      8 بهمن, 1400

      سلام به شما دوست گرامی
      هردو انیمیشنی که نام بردین محصول شبکه تلویزیونی دیزنی هستن و با تکنیک انیمیت فریم به فریم تولید شدن.
      برای ساخت انیمییشن آمفیبیا از نرم افزار های Toonz و Harmony استفاده شده. و آبشار جاذبه بیشتر توسط نرم افزار Harmony تولیده شده

  • احمد

    23 دی, 1400

    سلام بهترین برنامه برای انیمیت حرفه ای حالت های مختلف چهره کدومه (ریگ بندی چهره)
    اصلا حرکت بدن برام مهم نیست

    • امیرحسین دهزاد

      24 دی, 1400

      سلام دوست خوبم
      بستگی به سبک کارتون نرم افزارهای مختلفی میتونن پاسخ سوالتون باشن
      مثلاً اگر دستی طراحی میکنید، tvpaint گزینه خوبیه، هر چند تون بوم هم بی نظیره
      و همین تنوع برای مابقی فرم ها وجود داره

  • محمد علی

    22 آذر, 1400

    من نرم افزارهای فتوشاپ و ایلاستریتور رو بلدم و همینطور آشنایی کمی با موهو و کارتون انیماتور دارم اما این دو نرم قرار انمیشن سازی برام مفید نبودن در مو هو انیمیت فریم به فریم هستش و در کارتون انیماتور علاوه بر فریم به فریم میتوان از حرکات آماده برای انیمیت استفاده کرد اما مشکل این نرم افزار این است که نمیتوان حالت سه بعدی رو با دو بعدی ادغام کرد و شما باید از اول زاویه کاراکتر رو برای انیمیت انتخاب کنی مثلاً از جلو از کنار به صورت زاویه 45 از بغل به صورت نیم رخ و این واقعا محدودیت زیادی داره سوالم از شما به عنوان کارشناس این است که چه نرم افزاری نقاط قوت این دو رو دارن مانند استفاده از زوایای مختلف کاراکتر در موهو و استفاده از حرکات آماده در کارتون انیماتور آیا چنین نرم افزاری وجود دارد در ضمن من یک سیستم تقریبا متوسط دارم و اگر وجود ندارد شما چه نرم افزاری به من پیشنهاد میکنید من در زمینه طراحی واقعا ضعیفم ممنون بابت سایت خوب شما و مقاله مفیدی که نوشته بودین

    • امیرحسین دهزاد

      23 آذر, 1400

      سلام دوست خوبم
      اگر با همه امکانات نرم‌افزار ادوبی کاراکتر انیماتور آشنا بشید، پاسخگوی نیازتون خواهد بود. ویدیوهای نمونه این نرم‌افزار رو توی همین پست اگه ببینید متوجه میشید چه نرم‌افزار قدرتمندی هست
      به نظرم هنوز درست از ظرفیت‌هاش استفاده نکردین
      اگر سیستمتون ضعیف باشه به نسبت، این نرم‌افزار گزینه بهتری هست نسبت به نرم‌‌افزارهای 3بعدی؛ چون با اندکی خلاقیت و تلاش، توهم چرخش و 3بعدی بودن رو میتونید باهاش ایجاد کنید و روی سیستمتون هم خوب کار میکنه و سرعت انیمیتش هم بالاتره نسبت به بقیه و برای ساخت سری‌های دنباله‌دار جذاب‌تره
      ولی گه صرفاً یک نرم‌افزار می‌خواید که قابلیت 3بعدی و 2بعدی رو همزمان داشته باشه بلندر گزینه سبک، رایگان و خوبیه که داره خیلی بهبود پیدا میکنه این روزا
      محیطش 3بعدیه، هم قابلیت مدلسازی داره و انیمیت داخل خودش و شیدینگ و… هم قابلیت گریس‌پنسلش برای 2بعدی هم استفاده میشه که خیلی جذاب و باحاله ولی خب، نرم‌افزار سه‌بعدی هست و سنگین‌تر به نسبت نرم‌افزارهای 2بعدی
      فکر میکنم با توجه به سوال کلیتون، پاسخم کافی باشه
      ولی درهرصورت نیاز دارین طراحی‌تون رو قوی‌تر بکنین، به فکرش باشین
      اگه ابهامی بود بازم بپرسین

  • sara

    11 شهریور, 1400

    سلام و عرض خسته نباشید به عوامل خوب نوشیکا. من به تازگی با سایت شما اشنا شدم و از مطالبتون بسیار لذت بردم ، البته چند سوالی هم داشتم که امیدوارم جواب بدید 🙂
    من به انیمیشن سازی علاقه زیادی دارم ولی تازه کار هستم و حقیقتا نزدیک صفر درصد با دنیای انیمیشن اشنایی دارم 🙁
    درواقع میخواستم بدونم تکنیک کات اوت دیجیتالی با ریگ بندی چه تفاوتی داره؟
    انیمیشن شکرستان با تکنیک کات اوت ساخته شده؟؟
    ممنون میشم جواب بدید :))

    • امیرحسین دهزاد

      13 شهریور, 1400

      سلام به شما
      اگر به انیمیشن سازی علاقه دارید ولی تازه‌کار هستید و حقیقتا نزدیک صفر درصد با دنیای انیمیشن اشنایی دارید! حتماً حتماً مقاله “برای ساخت انیمیشن، از کجا شروع کنم؟” رو مطالعه کنید
      و اگر درمورد تکنیک کات اوت سوالی دارید، ما یک مقاله مفصل با عنوان “گام به گام ساخت انیمشین کات‌اوت” داریم که پیشنهاد میکنیم اون رو هم بخونید

      درضمن ریگ بندی یک مرحله از مراحل ساخت انیمیشن هست ولی کات اوت دیجیتالی یک سبک انیمیشن سازی و مقایسه این دو با هم درست نیست
      اگر مقاله های بالا رو بخونید متوجه میشید شکرستان کات اوت دیجیتالی هست

  • پایمرد

    3 شهریور, 1400

    سلام و ادب
    تشکر از سایت خوبتنون و وقتی که برای پیشرفت علاقه مندان میذارید.
    خواستم بدونم انیمیشن های دو بعدی مثل تام و جری با چه نرم افزاری ساخته میشن؟

    • امیرحسین دهزاد

      3 شهریور, 1400

      سلام به شما
      خوشحالیم بدردتون خورده مقالات ما
      حتماً ما رو با معرفی به دوستانتون حمایت کنید

      درمورد سوالی که پرسیدید؛ پاسخش اینه:
      با هیچ نرم‌افزاری!
      تام و جری مدت‌ها قبل از اینکه انیمیشن‌ها به کمک رایانه ساخته بشن، تولید شده!
      همش هنر دسته 🙂
      (البته فیلم سینمایی جدیدش رو نمیگم، نسخه کارتون‌های قدیمیش منظورم هست)
      میدونستید ما یک مقاله مفصل درباره تام و جری داریم؟!
      حتماً بخونیدش :)))
      https://nooshika.com/12-interesting-things-about-tom-and-jerry/

  • اسما

    1 شهریور, 1400

    سلام وقتتون بخیر.
    برای ساخت انیمیشن از دیاگرام های معماری چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید؟

    • امیرحسین دهزاد

      1 شهریور, 1400

      اگه منظورتون ساخت یک نمای متحرک از سازه‌ای هست که طراحی کردین، قاعدتاً خود اون نرم‌افزارهای تخصصی که دیاگرام‌های حوزه معماری درونش طراحی میشه، قابلیت Camera و امکان متحرک‌سازی اون رو دارن و میتونید از قابلیت‌های خود اون نرم‌افزارها بهره ببرین
      ولی اگه میخواید انیمیشن بسازین که داستان بگه؛ همه چی بستگی به قصتون و سبکی که میخواین روایت کنید داره که از چه نرم‌افزاری استفاده بکنید

    • امیرحسین دهزاد

      1 شهریور, 1400

      اگه منظورتون ساخت یک نمای متحرک از سازه‌ای هست که طراحی کردین، قاعدتاً خود اون نرم‌افزارهای تخصصی که دیاگرام‌های حوزه معماری درونش طراحی میشه، قابلیت Camera و امکان متحرک‌سازی اون رو دارن و میتونید از قابلیت‌های خود اون نرم‌افزارها بهره ببرین
      ولی اگه میخواید انیمیشن بسازین که داستان بگه؛ همه چی بستگی به قصتون و سبکی که میخواین روایت کنید داره که از چه نرم‌افزاری استفاده بکنید
      بازم سوال یا ابهامی داشتید بپرسید

  • اسما

    1 شهریور, 1400

    سلام. برای ساخت انیمیشن از دیاگرام های معماری کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میدید؟

    • امیرحسین دهزاد

      1 شهریور, 1400

      اگه منظورتون ساخت یک نمای متحرک از سازه‌ای هست که طراحی کردین، قاعدتاً خود اون نرم‌افزارهای تخصصی که دیاگرام‌های حوزه معماری درونش طراحی میشه، قابلیت Camera و امکان متحرک‌سازی اون رو دارن و میتونید از قابلیت‌های خود اون نرم‌افزارها بهره ببرین
      ولی اگه میخواید انیمیشن بسازین که داستان بگه؛ همه چی بستگی به قصتون و سبکی که میخواین روایت کنید داره که از چه نرم‌افزاری استفاده بکنید

  • محسن

    5 مرداد, 1400

    سلام و عرض ادب خدمت شما ، می خواستم بدونم انیمیشن avatar the last air
    bender به معنی (آواتار آخرین بادافزار ) با چه برنامه ای ساخته شده ؟

  • z.h

    4 مرداد, 1400

    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید می خواستم بدونم انیمیشن هایی که با پس زمینه ای به شکل کاغذ های خط دار هستند انیمیشن هاشم به شکل فریم به فریم کاراکتر هاشم بدون رنگ هستند با چه نرم افزاری ساخته میشه ؟وبه چه مهارت هایی نیاز داره؟
    بعد یک نفر یک انیمیشن کوتاه با این نرم افزار می تونه بسازه؟و برای دیده شدن بهتر کار کجا ها باید اون رو قرار داد؟

    • امیرحسین دهزاد

      8 مرداد, 1400

      سلام
      یک نوع از این انیمیشن‌ها Stick Figure هست که کاراکترش رو به نام StickMan میشناسن
      این نوع از انیمیشن‌ها رو، راحت تره که با نرم‌افزار Adobe Animate CC بسازید (چون نمونه اصلیشون هم با این نرم‌افزارها ساخته میشن)
      فقط پس زمینش رو باید طرح کاغذ خط دار یا چروک شده و… قرار بدین

  • نیما

    2 تیر, 1400

    سلام به تیم مجرب نوشیکا
    میخواستم از شما راهنمایی بگیرم
    من به انیمیشن سازی علاقه زیادی دارم اما مشکلاتی وجود داره من برای کار به برنامه موهو که سبکش کات اوت هست رجوع کردم اما فهمیدم من بیشتر تو کار با برنامه های فریم به فریم استعداد دارم چون با برنامه فیلیپا کلیپ کار کردم و الان به اون عادت کردم میخواستم بدونم خوب میشه با برنامه تیوی پوینت دوباره شروع به کار کنم ؟

    • امیرحسین دهزاد

      4 تیر, 1400

      سلام
      TvPaint، Toon Boom Harmony و Animate CC به دردتون میخوره که بسته به سبک کاری که میخواید انجام بدین میتونید انتخاب کنید

  • سایه

    29 خرداد, 1400

    سلام و خسته نباشید
    ببخشید من میخوام انیمشن کوتاه ساده ای بسازم اما بعضی از برنامه ها باید هر فریم رو نقاشی کرد و خیلی سخته طبق مقاله شما من به این نتیجه رسیدم که موهو بهتر هست
    به نظرشما کدوم بهتره برای من ؟
    انیمیشن ولف وکر رو با چه نرم افزاری ساختن؟

    • امیرحسین دهزاد

      30 خرداد, 1400

      سلام دوست خوبم
      اینکه نقاشی کشیدن براتون سخته و همین، دلیلی میشه که برید سمت استفاده از کامپیوتر به نظرم زنگ خطری هست که باید بهش توجه کنید
      انیمیشن سازی کار پر زحمتیه که فقط عاشقای اون میتونن انجامش بدن
      حس میکنم باید ضعف‌هایی در طراحی داشته باشین که این تصمیم رو میگیرین
      اگر اینجوریه، باید دقت کنید که کوچ کردن به موهو هم مشکلتون رو حل نخواهد کرد
      شاید بتونید راحت تر انیمیشن بسازید ولی انیمیشن‌هاتون متفاوت و خلاقانه و جذاب نخواهند شد
      چون تسلط به طراحی خیلی نقش کلیدی رو برای یک انیماتور داره

      در بخشی از ساخت انیمیشن Wolfwalker، از نرم‌افزار موهو استفاده شده

  • سجاد

    3 خرداد, 1400

    سلام وقتتون بخیر
    انیمه Sword Art Online: Alicization با چه نرم افزاری ساخته شده ؟

    • محسن گلچین

      4 خرداد, 1400

      سلام به شما دوست خوبم
      انیمه ها معمولا با تکنیک طراحی فریم به فریم تولید میشن و مهم ترین نرم افزارهایی که برای این کار استفاده میشن می تونیم به TVpaint, Toonz, clip studio paint اشاره کرد

  • مسعود

    12 اردیبهشت, 1400

    موقعی که من در به در دنبال یه همچین سایتی بودم شما کجا بودین ؟
    ای کاش زودتر با این سایت آشنا می شدم

    • علی متین‌فر

      12 اردیبهشت, 1400

      از حسن نظر شما متشکریم!
      خوش اومدین به نوشیکا

  • نیما

    2 اردیبهشت, 1400

    تشکر فراوان از تیم نوشیکا
    بسیار ممنون که من و علاقه مندان دیگر به انیمیشن سازی رو راهنمایی میکنید.

    • محسن گلچین

      2 اردیبهشت, 1400

      خواهش میکنم
      همه ی تلاش ما برای اینکه بتونیم دانشمون رو با شما به اشتراک بذاریم تا همه با هم پیشرفت کنیم

  • نیما

    31 فروردین, 1400

    سلام یه سوال داشتم نرم افزار انیمه استودیو با موهو انیمه استودیو فرق داره؟
    یا یکی هستن من برنامه موهو رو میخواستم الان انیمه استودیو دانلود شده
    میخواستم ببینم همونه یا نه

  • نیما

    31 فروردین, 1400

    سلام سوالی ازتون داشتم بنده علاقه زیادی به انیمیشن سازی دارم و نرم افزار موهو رو انتخاب کردم و خواستم دانلودش کنم ولی بعد دانلود متوجه شدم برنامه اسمش Anime stodeo
    هست آیا این برنامه همون برنامه موهو هست آخه تو مقاله گفتید یادگیریش آسونه واسه همین انتخابش کردم

    • احمد گلچین

      1 اردیبهشت, 1400

      سلام به دوست مهربان من
      بله هر دو نرم افزار یکی هستند و هیچ تفاوتی با یک دیگه ندارن.
      یادگیری این نرم افزار هم خیلی راحته و انیمیشن های موفقی مثل دیرین دیرین با این نرم افزار ساخته شدند. ما تو آموزش ساخت انیمیشن کات اوت هر آنچه برای ساخت همچین انیمیشنی با استفاده از نرم افزار موهو نیاز هست رو آموزش دادیم.
      موفق باشید.

  • NY

    28 فروردین, 1400

    من یه انیماتور غیر حرفه ای ام. با نرم افزار هایی مثل فلیپا و الایت موشن کارهامو میسازم. داستانشون رو هم خودم مینویسم، طراحی شخصیت و… رو هم تنها انجام میدم. ولی با یه گوشی ۶ ساله با رم ۵۰۰ مگابایتی و ۱۰ گیگ حافظه، خب طبیعتا سخته. میخوام یه قدم برم جلوتر. به نظرتون چه سیستمی بخرم که بتونه یه کار با کیفیت تحویلم بده؟ خودم تحقیق کردم و دیدم که چه دسته بندی سیستمی مناسبه، ولی خب دقیق نمی دونم.
    از نوشیکا هم خیلی متشکرم که انقد محتواهای آموزشی خوبی در مورد انیمیشن در اختیارمون میذاره.
    پ.ن: توصیه می کنم نوشیکا در کنار درس «چگونه یک انیمیشن بسازیم» یک درس «چرا یک انیمیشن بسازیم» رو هم قرار بده.
    چون ۹۰٪ آدمایی که میرن دنبال کار انیمیت، فقط دنبال معروف شدن هستن. در حالی که از نظر من، نیت و قصد واقعا از همه چیز مهم تره.
    «کسی که یک انیمیشن آموزنده، حتی با کیفیت گرافیکی بد میسازه، به نظرم خیلی کار ارزشمندتری کرده تا آدمی که یه انیمیشن بی محتوا یا حتی مستهجن ولی با کیفیت گرافیکی بالا درست می کنه. »
    بازم ممنون❤️

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      29 فروردین, 1400

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      ممنون از نظر گهربار شما که به مسئله مهمی اشاره نمودید
      کافیه در پنل کاربری تون یک تیکت پشتیبانی بزنید تا مشخصات سیستم مورد نیاز با جزییات رو خدمت شما ارسال کنیم

  • عرفان آزرمسا

    14 فروردین, 1400

    با سلام خدمت تیم مجرب نوشیکا
    یه سوالی داشتم میخواستم بدونم انیمیشن کوتاه لانه خرگوش که محصول دیزنی هستش با چه نرم افزاری ساخته شده ؟؟
    با تشکر

  • امین

    11 بهمن, 1399

    سلام ببخشید من الان چند ماهی هست که دارم با موهو کار می کنم و دوره هاشو می گذرونم ولی الان چند وقته خیلی دارم از سر بودن برنامه toon boom harmony می شنوم بنظرتون کار درستی هست که از این برنامه به تون بوم هارمونی برم
    به شک افتادم لطفا اگه میشه راهنماییم کنین

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      12 بهمن, 1399

      با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
      میتونم بپرسم برای چه کاری می خواهید از toon boom harmony اسنفاده کنید؟

  • الیاس

    7 بهمن, 1399

    ببخشید خیلی برام سوال بود انیمیشن بن تن از کدوم برنامه ساخته شده

    • احمد گلچین

      8 بهمن, 1399

      سلام و وقت بخیر
      بن تن یک مجموعه سریالی با سبک انیمیشن فریم به فریم هست که برای ساختش از نرم افزار های مختلفی در فصل های مختلف وابسته به مجموعه سازنده اون فصل استفاده شده. اما این سبک از انیمیشن رو با نرم افزار هایی مانند toonboom و یا موهو می تونید پیاده سازی کنید.

  • راحله عابدی

    21 دی, 1399

    سلام و عرض ادب
    من برای درس محیطهای چند رسانه ای باید یک انیمیشن یک دقیقه ای اماده کنم بلندر رو کمی آموزشها رو در گوگل دیدم ولی نتونستم
    شما میتونید کمک کنید تا هم نرم افزار آسانتری انتخاب کنم و اینکه انیمیشن رو بسازم؟

    • محسن گلچین

      21 دی, 1399

      با سلام و احترام
      ساخت انیمیشن بسته به نوع و ویژگی های کاراکترهای و داستان اون می تونه خیلی با هم تفاوت داشته باشه. و کلا مسیرهای متفاوتی برای ساخت هرکدوم نیاز داشته باشه. پس قبل از شروع ازتون می خوام انیمیشنی که تصمیم دارید بسازید رو با جزییات مشخص کنین. برای اینکه این کار رو راحت تر انجام بدید بهتون پیشنهاد میکنم یک نمونه که نزدیک به کار شماست رو انتخاب کنید با توجه به نمونه اتخابی خیلی راحت تر می تونید چالش های کارتون رو تشخیص بدید و از انتخاب نرم افزار گرفته تا چگونگی و مراحل ساخت انیمیشن. برای شمایی که برای اولین بار تصمیم به ساختت انیمیشن گرفتید حتما توصیه میکنم یه نمونه داشته باشید. در کنار اون هم بهتون پیشنهاد میکنم مقاله گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه رو مطالعه کنین خیلی می تونه بهتون کمک کنه.

  • viam

    4 دی, 1399

    سلام ممنو ن میشم اگر دوستان منو راهنمایی کنن.یه نرم افزار بود که قبلا ازش استفاده میکردم اما اسمشو یادم نیست.
    یه برنامه بود که برای حرکت کردن یا جنگیدن کارکتر بود به این صورت که این نرم افزار ریگ بندی اماده از دویدن و پریدن و غیره داشت.و با جایگذاری تصاویر روی اون ریگ ها کارکتر مورد نظرمون دارای حرکت میشد.
    این نرم افزار برای کارای 2 بعدی بود.

  • یاسمن

    20 آذر, 1399

    با سلام آیا شما یه نرم افزار ساخت انیمیشن خوب برای کامپیوتر ۳۲ bit سراغ دارین؟ من یکی نصب کردم ولی انگاری قفل بود و من عملاً نمی تونستم هیچ کاری باهاش انجام بدم. لطفاً قویترین نرم افزار ساخت انیمیشن رو برای گوشی با اندروید ۶ بگین. من الان flipaclip رو دارم و راضی ام ولی بخاطر روون نبودن قلمش موقع کار یه خرده اذیت می شم. با تشکر.
    راستی می تونین بگین انیمیشن «استار علیه نیروهای شیطانی» با چه نرم افزاری ساخته شده؟؟ قصد نصبشو ندارم فقط میخوام بدونم.

    • امیرحسین دهزاد

      21 آذر, 1399

      سلام به شما
      برای پاسخ دادن به این سوال باید دو تا موضوع رو مشخص کنید؛ اول اینکه چه سبکی از انیمیشن می‌خواید کار بکنید و دوم اینکه مشخصات (کانفینگ) سیستمتون چیه؟

      حالا بریم سراغ پاسخ به بقیه سوالاتتون:
      1. 32 بیتی بودن، یک مشخصه از ویندوز هست و میتونید ویندوز 64 بیتی نصب کنید تا بتونید از نرم‌افزارهای بیشتری استفاده کنید. چون اکثر نرم‌افزارها از نسخه 64 بیتی ویندوز استفاده میکنن
      2. قفل بودن نرم‌افزار در ایران (بخاطر عدم عضویت در کنوانسیون برن) یک موضوع حل شده هست و میشه در نت فارسی، نسخه کرک شده یا فایل کرک نرم‌افزار‌ها رو با یک سرچ ساده پیدا کرد
      3. نرم‌افزار flipclip، نرم‌افزار خوب و قدرتمندی هست، اما اینکه میگید قلمش روون نیست احتمالاً بخاطر ضعیف بودن سیستم‌عامل و مشخصات موبایلتون هست. وگرنه این نرم‌افزار جزو نرم‌افزارهای خیلی پرطرفدار و تروتمیز برای اندروید به حساب میاد
      4. این انیمیشن با توجه به ساختار وکتوری که داره، با کمک نرم‌افزارهایی مثل Animate CC ساخته شده و برای رسم بک‌گراندهاش از نرم‌افزارهایی که از نقاشی دیجیتال پشتیبانی میکنن (مثل فوتوشاپ) کمک گرفته شده؛ جالبه بدونید نوشیکا، دوره انیمیشن با نرم‌افزار Animate CC رو تولید کرده، پیشنهاد میکنم حتماً بهش نگاهی بندازین تا دستتون بیاد چه کارهای باحالی میشه با این نرم‌افزار ساده ولی قدرتمند انجام داد

  • ارین

    16 آذر, 1399

    باسلام ببخشید الان کجا باید انیمیشن هامون را بسازیم

    • محسن گلچین

      16 آذر, 1399

      سلام
      تمام نرم افزارهایی که در این مقاله معرفی شده برای ساخت انیمیشن مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگه دوست دارید درباره چگونگی ساخت انیمیشن بیشتر بدونید، بهتون پیشنهاد میکنم مقاله «گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه» رو مطالعه کنین خیلی می تونه بهتون کمک کنه

  • سید محمد موسوی

    24 آبان, 1399

    یک سال گذشت و هنوز آموزش تون بوم نمیومد

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      25 آبان, 1399

      سلام و عرض ادب خدمت دوست مهربان
      اما آموزش های زیاد دیگه ای منتشر شد و تون بوم هم جزو تولید آموزش های ما هست که همه نرم افزارها در حال انجام است

  • محمد

    1 مهر, 1399

    سلام خسته نباشید
    میشه بگید انیمیشن های ژاپنی یا همون انیمه که به صورت دو بعدی هستند با چه نرم افزاری تولید میشن؟

    • محسن گلچین

      1 مهر, 1399

      سلام به شما همراه گرامی
      انیمه ها بیشتر با تکنیک طراحی فریم به فریم ساخته میشن که برای انیمیت فریم به فریم بیشتر از نرم افزارهایی مثل TV Paint, Toonz, Clip Studio و… استفاده میشه.

  • سید محمد موسوی

    15 شهریور, 1399

    سلام
    ببخشید دوتا سوال داشتم
    1- آموزش تون بوم کی منتشر میشه؟ اخه تابستون هم تموم شد
    2- من به دلیل pc ضعیفی که دارم نمیتونم از افتر افکت استفاده کنم آیا شما نرم افزار جایگزینی میشناسید؟ مثلا از ادوبی انیمیت میتوان به جای آن استفاده کرد؟

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      15 شهریور, 1399

      با سلام و ادب
      چون آموزش ها به ترتیب بوده و زمان اونها طول کشیده است. تاکنون آموزش های زیادی منتشر شده است که در قسمت دوره ها قابل مشاهده می باشد.
      آموزش تون بوم نیز در حال تهیه و اماده سازی می باشد که در ماه های اینده منتظرش باشید
      در خصوص اینکه سیستم ضعیفی دارید میتونید از نرم افزار موهو استفاده کنید که خیلی راحت انیمیشن های حرفه ای می تونید بسازید و آموزش این نرم‌افزار نیز در سایت موجود است.
      https://nooshika.com/product/cut-out/

  • سحر

    8 شهریور, 1399

    سلام
    ببخشید جای دیگه ای خوندم که موهو فقط برای انیمیشن کات اوت مناسبه
    میشه در موهو انیمیشن های روان تر مثل انیمه ها ساخت؟
    اگر نه،چه نرم افزاری برای این کار بهتره؟
    ممنون و ببخشید که زحمت دادم

    • محسن گلچین

      10 شهریور, 1399

      سلام به شما همراه گرامی
      نکته ای گفتید تقریبا درسته نرم افزار موهو بیشتر برای ساخت انیمیشن های کات اوت طراحی شده ولی اگه انیمیشن موفق آواز دریا (Song of the Sea) رو دیده باشید. می تونید ببینید که سبک کات اوت هم می تونه خیلی روان و جذاب باشه.
      این نکته درباره کات اوت حالا بریم سراغ انیمه ها، انیمه ها بیشتر با تکنیک طراحی فریم به فریم ساخته میشن. نرم افزار موهو قابلیت طراحی فریم به فریم رو هم داره ولی خیلی قدرتمند نیست تو این بخش.
      برای انیمیت فریم به فریم بیشتر با نرم افزارهایی مثل TV Paint, Toonz, Clip Studio و… استفاده میشه.

      • سحر

        12 شهریور, 1399

        خیلی ممنون
        ببخشید من تازه کارم،کار فریم به فریم خیلی زمان می بره؟

        • محسن گلچین

          14 شهریور, 1399

          خواهش میکنم
          ساخت انیمیشن اصولا یه رشته پر زحمت و زمانبره، چه انیمیشن کامپیوتری باشه چه طراحی فریم به فریم. با توجه به این نکته جواب این سوال به چند موضوع بستگی داره، مثلا توانایی و مهارت شما توی نقاشی و علاقه‌تون برای یادگیری و انیمیت. البته با توجه به نرم افزارها و ابزارهایی که وجود داره امکانات بیشتری برای طراحی در اختیارتون وجود داره و یادگیری این نرم افزارها هم می تونه کمک بزرگی برای شما توی این زمینه باشه.

          • سحر

            22 شهریور, 1399

            ببخشید بازم مزاحم میشم
            کدوم از نرم افزار هایی که معرفی کرده بودین برای ویندوز 32 بیتی هم هست؟

          • محسن گلچین

            22 شهریور, 1399

            خواهش میکنم، از اینکه بتونیم بهتون کمک کنیم خوشحال میشیم
            تا جایی که من جستجو کردم فقط تونستم نسخه 32 بیتی نرم افزار TV paint رو پیدا کنم. ولی فکر کنم اگه بتونید ورژن های قدیمی تر نرم افزارهای toon boom یا adobe flash رو پیدا کنین ممکنه نسخه 32 بیتی داشته باشن. فقط یه نکته بگم نرم افزارهای Toon boom و adobe flash (در نسخه های جدیدتر اسمش تغیییر کرد و به adobe animate تبدیل شده) هم بخش فریم به فریم دارن هم بخش کات اوت

  • قلی

    3 شهریور, 1399

    سلام
    خیلی کوتاه و مختصر در مورد نرم افزار ها صحبت کرده بودین و قابلیت های اونارو به درستی ننوشته بودین. مثلا موهو که ریگ فوق العاده ای داره و در این بحث اون رو متمایز میکنه از بقیه نرم افزارهارو ننوشتین!!!
    و یا در تون بوم که قابلیت فریم به فریم خیلی خوبی داره هم ننوشتید!!! یه لحظه فکر کردم اومدم ویکی پدیا که فقط نوشته شده فلان سال تولید شده
    بازم خوبه که وقت گذاشتین ولی دوستان تازه وارد بدتر گیج میشن و این خیلی بده

    • محسن گلچین

      3 شهریور, 1399

      سلام
      در این مقاله سعی شده تا دوستان رو با عناوین مهمی که در صنعت انیمیشن مورد استفاده قرار میگیرن آشنا کنیم و اگه قرار بود که به طور تخصصی صحبت کنیم هرکدوم از این نرم افزار ها می تونست چندین مقاله در موردش صحبت بشه.
      ممنون از نکته ای که گفتین در مقاله بعدی سعی میکنیم حتما این نکته رو رعایت کنیم اگه سوالی هم هست ما اینجا هستیم تا بهشون پاسخ بدیم.

      • قلی

        12 شهریور, 1399

        قرار نیست خیلی تخصصی بگین. ولی این نوشته ها هم خیلی پیش پا افتاده اس!! فقط سال تولید هر نرم افزار رو گفتین انگار!!
        میتونستین یکم بیشتر اطلاعات بدین تا بچه های تازه وارد گیج نشن

        • امیرحسین دهزاد

          12 شهریور, 1399

          سلام دوست عزیز
          ممنونیم که انقدر پیگیرانه نظرات خودتون رو با ما درمیون میذارین و در هرصورت نظر شما برای ما “قابل احترام” هست؛ چه با اون موافق باشیم و چه مخالف…
          اگر بخوام به صورت دقیق به نکته‌ای که فرمودین پاسخی مستند بدم، باید بگم که اگر از پاراگراف سوم به بعد رو مطالعه کرده باشید، قطعاً متوجه شدید که فقط در اولین نرم‌افزار از 5 نرم‌افزار معرفی شده، به سال تأسیس شرکت سازنده اشاره کردیم و چند آمار از جوایز و کاربران نرم‌افزار دادیم. دلیلش هم واضح هست: “پی بردن خوانندگان محترم به موفقیت جهانی این نرم‌افزار!”
          جملات زیر، از متن همین مقاله استخراج شده:
          – اگر برای شما نیز زمان ارزشی برابر یا بیشتر از طلا دارد، Toon Boom Harmony را در دنیای کاری خود دعوت کنید. (Toon Boom)
          – برای ساخت انیمیشن 2 بعدی برای وب، انیمیشن های کوتاه، انیمیشن های تلویزیونی و یا حتی بازی های ویدئویی، Toon Boom Harmony یک برنامه بسیار قدرتمند است. (Toon Boom)
          – یکی از تفاوت های نرم‌افزار CelAction2D با Toon Boom این است که هیچ ابزار مناسبی برای طراحی در این نرم افزار وجود ندارد و شما برای طراحی و نقاشی به نصب و استفاده از نرم افزار دیگری مانند فتوشاپ نیاز خواهید داشت. (CelAction2D)
          – از امتیازات CelAction2D این است که، این نرم افزار دارای ابزارهای متنوعی است که کار شما را راحت تر می کند. مانند (IK (Inverse Kinematics و ابزار همگام سازی لب ها، و همچنین تعداد زیادی از جلوه ها و انواع گزینه های متنوع برای گرفتن خروجی های متنوع. (CelAction2D)
          – به جرأت می توان گفت که سیستم کار با استخوان های آن و توابع درونی بین آن ها، یکی از بهترین سیستم ها بین نرم افزار های ساخت انیمیشن 2 بعدی می باشد. (Moho)
          – یک ابزار به نام Smart Warp tool که امکان دستکاری آسان برای هر نوع تصویری را در اختیار کاربر قرار می دهد. (Moho)
          – در محیط این این نرم افزار کاربردی و شگفت انگیز می توانید به آسانی روی دوربین های 3 بعدی کار کنید. و با دقت و ظرافت خاصی از قوانین فیزیک برای شبیه سازی در پروژه انیمیشنی خود استفاده کنید. (Moho)
          – امکان Onionskin، به شما اجازه می دهد که فریم های قبلی را از طریق یک پوشش شفاف مشاهده کنید، که به شما کمک می کند کادر بعدی خود را به راحتی آب خوردن ایجاد کنید. (Stop Motion Studio)
          – امکان اضافه کردن و یا ضبط صوت دلخواه خود به صورت مستقیم و همچنین امکان تدوین روی آن‌ها (Stop Motion Studio)
          – آپلود آسان در YouTube و Face Book تنها با یک کلیک (Stop Motion Studio)
          – پشتیبانی از دوربین DSLR برای ضبط با کیفیت خارق العاده فول اچ دی (Stop Motion Studio)
          لیست فوق، تنها بخشی از مزایای معرفی شده‌ی 5 نرم‌افزار فوق بود.
          اگر نگاهی اجمالی به این نکات بندازید، متوجه خواهید شد که چقدر نویسنده تلاش کرده تا کاربردی‌ترین نکات رو با زبانی ساده برای مخاطبین بیان کنه. چرا این کار رو انجام دادیم؟
          بخاطر اونکه روزانه تماس‌های بسیار زیادی از علاقه‌مندان انیمیشن‌سازی داریم که تازه‌کار هستن، نکات ابتدایی رو می‌دونن ولی به دنبال انتخاب مسیر خودشون هستند. بعضاً نمی‌دونن باید با کدوم نرم‌افزارها کار کنن. مزایا و معایبشون چیه؟ این مقاله نوشته شده تا کمک حال این دوستان باشه. مزایای نرم‌افزارها رو به زبانی ساده و کاربردی، با توجه به تجربه تیم خودمون بیان کردیم تا مخاطب، انتخاب بهتری داشته باشه.
          لذا با توضیحات فوق، اطلاق این موضوع که در این مقاله، به اطلاعاتی کلی نظیر سال تولید این نرم‌افزارها اشاره کردیم، اندکی غیرمنصفانه به نظر می‌رسه.
          هدف ما کمک کردن به افرادی هست که مثل ابتدای کار ما، مسیر نامعلومی در مقابل خودشون دارن. سعی می‌کنیم تجربیاتمون رو با بقیه به اشتراک بذاریم، تا تجربیات ما برای تجربه مسیرهای جدید به علاقه‌مندان جامعه انیمیشن ایران کمک کنه.
          اگر شما فکر می‌کنید میشه در همین راستا، نکاتی به این مقاله اضافه کرد، میتونید با بقیه به اشتراک بذارید تا از سردرگمی در بیان.
          ممنونیم و منتظر
          موفق باشید

  • سحر

    16 مرداد, 1399

    سلام
    ببخشید من نرم افزار moho رو نصب کردم و نمی تونم کارکتر طراحی کنم فقط میشه از کارکتر های خود نرم افزار استفاده کرد،
    نرم افزار جداگانه ای برای طراحی کارکتر هست؟
    ممنون میشم

    • علی متین‌فر

      16 مرداد, 1399

      سلام
      امکان نداره نتونید توی موهو طراحی کنید. برعکس، نرم افزار موهو اتفاقا کاملا قابلیت طراحی کاراکتر و انیمیت داره. در محصول آموزش ساخت انیمیشن کات اوت نوشیکا که نرم افزار موهو پایه آموزش بوده، کاملا فرآیند طراحی کاراکتر در محیط موهو و انیمیت اون توضیح داده شده.
      برای مطالعه بیشتر به این لینک سر بزنین.

      • سحر

        8 شهریور, 1399

        سلام
        ببخشید پس بحث طراحی کارکتر در فتوشاپ چیه؟بهم گفته بودن که اول باید در فتوشاپ یا جای دیگه طراحی کنم

        • امیرحسین دهزاد

          10 شهریور, 1399

          سلام به شما
          نرم‌افزارهای متعددی وجود دارن که میتونید درون اون‌ها طراحی شخصیت انجام بدین و هرکدوم مزایا و معایبی دارن.
          امروزه همه نرم‌افزارها دارن به سمتی میرن که بتونن با هم لینک بشن تا بشه از مزایای همدیگه استفاده کنن و معایب همدیگه رو بپوشونن
          جدای اینکه میتونید توی موهو به صورت جداگانه طراحی شخصیت انجام بدین؛ یکی از نرم‌افزارهای قدرتمند حوزه طراحی شخصیت، فوتوشاپ هست که قابلیت انتقال کاراکترهای طراحی شدش به بسیاری از نرم‌افزارهای مختلف دنیا وجود داره
          با توضیحات فوق، نتیجه میگیریم که مسلط شدن به ابزار طراحی در فوتوشاپ یک تخصص جداگانه هست که باید کسب بشه و میتونه به مهارت های دیگه یک فرد اضافه بشه
          این در حالی هست که فرضاً اگر شما فقط کار با موهو رو بلد باشین، میتونید در فضای خود نرم‌افزار هم طراحی شخصیت داشته باشین
          حالا اگر فوتوشاپ هم بلد باشین، کارهای جذاب و خفن‌تری میتونید انجام بدین، چون این دو نرم افزار با هم لینک هستن
          بازم سوالی بود در خدمتیم

  • امیرمحمد

    4 مرداد, 1399

    با سلام میخواستم بدونم انیمیشن ارنست و The big bad fox and another tales و کلاوس با چه نرم افزار هایی ساخته شدن و میشه چند نمونه از انیمیشن های موفقی که با موهو ساخته شدن رو نام ببرید.اگه میشه هم سریالی هم سینمایی توش باشه

    • محسن گلچین

      5 مرداد, 1399

      سلام
      انیمیشن‌های «ارنست و سیلستن» و «روباه بد بزرگ» هر دوتاشون با روش طراحی فریم به فریم در نرم افزار ادوبی انیمیت ساخته شدن و انیمیشن کلاوس هم با همین روش انیمیت فریم به فریم تولید شده ولی نرم افزار پایه ای که استفاده کردن نرم افزار هارمونی بوده که بخش های زیادی از این نرم افزار رو بنا به نیاز خودشون توسعه دادن.
      نمونه های ایرانی خیلی خوبی مثل شکرستان و دیریرین دیرین هستن که با موهو تولید شدن و انیمیشن بلند سینمایی آواز دریا (Song of the Sea) از نمونه انیمیشن هایی که با استفاده از نرم افزار موهو ساخته شده.

      • قلی

        3 شهریور, 1399

        چرا برای مثال از موهو دیرین دیرین رو میگین که کار بسیار ضعیفی هستش و از لحاظ بصری هیچی نداره؟!!!
        Puffy rock یا song of the sea

        • محسن گلچین

          3 شهریور, 1399

          دوست عزیز انیمیشن دیرین دیرین شاید به قول شما از لحاظ بصری افکت های خاصی نداشته باشه اما با اینحال خیلی خوب عمل کرده و موفق بوده. به طوری که تقریبا تمام افراد جامعه حداقل یک قسمت از اون رو دیدن و وقتی که بهش اشاره می کنیم یک تصویر ذهنی از اون دارن یعنی همین اشاره کوتاه کافیه تا مخاطب بدونه فضای کاری نرم افزار موهو به چه شکلیه. علاوه بر این دیرین دیرین از اون لحاظ مثال خوبیه چون می تونه یه الگوی خیلی خوب باشه اینکه چطور میشه خیلی ساده با همین امکانات و همین نرم افزار موهو یه کار موفق تولید کرد. اگه کامنت من رو هم کامل خونده باشی دیدی در انتها در کنار این نمونه داخلی یه مثال موفق و سطح بالا یعنی انیمیشن song of the sea هم اشاره شده.

          • قلی

            12 شهریور, 1399

            انیمیشن های سوریلند هم موفق هستن ولی ایا از لحاظ بصری جذاب هستن؟! قطعا خیلی نه
            شما که برای موهو میگین دیرین دیرین ملت فکر میکنن فقط در همون حد تکون دادن چهارتا تیکه مقوا میشه با موهو ساخت. دوما برای گفتن انیمیشن ساخته شده بیشتر به گرافیک بصری اون نگاه میکنن نه اینکه موفقه یا نه. که البته اینم مهمه ولی نه به اندازه اون.
            به هرکی برای موهو بگی دیرین دیرین اگه یکم از انیمیشن سر در بیاره از موهو زده میشه چون فکر میکنه خیلی ساده اس و حقم داره!!
            باید مثال درست زد

          • محسن گلچین

            14 شهریور, 1399

            بر خلاف شما من فکر میکنم اتفاقا دیرین دیرین مثال بسیار خوبیه من سعی کردم توی کامنت قبلی دلیل موضوع رو توضیح بدم اما فکر کنم توضیحاتم کافی نبوده.
            ما از معرفی نمونه برای نرم افزارها با توجه به نیازهای مخاطب‌های سایتمون، چند هدف مختلف داریم:
            1. در ذهن مخاطب تصویری از فضای کاری نرم افزار و خروجی اون ایجاد کنیم
            2. یه الگو برای ادامه راه و انتخاب مسیر به مخاطب نشون بدیم
            3. آشنایی با قابلیت‌های حرفه‌ای و سطوح بالاتر نرم افزار

            طبق مطالبی که گفته شد دیرین دیرین به خاطر معروفیتش نمونه خوبیه چون با اومدن اسمش طیف وسیعی از مخاطب‌ها به راحتی یه تصویر از فضا و محیط انیمیشن دو بعدی و کات اوت در ذهنشون نقش می بنده.

            شاید شما و تعدادی از مخاطب‌های ما با فرآیندهای انیمیشن سازی آشنا باشین اما اکثر مخاطب‌های سایت ما رو علاقمندان به انیمیشن تشکیل میدن که تصمیم دارن توی این راه قدم بردارن و قصد دارن مسیرشون رو توی این راه پیدا کنن. باز هم اینجا دیرین دیرین الگوی خوبیه چون با وجود اینکه ساده ساخته شده اما تونسته موفقیت قابل توجهی کسب کنه به همین دلیل می تونه برای افرادی که می خوان تازه این کار رو شروع کنن یه هدف قابل دسترس و نزدیک باشه.

            در گام نهایی یه نمونه موفق در سطح جهانی معرفی میشه تا مخاطب یا قابلیت های متفاوت و حرفه‌ای نرم افزار هم آشنا بشه که برای این بخش هم در همون کامنت اول انیمیشن آواز دریا به خواننده‌ها معرفی شده که شما کم لطفی کردید و اون رو کاملا ندیده گرفتید.

            این دلایل ما برای معرفی و انتخاب این نمونه‌ها بود. من برای نظر شما احترام زیادی قائل هستم به همین دلیل سعی کردم کامل براتون این مطلب رو توضیح بدم. هدف ما اینکه کنار هم دیگه رشد کنیم و یاد بگیریم. خیلی خوشحال میشیم بهمون توی مسیر کمک کنین و اگه فکر می کنین مطلبی دارید که می تونه توی این راه به ما و بقیه مخاطب‌های سایت کمک کنه رو با ما به اشتراک بذارین.

  • سید محمد موسوی

    30 تیر, 1399

    با سلام و خسته نباشید
    ببخشید میخواستم ویدیویی مثل کانال bazbattle یا kings and generals در یوتیوب تولید کنم
    نرم افزاری پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • محسن گلچین

      30 تیر, 1399

      با سلام و احترام
      فکر می کنم با نرم افزارهایی مثل adobe animate یا after effects بشه ویدیوهایی با این سبک تولید کرد.

  • سید محمد موسوی

    29 تیر, 1399

    سلام
    ببخشید قرار بود دوره تون بوم را قرار دهید
    کلی دوره قرار دادید به جز اون
    اگه قرار نمیدید لطفا بگید

    • احمد گلچین

      29 تیر, 1399

      سلام و عرض ادب خدمت شما
      دوره تون‌بوم در دست تولید است و به زودی در اختیار شما قرار می‌گیرد.
      شروع تولید دوره‌های فعلی که مشاهده فرمودید و منتشر شده زودتر از این آموزش بوده و تولید این دوره نیز به زودی به پایان می‌رسد.
      همانطور که مستحضر هستید تولید و ضبط با کیفیت که درخور کاربران نوشیکا باشد فعالیتی وقت‌گیر می‌باشد.
      از صبر و شکیبایی شما پیشاپیش ممنونیم

  • none

    28 تیر, 1399

    من دنبال یه نرم افزارم که توش بشه کله طرف رو چرخوند
    یه چی مصل باب اسفنجی و تام و جری یا یه چیز مثل این
    https://youtu.be/sVZpHFXcFJw

    • محسن گلچین

      29 تیر, 1399

      دوست عزیز این انیمیشن هایی که مثال زدید با تکنیک طراحی فریم به فریم ساخته میشن شما می تونید از نرم افزارهایی مثل Toon boom harmony یا tv paint یا adobe animate یا clip studio یا هر نرم افزار دیگه ای که از این قابلیت پشتیبانی می کنه استفاده کنین.

  • طاها

    23 تیر, 1399

    سلام. من بین دو نرم افزار Moho pro و toon boom harmony نمی دونستم کدوم قوی تره اما طبق تحقیقاتم toon boom هم افکت های بیشتر و حرفه ای تری داره هم از نظر درت طراحی و ابزار ها و براش هاو… بهتره.

    • محسن گلچین

      23 تیر, 1399

      سلام دوست عزیز
      ممنون که نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتی. فقط یه نکته مهمی با خوندن پیامتون به نظرم اومد می خواستم اینجا بگم. ببینید در مقام مقایسه نرم افزار Toon Boom یکسری ویژگی ها و ابزارهای بیشتری از نرم افزار موهو داره که اون رو برای ساخت انیمیشن هایی که به ظرافت و طراحی نیاز دارن گزینه بهتری تبدیل کرده. درست همون چیزی که شما گفتی. اما نرم افزار موهو با توجه به ابزار قدرتمند ریگ بندی و همین طور رابط کاربری ساده تری که داره باعث شده تا برای ساخت انیمیشن کات اوت گزینه بهتری باشه. و یادگیری اون هم ساده تر باشه، که به نظر من برای شروع گزینه خیلی مناسب تریه. در کل می خواستم بگم وقتی می خواهید یه نرم افزار انتخاب کنین بهتره اول نیازتون رو خوب متوجه بشین بعد با توجه به نیازتون برید ببینید کدوم نرم افزار نیازتون رو بهتر پاسخ میده، و اون نرم افزار رو انتخاب کنین.

  • سحر

    21 تیر, 1399

    سلام و خسته نباشید
    ببخشید سایتی رو سراغ دارین که آموزش تون بوم هارمونی یا تون بوم انیمیت رو داشته باشه؟
    خیلی ممنون میشم.

    • محسن گلچین

      21 تیر, 1399

      سلام
      حقیقتش ما هم مثل شما هر چی گشتیم نتونستیم آموزش خوب و با کیفیت این نرم افزار قدرتمند و محبوب رو به زبان فارسی پیدا کنیم. برای همین تصمیم گرفتیم یه دوره آموزشی کامل این نرم افزار رو خودمون تهیه کنیم. به زودی جزییات این دوره آموزشی در صفحه محصولات ما منتشر میشه منتظرش باشید.

      • سحر

        16 مرداد, 1399

        خیلی ممنون
        میشه یه زمان تقریبی بگین؟

  • علی

    20 تیر, 1399

    سلام
    من عاشق دنیای انیمیشنم و به تازگی فیلم نامه نویسی و طراحی رو شروع کردم و برنامم اینه که تا دو سال آینده توی این دوتا زمینه به مهارت کافی برسم و در کنارش کتاب بخونم و فیلم و انیمشین ببینم و درک سینمایی خودمو بالا ببرم
    حالا سوالم از شما اینه که اگه تا چند ساله آینده بتونم فیلمنامه نویس خوبی بشم و یک فیلم نامه بلند قابل قبول بنویسم امیدی هست که بتونم اونو به انیمیشن تبدیل کنم؟ و از اونجایی که اینکار هزینه بالایی داره مسیری وجود داره که بتونم این کارو با نفرات کم یا حتی خودم به تنهایی انجام بدم ؟
    توی یکی از کامنتا انیمیشن نان آور رو مثال زده بودید که با نرم افزار موهو ساخته شده بود برای ساخت همچین انیمیشنی چقدر زمان نیازه ؟
    ممنون میشم کمکم کنید و یه نقشه راه بهم بدید.

    • تیم پشتیبانی نوشیکا

      20 تیر, 1399

      سلام دوست مهربان من
      به نظر من شما در همین جایگاه، 50% مسیر رو رفتین (البته اگر اونطوری که میگین باشین 🙂 )
      در واقع عقیده ما در نوشیکا بر این هست که بخش عظیمی از موفقیت افراد رو پشتکارشون میسازه…
      بخاطر همین هم هست که این دوره با یک زبان خیلی خیلی ساده ولی پر از جزئیات ساخته شده تا کسانی که میخوان از صفر شروع کنن رو همراهی کنه و به یک موفقیت ملموس برسونه
      بریم به سوالاتتون پاسخ بدیم:
      1. قطعاً… زیبایی زندگی به همینه. فرق انسان‌ها با هم، در داشتن ایده‌های عجیب و غریب معلوم نمیشه؛ بلکه در تلاش برای رسیدن به اهدافشون مشخص میشه. پس اگر آموزش درست ببینین و واقعاً با علاقه و بدون وقفه تلاش کنین، قطعاً موفق خواهید شد. اگر هم کیفیت کارتون رو بالا ببرید، مطمئن باشید با رعایت یکسری اصول اولیه بازاریابی، به کسب درآمد خوبی می‌رسید. ما تا اون مرحله در کنارتون هستیم.
      2. من با پرسیدن یک سوال بهتون پاسخ میدم: تیم 8 نفره میتونه فوتبال بازی کنه یا یه تیم 11 نفره؟ قطعاً هر دو! اما برای تیم 8 نفره گردش توپ و حمله و دفاع سخت‌تره و نیاز هست بازیکن‌ها بیشتر تلاش کنن تا بتونن کمبود نفرات رو جبران کنن. ولی آیا میشه گفت همیشه یه تیم 11 نفره لزوماً فوتبال بهتری نسبت به یک تیم 8 نفره ارائه میده؟ انیمیشن هم کار گروهیه. بستگی داره پروژتون چقدر بزرگ باشه و چه چالش‌های فنی داشته باشه. انیمیشن‌های کوتاهی داریم که توی یه نصفه روز هم ساخته میشه، انیمیشن‌های کوتاهی هم داریم که چند ماه یا چند سال برای ساختشون هزینه و زمان صرف میشه. همه چه بستگی به خودتون و متر و معیاره که برای ساخت انیمیشن در نظر میگیرید.

      فقط اینو میتونم بگم بهتون، اگر واقعاً بخواید انیمیشن بسازید، نوشیکا در کنار شماست. شروع کنید. آموزش و راهنماییش از ما، تلاش و موفقیت نهاییش برای شما 🙂
      موفق باشید

  • محمد گلمحمدی

    5 تیر, 1399

    سلام
    من عاشق انیمیشن و انیمیشن سازی ام میخواستم بدونم واسه شروع باید چیکار کنم و اینکه میششه اصلا یک انیمیشن جذاب رو به تنهایی ساخت یانه

    • علی متین‌فر

      5 تیر, 1399

      سلام دوست عزیز
      انیمیشن یک دنیاست؛ شما برای اینکه ساکن این دنیا بشید، باید بدونید جهان انیمیشن از چه جزیره هایی ساخته شده؛ بخش‌هایی مثل فیلمنامه نویسی، طراحی کاراکتر، بک گراند، مدل سازی، متحرک سازی (انیمیت)، استخوان بندی (ریگ بندی)، نورپردازی، کارگردانی انیمیشن و کلا همه رده های شغلی ای که در انتهای فیلم های انیمیشنی به چشمتون می خوره. خب؟ حالا کجاش میخواین کار کنید؟

      وقتی انتخاب کردید، باید مهارت های موردنیاز برای رشد در اون بخش رو بدست بیارین.
      مثلا تکنیک انیمیشن دوبعدی کات اوت یک موقعیت مناسب برای مبتدیان این حرفه ایجاد می کنه. البته این تکنیک، مختص مبتدیان نیست، بلکه حرفه ای ها هم به کرّات استفاده می کنند.
      مقاله لینک شده مفصل در مورد چگونگی شروع ساخت یک انیمیشن به شیوه کات اوت رو از صفر تا صد گفته.
      ویدئوی آموزش آنلاین کات اوت هم به صورت عملی و کاربردی برای علاقمندان در صفحه محصولات نوشیکا قرار داده شده.

      موفق باشید.

  • محمد

    3 تیر, 1399

    سلام علیکم
    سوالی داشتم از شما
    برای نمایش حرکت ستاره ها و سیارات در فضای دو بعدی یا سه بعدی از چه نرم افزارهایی میشه استفاده کرد؟

    برای مثال نمایش حرکت زمین به دور خود و خورشید و حرکت ماه دور زمین
    به شکل سه بعدی و دو بعدی

    • محسن گلچین

      3 تیر, 1399

      با سلام و احترام
      یکی از مهم ترین و جذاب ترین خصوصیات و ویژگی های انیمیشن سازی اینه که تنها محدود کننده، قدرت فکر و تخیل شماست. یعنی وقتی دانش و مهارت ساخت انیمیشن رو داشته باشید دیگه به راحتی می تونید هر چیزی (به معنی واقعی کلمه) رو بسازید. پس مرحله اول اینه که با مهارت های ساخت انیمیشن آشنا بشید. بعد انتخاب کنین توی چه سبکی می خواهید فعالیت کنین و با توجه به اون نرم افزارتون رو انتخاب کنین.

      البته یکسری ابزارهای آنلاین برای شبیه سازی منظومه شمسی و سیارات وجود داره مثل google maps و یا solar system scope که شاید برای آشنا و شناخت بیشتر بهتون کمک کنه

  • مبین

    30 خرداد, 1399

    سلام دمتون گرم که پاسخ کامنت هارو میدید. مطلب خوبی بود. راستی کم کم بلندر برای بخش دو بعدی هم وارد عمل شده…

    • امیرحسین دهزاد

      30 خرداد, 1399

      قربان شما
      خلیی خوشحالیم که می‌بینید ما هستیم در کنارتون و امیدواریم همین باعث بشه دلگرم بشید و علاقتون رو دنبال کنید در زمینه انیمیشن
      صد در صد بلندر با Grease Pencil خودش داره جدی وارد دوبعدی میشه و کارهای خوبی هم داریم میبنیم که در حوزه‌های 2 و 3 بعدی با این نرم‌افزار خوب و رایگان تولید شدن
      ممنون که این نکته رو با بقیه به اشتراک گذاشتین

  • سمیرا

    25 خرداد, 1399

    سلام چرا برنامه اسپاین انیمیشن را معرفی نکردین اون که فوقالعادس

    • محسن گلچین

      25 خرداد, 1399

      سلام
      ممنون از دقت نظری که به خرج دادید، نرم افزار spine برای متحرک سازی کاراکتر های دو بعدی برای استفاده در بازیهای کامپیوتری طراحی شده و کابردی اصلی اون بیشتر در صنعت گیم و بازی سازیه.
      با تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

  • سحر

    19 خرداد, 1399

    سلام
    ببخشید من هر چی گشتم تون بوم هارمونی رو برای ویندوز 32 بیتی پیدا نکردم
    اصلا نسخه 32 بیتی اش هست؟

    • محسن گلچین

      19 خرداد, 1399

      با سلام
      آخرین ورژن نرم افزار هارمونی فقط برای نسخه های 64 بیتی ارائه میشه و نسخه 23 بیتی نداره. شما از اینجا می تونید بقیه مشخصات مورد نیاز برای استفاده از این نرم افزار رو ببینید. اگه سوالی داشتید خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم.

  • رضا

    18 خرداد, 1399

    سلام
    دوره آموزش تون بوم هارمونی را قرار میدهید؟
    چون جایی اموزش این نرم افزار را ندارد

    • محسن گلچین

      18 خرداد, 1399

      سلام
      روزتون بخیر
      راستیتش من هم جایی نسخه آموزش فارسی خوبی برای این نرم‌افزار ندیدم
      در واقع ما هم به مسئله کمبود آموزش‌های خوب فارسی پی بردیم و سوپرایزهای ویژه‌ای برای عاشقای انیمیشن‌سازی داریم آماده می‌کنیم
      از این رو خیلی مفتخرم بهتون بگم که در حال تولید این آموزش هستیم و به زودی،‌یکی از آموزش‌هایی خواهد بود که رونمایی میشه
      با نوشیکا همراه باشید، مطمئنم شگفت‌زده خواهید شد

  • محمد

    16 خرداد, 1399

    سلام و عرض احترام.
    انیمیشن های دو بعدی که شرکت‌های مارول یا دی‌سی کامیک می‌سازند، از کدوم برنامه استفاده شده؟ (همچنین، برای طراحی کاراکتر و محیط دو بعدی انیمیشن از کدوم برنامه استفاده کردند؟)

    سریال های Avatar و The Simpsons با کدوم برنامه یا برنامه‌هایی ساخته شدند؟

    آیا برنامه اوپن سورس و رایگانِ باکیفیت برای ساخت همچین انیمیشن‌هایی وجود داره؟

    • محسن گلچین

      16 خرداد, 1399

      با سلام
      بیشتر انیمیشن های دو بعدی معمولا توسط دو نرم افزار مهم و قدرتمند هارمونی و ادوبی انیمیت تولید میشن. به عنوان مثال انیمیشن آواتار با نرم افزار ادوبی انیمیت و انیمیشن سیمپسون ها هم با نرم افزار هارمونی تولید شدن. البته این نرم افزارها ابزارهای بیس برای تولید هستن و قطعا در تولیدات استودیوهای بزرگ انیمیشن از نرم افزار های متعددی برای کارهای جانبی و تکمیل این فرآیند استفاده میشه.
      مثلا همون طور که اشاره کردید برای طراحی شخصیت ها و کانسپت آرت از نرم افزار های طراحی مثل فوتوشاپ و ایلاستریتور استفاده میشه.
      معمولا نرم افزار های حوزه انیمیشن سازی نرم افزار های رایگان زیادی وجود نداره خوب با توجه به اینکه نسخه کرک شده این نرم افزار ها برای دانلود موجود به راحتی می تونید از این نرم افزارها استفاده کنین

  • ایوب

    14 خرداد, 1399

    سلام
    می خواهم انیمیشن فرم به فرم دو بعدی بلند بسازم کدام نرم افزار بهتره
    متشکرم

    • محسن گلچین

      14 خرداد, 1399

      سلام
      برای ساخت انیمیشن دو بعدی نرم افزار تون بوم هارمونی خیلی امکانات خوبی رو در اختیارتون می گذاره مخصوصا اگه تصمیم داشته باشین که انیمیشن رو با تکنیک فریم به فریم و طراحی روی کاغذ بکشید. اما اگه از ابزار نقاشی دیجیتال برای انیمیشن سازی استفاده میکنین نرم افزار های ادوبی انیمیت و موهو انتخاب های بهتری هستن چون یادگیری اونها ساده تر هست.

  • ملینا

    27 اردیبهشت, 1399

    سلام ببخشید
    یه سوال داشتم اگه بخوایم این نرم افزار هارو نصب کنیم و وارد کار انیمیشن سازی بشیم
    چه لپ تاپی مناسبه ؟
    البته قیمتش هم مهمه برام
    خیلی خیلی ممنونم🌺

    • محسن گلچین

      28 اردیبهشت, 1399

      با سلام به شما همراه گرامی
      نرم‌افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی معمولا نرم‌افزارهای سنگینی نیستند و به سیستم خیلی قوی احتیاج ندارند، و با لب تاپ های میان رده به راحتی میشه باهاشون کار کرد. تقریبا میشه گفت لب تاپ های با سی پی یو Core i5 و Core i7 گزینه های مناسبی برای شما هستن.
      تو بین نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی، نرم‌افزار Toon Boom harmony از بقیه سنگین تره و به حداقل سیستم با مشخصات زیر نیاز داره:
      CPU: Core i5 , Ram: 8 Gb , GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

  • امیرمحمد

    25 اردیبهشت, 1399

    سلام
    یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که موهو ابزار قوی تری هست یا تون بوم چون من میخوام که نرم افزاری رو انتخاب کنم که توانش بیشتر باشه .
    البته قبلا با نرم افزار های گرافیکی مثل موهو یا افتر افکت کار کردم ولی با توجه به اکثر سوال هایی که پرسیده بودن به نظر میرسه که اغلب با تون بوم باشند
    یه سوال دیگه هم که داشتم اینکه انیمه ها رو با چه نرم افزار هایی می سازند؟
    و اینکه انیمیشن کارمن سندیگو با چه نرم افزاری ساخته شده

    • محسن گلچین

      25 اردیبهشت, 1399

      با سلام
      در جواب سوال اولتون باید بگم هردو! همون طور که خودتون هم تجربه دارید، حتما دیدید که افترافکت یه نرم افزار قدرتمنده و ویژگی هایی داره که توی کمتر نرم افزاری پیدا میشه. در حالی که تو زمینه ساخت انیمیشن های کات اوت موهو خیلی راحت تره و ابرازهای کاربردی رو مخصوص اینکار طراحی کرده.
      در رابطه با تون بوم و موهو هم همین طوره بسته به اینکه قصد دارید چه کاری انجام بدید می تونید نرم افزار مورد نیازتون رو انتخاب کنین. تون بوم به دلیل این که یکی از اولین نرم افزارهای تولید انیمیشن دو بعدی بوده در تولید خیلی از محصولات انیمیشنی مورد استفاده قرار گرفته اما نرم افزار موهو با تغییراتی که در چند نسخه آخر خودش داده تونسته قابلیت های خوبی رو در اختیار کابرانش قرار بده و در سالهای اخیر خیلی مورد استقبال قرار گرفته.
      با توجه به اینکه این سوال شما سوال خیلی از علاقه‌مندهای انیمیشن و مخاطب های سایت نوشیکاست یه اتفاق خوبی در سایت نوشیکا در حال رخ دادنه و ما تصمیم داریم مطالب تخصصی برای آشنایی شما با این نرم افزارها رو تولید کنیم. تا اطلاعات شما در این زمینه بالاتر بره و راحت تر بتونین مسیرتون رو انتخاب کنین. و کنار اون در حال آماده سازی دوره های آموزشی این نرم افزارها هستین تا بعد از اینکه مسیرتون انتخاب کردین هیچ مانعی در رسیدن شما به هدفتون قرار نداشته باشه.
      در جواب سوال دومتون باید بگم نرم‌افزارهای Clip Studio Paint, Toonz و TV Paint مهم‌ترین نرم‌افزارهایی هستن که در ساخت انیمه‌ها مورد استفاده قرار میگیرین.
      در در آخر هم من جستجو کردم تو منبعی معتبری نتوستم چیزی راجع به نرم‌افزار ساخت مجموعه carmen sandiego پیدا کنم و با توجه به طراحی ها و فضای کار به نظر میرسه این انیمیشن با کمک نرم افزار تون بوم هارمونی ساخته شده باشه.

  • ایوب

    23 اردیبهشت, 1399

    سلام
    کارتون klaus با چه برنامه ای درست شده
    با تشکر

    • امیرحسین دهزاد

      23 اردیبهشت, 1399

      سلام مجدد
      این فیلم نامزد اسکار، با چند نرن‌افزار تولید شد که نرم‌افزار پایه‌ی اون “ToonBoom Harmony” بوده و تیم تولید برای دستیابی به نتیجه دلخواه، یک نرم‌افزار دیگه به نام Houdoo تولید کردن که ویژگی‌های بصری فیلم، نتیجه‌ی خروجی‌های این نرم‌افزار هست.
      البته تریلر این فیلم، با نرم‌افزار TVPaint ساخته شده که نشون میده، این نرم‌افزارها نیستن که یک اثر رو بی‌نظیر می‌کنن، بلکه اون هنرمندانی هستن که پشت اون نرم‌افزارها میشینن.
      میتونید تریلر رو با خود فیلم مقایسه کنید تا ببینید، هیچ فرقی با هم ندارن و این مسئله، مؤید حرف بنده هست
      بازم سوالی بود درخدمتیم

  • ایوب

    23 اردیبهشت, 1399

    سلام
    در Moho (Anime Studio) Pro
    می توان فیلم سینمایی ساخت

    • امیرحسین دهزاد

      23 اردیبهشت, 1399

      سلام
      بله
      فیلم سینمایی “نان‌آور” محصول سال 2017، یکی از کارهای متأخر و خوش ساختی هست که با موهو تولید شده و صدالبته فیلم‌های زیادی که در چند سال اخیر به تعدادشون هم اضافه شده نشون میده این نرم‌افزار پتانسیل ساخت فیلم بلند رو داره به شرطی که شما، هنرمند قابلی باشید (البته این قاعده برای هر نرم‌افزاری صادقه؛ یعنی هنرمند هست که به نرم‌افزار، ارزش و بها میده و نرم‌افزار، یک ابزار بیش نیست)

  • Farzad

    18 اردیبهشت, 1399

    سلام برای ساخت کارتون ۲ بعدی در حدود ۵ دقیقه چه نرم افزاری توصیه میکنید.

    • محسن گلچین

      18 اردیبهشت, 1399

      با سلام و احترام
      من سعی میکنم به سوالتون پاسخ بدم اما به دلیل اینکه سوالتون خیلی کلی هست شاید جوابی میدم کامل نباشه، بهتر بود مشخص می کردین تا چه اندازه با ساخت انیمیشن آشنا هستین و چه تجربیاتی در زمینه طراحی دارین. اگه در این زمینه تجربه کافی ندارید و قصد دارین تازه فضای ساخت انیمیشن رو تجربه کنین بهتون نرم افزار موهو رو پیشنهاد می کنم چون نرم افزار موهو نرم افزار سبکی هست و به سیستم خیلی قوی احتیاج نداره و علاوه بر اون نرم افزار کاربر پسندیه و برای یادگیری گزینه مناسبیه. اگه دوست دارید بیشتر با این نرم افزار آشنا بشین و یادگیری انیمیشن رو با موهو تجربه کنین دوره «ساخت انیمیشن کات اوت نوشیکا» رو از دست ندین. شما می تونید اطلاعات بیشتر درباره این دوره رو از اینجا ببینید.

  • Sal baywon

    8 اردیبهشت, 1399

    سلام من تازه کارم و نمی دونم برای شروع چه نرم افزا هایی را برای طراحی گرافیک، انیمیت. و کلا انیمیشن نیاز دارم و چطوری تهیه کنم. به جز محصولات ادوب و مایا و تری دی مکس. اگه میشه یه لیست نام نرم افزار و راه تهیه آن ها را برای من قرار بدید. با تشکر از تیم فعال و پر انگیزه نوشیکا.

    • احمد گلچین

      8 اردیبهشت, 1399

      با سلام و ادب
      ممنون از انرژی که به ما می دید.
      نرم افزار ها برای هر سبک انیمیشنی کاملا متفاوته.
      با توجه به نیاز های شما عزیزان، در آینده ای نزدیک یک صفحه اختصاصی در همین رابطه در حال آماده سازیه که در اون صفحه به بررسی روند انیمیشن سازی و نیاز های شما در این راه می پردازیم.
      منتظر خبر های خوب و شگفت انگیز از نوشیکا باشید.

  • محمد موسوی

    30 فروردین, 1399

    سلام و خسته نباشد به شما
    مقاله بسیار عالی بود
    من نرم افزار موهو رو انتخاب کردم ولی وقتی نصب کردم سوالی برایم پیش امد
    اینکه با توجه به اینکه این نرم افزار از امکانات خوب طراحی متاسفانه برخورد دار نیست طراحی ها مثل طراحی کاراکتر یا محیط را در چه نرم افزار ی انجام دهم و چگونه آن را وارد موهو کنم و اینکه اگر ما کاراکتر را در فوتوشاپ یا نرم افزار دیگری طراحی کنیم در موهو برای انیمیشن آن مشکلی ایجاد نمی شود؟
    دوره اموزشی انیمیشن کات اوت را تهیه نکرده ام

    • محسن محمدرضاپورطبری

      30 فروردین, 1399

      باسلام و ادب
      در محصول آموزشی کات اوت به طور کامل بیان شده است.
      بازم سوالی بود در خدمتیم

  • محمد موسوی

    30 فروردین, 1399

    سلام و خسته نباشد به شما
    مقاله بسیار عالی بود
    من نرم افزار موهو رو انتخاب کردم ولی وقتی نصب کردم سوالی برایم پیش امد
    اینکه با توجه به اینکه این نرم افزار از امکانات خوب طراحی متاسفانه برخورد دار نیست طراحی ها مثل طراحی کاراکتر یا محیط را در چه نرم افزار ی انجام دهم و چگونه آن را وارد موهو کنم و اینکه اگر ما کاراکتر را در فوتوشاپ یا نرم افزار دیگری طراحی کنیم در موهو برای انیمیشن آن مشکلی ایجاد نمی شود؟

    • تحریریه نوشیکا دوره

      30 فروردین, 1399

      باسلام و درود خدمت شما دوست عزیز؛
      اگر محصول آموزشی کات اوت رو خریداری کردید لطفا هر سوالی که براتون در این زمینه پیش اومد در قسمت پنل کاربریتون تیکت بزنید؛ تا از پشتیبانی تیم نوشیکا استفاده کنید؛
      موفق باشین.

  • محمد

    29 فروردین, 1399

    سلام
    میخواستم بدونم تفاوت toonboom studio و toonboonharmony چیه؟
    و اینکه کدوم بهتره

    • محسن گلچین

      29 فروردین, 1399

      سلام
      نرم افزار toon boom harmony همیشه نسخه های متفاوتی با توجه به نیاز های کابران ارائه میکنه. مثلا آخرین ورژن این نرم افزار در نسخه های Essentials برای کابران تازه کار، Advanced برای کاربران نیمه حرفه ای و Premium برای کاربران حرفه ای منتشر شده. toon boom studio هم یکی از نسخه های این نرم افزاره که برای ورژن های قدیمی تر ارائه می شده و برای نسخه های جدید دیگه ارائه نشده.

  • Arman

    28 فروردین, 1399

    ببخشید می خواستم بدونم مجموعه انیمیشن سریالی کیسوکمند و مجموعه جزیزه شگفت انگیز و مجموعه پونی کوچولو با چه نرم افزاری ساخته شده؟برام خییلللییی مهمه خواهش میکنم جوابم بدید🙏

    • محسن گلچین

      28 فروردین, 1399

      اگه منظورتون از جزیره شگفت انگیز همون مجموعه جزیره آرزوها (Total Derama Island) هست. این انیمیشن و انیمیشن پونی کوچولو (my little pony) بوسیله نرم افزار Adobe Animate ساخته شدن و مجموعه سریالی گیسو کمند با استفاده از نرم افزار toon boom harmony تولید شده. امیدوارم که بهتون کمک کرده باشه.
      که آموزش هر دو نرم افزار در تابستان انشالله بر روی وبسایت ما به صورت ویدیویی قرار می گیرد

  • محمد موسوی

    27 فروردین, 1399

    ببخشید می توانید برای انتشار اموزش نرم افزار toon boom یک زمان حدودی بدهید؟
    ممنون می شم

    • محسن محمدرضاپورطبری

      28 فروردین, 1399

      در ۶ ماهه اول امسال انشالله رونمایی می شود.

  • محمد موسوی

    27 فروردین, 1399

    سلام
    ببخشید بنده به یک اموزش برای نرم افزار toon boom نیاز دارم
    خیلی جاها گشتم ولی اموزش با کیفیت خوب پیدا نکردم
    تقاضا دارم هرچه زودتر اموزش این نرم افزار را قرار دهید

    • امیرحسین دهزاد

      27 فروردین, 1399

      باسلام
      آموزش toon boom harmony به همراه یک مجموعه بی‌نظیر از آموزش‌های انیمیشن‌سازی، در حال تولید هست
      فقط چون کیفیت برای ما مهم‌تر از هر چیزی هست، یکم باید صبر کنید
      ولی تمام تلاشمون بر این هست که زودتر بتونیم از این مجموعه رونمایی کنیم

      • محمد موسوی

        27 فروردین, 1399

        ببخشید زیاد سوال میکنم
        یک زمان حدودی میتوانید بدهید؟

    • احمد گلچین

      27 فروردین, 1399

      سلام دوست من
      آموزش تون بوم و آموزش های جذاب دیگری در حال تهیه هستند و به زودی رونمایی میشن
      با نوشیکا همراه باشید حتما شگفت زده میشید

  • سعید

    20 فروردین, 1399

    سلام وقت شما بخیر من تازه رفتم توکار انیمیشن ودارم با تون بوم هارمونی کارمیکنم هرجارو میگردم آموزش فارسیش نیست به نظرتون چیکار کنم؟

    • امیرحسین دهزاد

      20 فروردین, 1399

      سلام
      روزتون بخیر
      راستیتش من هم جایی نسخه آموزش فارسی خوبی برای این نرم‌افزار ندیدم
      در واقع ما هم به مسئله کمبود آموزش‌های خوب فارسی پی بردیم و سوپرایزهای ویژه‌ای برای عاشقای انیمیشن‌سازی داریم آماده می‌کنیم
      از این رو خیلی مفتخرم بهتون بگم که در حال تولید این آموزش هستیم و به زودی،‌یکی از آموزش‌هایی خواهد بود که رونمایی میشه
      با نوشیکا همراه باشید، مطمئنم شگفت‌زده خواهید شد

  • hojat shafiei

    17 فروردین, 1399

    سلام وقت بخیر
    مجموعه انیمیشن سازی کات اوت در مجموع چند ساعته؟

    • امیرحسین دهزاد

      17 فروردین, 1399

      با سلام
      این دوره آموزشی، شامل 8 ساعت آموزش کامل، درباره ساخت یک انیمیشن دوبعدی کات اوت هست

  • مهدی ساروقی

    12 فروردین, 1399

    سلام مرسی از اطلاعات خوبتون.ببحشید شرکت filmbilder از چه نرم افزاری استفاده میکنه؟ و انیمیشن the power of teamwork با چه نرم افزاری کار شده؟ ممنون از جوابتون

    • محسن گلچین

      12 فروردین, 1399

      طی تماس تلفنی که با شما انجام شد، به سوال شما پاسخ داده شد

  • hojat

    11 فروردین, 1399

    سلام وقت شما بخیر
    من میخوام انیمیشن سازی دو بعدی رو شروع کنم ولی اطلاعات کافی ندارم که چجوری باید انجامش بدم با توجه به این که نرم افزار های مختلف در اینترنت زیاده، ولی من برای ساخت انیمیشن هایی مثل سوریلند ودیرین دیرین میخوام انجام بدم و اینکه شما چه نرم افزاری رو برای شروع کار پیشنهاد میدین؟
    سوال دیگه ای که داشتم اینکه این نرم افزار ها طراحی کارکتر داخل محیط خودشون صورت میگیره یا اینکه باید از مثلا روش فرم به فرم یا نرم افزارهای دیگه استفاده کرد؟

    • محسن محمدرضاپورطبری

      11 فروردین, 1399

      با سلام و ادب
      از اشنایی با شما خوشحالیم.
      دقیقا سوال شما رو در قالب یک آموزش صفر تا صد پاسخ دادیم. به عبارت دیگر، هر آنچه از صفر تا صد نیاز دارید تا یک قسمت از مجموعه دیرین دیرین را خودتون با همان کیفیت تولید کنید به شما آموزش دادیم.
      میتونید آموزش ساخت انیمیشن کات اوت رو تهیه بفرمایید.
      همچنین طراحی کارکتر داخل خود نرم افزار اموزش داده میشه و نیاز نیست از نرم افزارهای جانبی استفاده کنید
      این آموزش با این دید تولید شده که مخاطبین این دوره، هیچ تجربه و آشنایی با مفاهیم انیمیشن‌سازی ندارن.
      مفاهیم و ابزارها از پایه و به ساده‌ترین شکل توضیح داه شدن براتون. نه تنها ساده توضیحشون دادیم، بلکه در قالب یک پروژه واقعی، کاربردشون رو می‌بینید. جوری که خودتون هم می‌تونید این پروژه رو باکیفیت بسازید و بعد از اون برید سراغ ساخت ایده‌های خودتون.
      می‌تونم بهتون بگم که چون همچین آموزش جامع و ساده‌ای وجود نداشت ما به فکر تولیدش افتادیم و از این جهت، محصول منحصر به فردیه به نظرم.
      از همه بهتر، مشاوره یک تیم اینکاره هست که در اختیارتون خواهد بود.
      درضمن، اگر صفر صفر هستید، میتونید مقاله «گام به گام تا ساخت انیمیشن کوتاه» رو بخونید تا با فرآیند ساخت انیمیشن آشنا بشید و اون تئوری‌ها رو در عمل، با این آموزش تجربه کنید.
      موفق و شاد باشید.

  • ساحل

    6 فروردین, 1399

    سلام خسته نباشید من رشته انیمیشن سال اول هستم و با دوستان یه انیمیشن دستی با تکنیک کات اوت درست کردیم و میخوایم که روی انیمیشنمون افکت بذاریم یه نرم افزارم اگه باشه که خودش صوت های مختلف داشته باشه خیلی بهتره شما چه نرم افزازی رو پیشنهاد میکنید

    • محسن گلچین

      6 فروردین, 1399

      با سلام و احترام
      در بخش library نرم افزار هایی مثل افترافکت و موهو تعدادی افکت های صوتی آماده وجود داره که برای صدا گذاری می تونین از اون ها استفاده کنین. در بخش صداگذاری مقاله «مراحل ساخت انیمیشن های دو بعدی» هم به نکاتی بیشتری در این رابطه اشاره کردیم که می تونه برای شما مفید باشه.

    • rx.www

      14 فروردین, 1402

      سلام خوبین ؟ درستون تموم شد؟هنوز هم انیمیشن میخونین؟

  • سروش

    2 فروردین, 1399

    سلام سال نوتون مبارک باشه
    سوریلند و عنی‌میشن از چه نرم‌افزارهایی استفاده می‌کنن؟
    با چه نرم‌افزاری می‌شه انیمیشن ساده خطی درست کرد؟ (مثل عنی‌میشن)

    • محسن گلچین

      2 فروردین, 1399

      با عرض سالم و تبریک سال نو به شما همراه گرامی
      انیمیشن هایی که نام بردید با تکنیک فریم به فریم تولید میشن، نرم افزارهای متفاوتی برای این کار وجود داره، یکی از نرم افزار های قوی در این زمینه Adobe Animate هست که علاوه بر راحت بودن کار با اون به سیستم خیلی قوی نیاز نداره. و به خوبی می تونه نیاز های شما برای طراحی کاراکترها و انیمیت در این سطح رو پوشش بده.

  • علی

    24 اسفند, 1398

    سلام برای تبدیل نقاشی های که رو برگه میکشی به انیمشن کدوم برنامه مناسب؟

    • احمد گلچین

      24 اسفند, 1398

      با سلام و ادب
      منظورتون از تبدیل نقاشی به انیمیشن دقیقا چیه؟
      آیا هدفتون پشت سر هم قرار دادن تعداد بسیار زیادی از نقاشی ها و تبدیل اون به یک انیمیشنه؟(این روش به روش فریم به فریم شناخته میشه.)
      یا این که شما یک صحنه ای رو نقاشی کردید با کاراکتر و المان ها و پس و زمینه و …. با استفاده از یک نرم افزار می خواید اون رو در ابتدا مدل سازی و بعد انیمیت کنید؟
      هر کدوم از این موارد با توجه به تکنیک های انیمیشنی نرم افزار های متفاوتی نیاز دارند و برخی از روش ها هم علاوه بر اون به چندین نرم افزار جانبی محتاج هستند.

    • محسن گلچین

      2 فروردین, 1399

      سلام
      نرم افزار تون بوم هارمونی (Toon Boom Harmony) یکی از نرم افزارهایی که سعی کرده تمام نیاز های ساخت انیمیشن دو بعدی رو پوشش بده. یکی از قابلیت های خوب این نرم افزار امکان اسکن طرح های نقاشی شده روی کاغذ رو به شما میده. شما می تونید با استفاده از این نرم افزار طراحی خودتون رو بعد از وارد کردن به محیط نرم افزار ویرایش کرده و برای ساخت انیمیشن استفاده کنین.

      • Nn

        4 تیر, 1399

        سلام خسته نباشید
        میخواستم بدونم به جز تون بوم دیگه چه نرم افزاری این قابلیت رو داره؟

        • محسن گلچین

          4 تیر, 1399

          سلام به شما همراه گرامی
          نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی دیگه ای که با استفاده از بیس طراحی روی کاغذ و انیمیت فریم به فریم ساخته شدن مثل TV Paint و Toonz هم هستن که به شما امکان کار و ساخت انیمیشن با استفاده از تصاویر اسکن شده رو می دن

          • Nn

            4 تیر, 1399

            ببخشید یعنی موهو این قابلیت رو نداره؟

          • محسن گلچین

            5 تیر, 1399

            موهو با اینکه نرم افزار خیلی خوبی برای ساخت انیمیشن دو بعدی محسوب میشه ولی برای ساخت انیمیشن فریم به فریم طراحی نشده و خیلی در این زمینه قدرتمند نیست. و امکان اسکن طراحی ها و استفاده از اون رو پشتیبانی نمی کنه.

  • امید

    20 اسفند, 1398

    سلام
    ممنون از مطلبتون.
    من به تازگی انیمیشن سازی رو شروع کردم و از adobe character animator شروع کردم و واقعا لذت بردم.
    اما خوب اون شخصیت محور هست. برای ادامه راه بین ToonBoom & After effect – Adobe Animate تمی دونم کدوم رو انتخاب کنم.

    • محسن گلچین

      21 اسفند, 1398

      سلام
      با تشکر نظر پرمحبت شما.
      هر کدوم از نرم افزار هایی که نام بردید نرم افزار های بسیار قدرتمند و پرکارد در حیطه خودشون هستند. پیشنهاد من به شما برای انتخاب بهتر اینه که یه نمونه کار از هنرمندای انیمیشن ساز انتخاب کنید بعد ببینید که برای ساخت اون باید چه نرم افزار هایی رو یاد گرفت و در مزحله بعد پله پله مهارت های خودتون رو افزایش بدید. مثلا می تونید یک انیمیشن مثل دیرین دیرین (یا نمونه های دیگه ای) که دوست دارید رو انتخاب کنید بعد برید ببنید برای ساخت این انیمیشن باید چه نرم افزاری رو بلد باشید و به همین ترتیب مهارت های خودتون رو افزایش بدید.

  • حسینی

    4 اسفند, 1398

    مطلبتون مفید بود واقعا ببخشید خیلی برام مهمه انیمشین rick and morty با نرم افزار Toon Boom Harmony یا با یه چیز دیگه ممنون میشم جواب بدید

    • محسن گلچین

      4 اسفند, 1398

      سلام، خوشحالم که این مطلب براتون مفید بوده.
      بله درسته انیمیشن rick and morty هم با نرم افزار Toon Boom Harmony تولید شده و بخش هایی از ویژوال افکت اون در نرم افزار After Effects انجام شده.

  • حسین

    3 اسفند, 1398

    سلام ببخشید انیشین های مثل آبشار جاذبه از چه نر افزاری استفاد میشه چون خیلی حرفه ای چجوریه؟؟

    • محسن گلچین

      3 اسفند, 1398

      سلام
      انیمیشن سریالی Gravity Falls یا آبشار جاذبه توسط شبکه تلویزیونی دیزنی تولید شده. برای ساخت این انیمیشن از تکنیک انیمیت فریم به فریم و نرم افزار Toon Boom Harmony استفاده شده. Toon Boom Harmony یکی از قوی ترین نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی به حساب میاد و در این زمینه خیلی مورد استفاده قرار میگیره.

  • محمد

    6 دی, 1398

    پس Adobe Animate در کدوم جایگاه هست؟

    • امیرحسین دهزاد

      8 دی, 1398

      نرم‌افزار Adobe Animate نسخه جدیدی از نرم‌افزار نام‌آشنای Flash هست که شرکت Adobe در سال 2016 -بعد اعلام اینکه از سال 2020 دیگه پشتیبانی از فلش نمیشه- اون رو معرفی کرد، برای اینکه کارهایی که با نرم‌افزار فلش انجام میشد رو، بشه با پشتیبانی از HTML5 و در ادوبی انیمیت انجام داد. این نرم‌افزار در طول چند سال اخیر پیشرفت قابل ملاحظه‌ای کرده ولی احتمالا موفق تألیف نسخه اولیه این مقاله، بخاطر درحال توسعه بودنش، تا زمانی که به یک ثبات نسبی برسه مورد توجه نویسنده قرار نگرفته.

  • محمد

    18 آبان, 1398

    سلام
    مقاله تون بسیار خوب بود
    میخواستم بدونم کمپانی مثل ghibli از چه نرم افزارهایی در ساخت فیلم هایی مثل “5 Centimeters Per Second” و یا “The Place Promised in Our Early Days”
    تا اونجایی که من فهمیدم Animate برای کردن کاراکتر و بک گراند از دو نرم افزار متفاوت استفاده میشه…
    و اینکه آیا متخصصان داخلی توانایی ساخت فیلم هایی که در بالا نام بردم را دارند؟
    ممنون

    • احمد گلچین

      18 آبان, 1398

      سلام
      ممنون از لطفتون
      هر یک از کمپانی ها نرم افزار های متفاوتی را برای انیمیشن سازی استفاده می کنند.
      البته مراحل مختلف تولید نرم افزار های خاص خودش را دارد.
      نرم افزاری که برای انیمیت در استودیوی ghibli استفاده می شود نرم افزار toonz برای انیمیت دو بعدی می باشد. این نرم افزار به صورت رایگان در اختیار کاربران در اینترنت موجود است.

  • شهروز

    27 شهریور, 1398

    عالی بود مرسی محیطش شبیه افتر افکت هستش فکر کنم. درسته؟

    • همراه نوشیکا

      28 شهریور, 1398

      سلام، متشکرم؛

      از اونجایی که در روند ساخت انیمیشن ها یک سری اصول ثابت به چشم میخوره، بخشی از ویژگی های محیطی یا ساختاری نرم افزار های ساخت انیمیشن هم میتونه شبیه به هم باشه.
      البته گروه های توسعه این نرم افزار ها، متناسب با پیش بینی که از کاربرای خودشون دارن و هدف های اصلی نرم افزار، دست به تغییراتی تو ارائه بخشی از این ویژگی ها به کاربرا میزنن، که بخشی از تفاوت های بین این نرم افزار ها هم به همین دلیله؛ مثل تفاوت جزئی کار با keyframe ها در نرم افزار After Effect و Moho و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست

لطفا صبر کنید